קוב"ה אורייתא וישראל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
רק לעובדי מדינהבנק יהב בלי עמלות כמעט
ולהם אגב זה בנק מצוין מאוד, קטן אישי ומתחשב קצת לא מתקדם בדיגיטציה אבל יש כאלה שפחות יפריע להם
רק לעובדי מדינהבנק יהב בלי עמלות כמעט
סטודנטאיך אפשר לבטל עמלות בבנק הפועלים?
יש אפשרות כזו?
תודהסטודנט
אישור לימודים.
אפשר דרך האתר,תודה
צריך לגשת לסניף או שאפשר דרך האתר?
האם מבטלים גם רטרואקטיבית?
דרך פניה לנציג באתר?אפשר דרך האתר,
אצלי נראה לי הם ביטלו בלי שום אישור, פשוט כתבתי להם שלא משתלם לי להישאר כשיש עמלות על פעולות או בכ. אשראי, והם ביטלו לי את העמלות על שניהם.
רטרואקטיבית לא נראה לי.
כןדרך פניה לנציג באתר?
והייתי בהרבה בנקים .אני לא הייתי מרוצה מפאגי מהרבה סיבות
אני מאוד מרוצה מיהב, כבר מעל שנה שם. אחלה של שירות, 0 עמלות. ממש סבבה של בנק
גם הודיעו לנו על ביטול אחרי 9 שנים אבל למרות זאת אישור לימודים עזר עד גיל 35אולי אתה מתכוון לפועלים של אגודת ישראל כי לי הם התחייבו ל9 שנים ללא עמלות והודיעו לי אחרי 7 שנים שביטלו את הפטור באופן גורף מעבר ל-7 שנים
מעדכנת שפניתי לבנקאי והוא לא ביטל לי את העמלות
לאומי מקסימום יום אחד בדרך כלל שעות בודדות עד שמקבלים מענהבלת"ק
באיזה בנק יש בנקאים שעונים און ליין או לפחות תגובה מהירה ולא לאחר 2 ימי עסקים...?
ושיש לו אתר ידידותי?
אשמח למענה דחוף.
יש לי 2 חשבונות בנקבאיזה בנק יש בנקאים שעונים און ליין או לפחות תגובה מהירה ולא לאחר 2 ימי עסקים...?
ושיש לו אתר ידידותי?
האם זמן התגובה תלוי בסניף?לאומי מקסימום יום אחד בדרך כלל שעות בודדות עד שמקבלים מענה
???במזרחי טפחות יש אתר מסורבל מאוד, אין אפשרות לבצע שום פעולות בטלפון הכשר, ושירות שיחה חוזרת תוך 24 שעות וחוזרים אחרי יומיים. כשאני צריך לברר משהו יותר קצר לי לרדת לסניף.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים