דרוש מידע איזה בנק?

• הוסף לסימניות
איזה בנק עונה על הדרישות הבאות:
1. שירות אנושי ומסביר פנים.
2. אפשר לתפוס אותם בקלות בטלפון. במייל. בצאט.
3. אתר אינטרנט ידידותי למשתמש, עם הרבה פעולות שניתן לעשות דרכו
4. אין עמלה לאברכים
5. יש יחס גם לאזרח הקטן שמגלגל גרושים חודשיים
6. מכשירי משיכה והפקדת מזומנים וצקים עובדים כמו שצריך

איפה שאני עכשיו חוץ מסעיף 4 הכל על הפנים. ובקורונה זה חתיכת סיוט.
רוצה לעבור דחוף
אשמח לשמוע המלצות

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על מזרחי-
כשפתחתי את החשבון הייתי צריכה לקבוע תור כדי לפתוח חשבון (בגלל הקורונה)
ניסיתי בשתי בנקים לפני- אחד חזר אלי אחרי 3 שבועות ובשני עד היום לא ברור לי לאיזה מספר להתקשר כי יש מספר אחר לכל נושא בערך- סיוט!
ומזרחי ענו לי ישר עם שירות מעולה והאתר שלהם מאד נח וקל!

• הוסף לסימניות
אני בשלוש בנקים,
הראשון- על הפנים, יחס נורא, גועל נפש, לכן אני גם לא כותבת את השם שלו...
השני- בנק מזרחי, שרות מהיר, טכניקה מתקדמת, אבל- המשכנתאות שלהם לא משתלמות וכן גם ההלוואות.
השלישי- בנק פאג"י, וכאן אני רוצה לעצור, בחיים שלי לא נפגשתי עם כזה בנק,
שרות פצצה!, יחס אדיב, הגון ויפה.
מנסים לעזור מאוד מאוד, המשכנתא שם ממש משתלמת וכן גם ההלוואות,
כיף כל פעם להגיע לבנק, להתקשר ולהיות איתם בקשר.
והכי הכי שזה אנ"ש, פשוט תענוג!
ממליצה בכל לב!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כשבאים לבחור בנק, צריך תחילה לשאול את עצמינו מה אנחנו רוצים -
רוב האנשים מתלהבים מההטבה הפעוטה שנקראת "חשבון ללא עמלות".
ולמה זו הטבה פעוטה - כי ע"פ כללי בנק ישראל, כל הבנקים מחוייבים להציע מסלולי עמלות.

אני משלם 20 ש"ח עמלות בחודש, וזה כולל - 50 פעולות + 10 פעולות אצל פקיד. למותר לציין שאף פעם לא חרגתי. גם כשעשיתי הרבה משיכות והפקדות בכספומט.

לכן מה שחשוב כשבוחרים בנק הוא -
1. נוחות.
אם אתם שכירים שמקבלים משכורת ישר לחשבון - כנראה אתם לא צריכים שהסניף יהיה קרוב למקום מגוריכם. שכן כמה פעמים כבר תצטרכו להגיע פיזית לבנק. ולמשוך כספים אפשר בכל כספומט.

אם אתם עצמאיים שמפקידים הרבה צ'קים ומזומן לחשבון - אתם בהחלט צריכים שיהיו עמדות הפקדה קרובות למקום מגוריכם.

2. מה ההטבה שהבנק מציע לכם
כאמור לעיל - רובינו מתפתים לפתוח חשבון שפטור מעמלות.
אבל יש הטבות הרבה יותר גדולות ומשמעותיות.
לדוגמא - הלוואות בריבית נמוכה עד אפסית.
תחשבו שיש לכם מסלול במשכנתא על סך - 100K, בריבית של 3.8 %, והבנק מציע לכם הלוואה על סך זהה, בריבית של פריים + 1 , שזה יוצא 2.6%.

אתם יכולים לקחת את ההלוואה מהבנק החדש, ולפרוע חלק מהמשכנתא ולחסוך אלפי שקלים במצטבר.

אבל אפשר להתחכם עוד יותר, ויש בנקים שמציעים הלוואות ללא ריבית על סכומים נאים, ואז החיסכון הוא הרבה יותר גדול.
אני אישית חסכתי 19,000 ש"ח במעבר מבנק לבנק.

3. את רוב הפעולות הרגילות אפשר לבצע בטלפון או באתר של הבנק.
אם אתה לא לקוח בעייתי שנמצא כל היום והלילה במינוס - אין לזה משמעות כמה המנהל השמנמן מחייך אליך בבוקר.
כבר שנים לא ראיתי את קצה זנבו של הפקיד מהבנק.

עמלות – שירות מסלולים

דף הסבר אודות "שירות מסלול"

לקוחות יחידים ועסקים קטנים רשאים להצטרף לאחד ממסלולי העמלות הבאים:

מסלול בסיסי - "לאומי Digital"

מסלול בעלות קבועה של 10 ₪ לחודש, הכולל עד פעולה אחת על ידי פקיד ועד 10 פעולות בערוץ ישיר. העלות התעריפית של השירותים הכלולים במסלול זה, במידה והלקוח היה מבצע את המכסה המקסימאלית האפשרית במסגרת המסלול, הינה 22 ₪.

מסלול מורחב - "לאומי Digital Plus"

מסלול בעלות קבועה של 20 ₪ לחודש, הכולל עד 10 פעולות על ידי פקיד ועד 50 פעולות בערוץ ישיר. העלות התעריפית של השירותים הכלולים במסלול זה, במידה והלקוח היה מבצע את המכסה המקסימאלית האפשרית במסגרת המסלול, הינה 137.5 ₪.

מסלול מורחב פלוס - "לאומי TOP Digital"

מסלול בעלות קבועה של 35 ₪ לחודש, הכולל עד 10 פעולות על ידי פקיד ועד 50 פעולות בערוץ ישיר, בנוסף לשירות "לאומי בזמן - חבילה משולבת" וכן פטור מדמי כרטיס אשראי אחד. הפטור יוענק לכרטיס בעל תעריף דמי הכרטיס הנמוך ביותר. העלות התעריפית של השירותים הכלולים במסלול זה, במידה והלקוח היה מבצע את המכסה המקסימאלית האפשרית במסגרת המסלול, הינה 161.4 ₪.

• הוסף לסימניות
כשבאים לבחור בנק, צריך תחילה לשאול את עצמינו מה אנחנו רוצים -
רוב האנשים מתלהבים מההטבה הפעוטה שנקראת "חשבון ללא עמלות".
ולמה זו הטבה פעוטה - כי ע"פ כללי בנק ישראל, כל הבנקים מחוייבים להציע מסלולי עמלות.

אני משלם 20 ש"ח עמלות בחודש, וזה כולל - 50 פעולות + 10 פעולות אצל פקיד. למותר לציין שאף פעם לא חרגתי. גם כשעשיתי הרבה משיכות והפקדות בכספומט.

לכן מה שחשוב כשבוחרים בנק הוא -
1. נוחות.
אם אתם שכירים שמקבלים משכורת ישר לחשבון - כנראה אתם לא צריכים שהסניף יהיה קרוב למקום מגוריכם. שכן כמה פעמים כבר תצטרכו להגיע פיזית לבנק. ולמשוך כספים אפשר בכל כספומט.

אם אתם עצמאיים שמפקידים הרבה צ'קים ומזומן לחשבון - אתם בהחלט צריכים שיהיו עמדות הפקדה קרובות למקום מגוריכם.

2. מה ההטבה שהבנק מציע לכם
כאמור לעיל - רובינו מתפתים לפתוח חשבון שפטור מעמלות.
אבל יש הטבות הרבה יותר גדולות ומשמעותיות.
לדוגמא - הלוואות בריבית נמוכה עד אפסית.
תחשבו שיש לכם מסלול במשכנתא על סך - 100K, בריבית של 3.8 %, והבנק מציע לכם הלוואה על סך זהה, בריבית של פריים + 1 , שזה יוצא 2.6%.

אתם יכולים לקחת את ההלוואה מהבנק החדש, ולפרוע חלק מהמשכנתא ולחסוך אלפי שקלים במצטבר.

אבל אפשר להתחכם עוד יותר, ויש בנקים שמציעים הלוואות ללא ריבית על סכומים נאים, ואז החיסכון הוא הרבה יותר גדול.
אני אישית חסכתי 19,000 ש"ח במעבר מבנק לבנק.

3. את רוב הפעולות הרגילות אפשר לבצע בטלפון או באתר של הבנק.
אם אתה לא לקוח בעייתי שנמצא כל היום והלילה במינוס - אין לזה משמעות כמה המנהל השמנמן מחייך אליך בבוקר.
כבר שנים לא ראיתי את קצה זנבו של הפקיד מהבנק.

עמלות – שירות מסלולים

דף הסבר אודות "שירות מסלול"

לקוחות יחידים ועסקים קטנים רשאים להצטרף לאחד ממסלולי העמלות הבאים:

מסלול בסיסי - "לאומי Digital"

מסלול בעלות קבועה של 10 ₪ לחודש, הכולל עד פעולה אחת על ידי פקיד ועד 10 פעולות בערוץ ישיר. העלות התעריפית של השירותים הכלולים במסלול זה, במידה והלקוח היה מבצע את המכסה המקסימאלית האפשרית במסגרת המסלול, הינה 22 ₪.

מסלול מורחב - "לאומי Digital Plus"

מסלול בעלות קבועה של 20 ₪ לחודש, הכולל עד 10 פעולות על ידי פקיד ועד 50 פעולות בערוץ ישיר. העלות התעריפית של השירותים הכלולים במסלול זה, במידה והלקוח היה מבצע את המכסה המקסימאלית האפשרית במסגרת המסלול, הינה 137.5 ₪.

מסלול מורחב פלוס - "לאומי TOP Digital"

מסלול בעלות קבועה של 35 ₪ לחודש, הכולל עד 10 פעולות על ידי פקיד ועד 50 פעולות בערוץ ישיר, בנוסף לשירות "לאומי בזמן - חבילה משולבת" וכן פטור מדמי כרטיס אשראי אחד. הפטור יוענק לכרטיס בעל תעריף דמי הכרטיס הנמוך ביותר. העלות התעריפית של השירותים הכלולים במסלול זה, במידה והלקוח היה מבצע את המכסה המקסימאלית האפשרית במסגרת המסלול, הינה 161.4 ₪.
אפשר לדעת באיזה בנק יש הצעה להלוואה בריבית כזאת?

• הוסף לסימניות
אפשר לדעת באיזה בנק יש הצעה להלוואה בריבית כזאת?
בנק לאומי.
למעבירי משכורות מכובדות.

תתקשרי שבוע הבא *5522
(בשנים עברו זה היה מבצע בסביבות יום העצמאות.
אבל אם את לקוחה טובה - תתמקחי קצת - ויש סיכוי שייתנו לך.
תתחילי עם דרישה ל200K בלי ריבית. וכך בסיום המו''מ תגיעי לתוצאה יפה)

• הוסף לסימניות
בנק לאומי.
למעבירי משכורות מכובדות.

תתקשרי שבוע הבא *5522
(בשנים עברו זה היה מבצע בסביבות יום העצמאות.
אבל אם את לקוחה טובה - תתמקחי קצת - ויש סיכוי שייתנו לך.
תתחילי עם דרישה ל200K בלי ריבית. וכך בסיום המו''מ תגיעי לתוצאה יפה)
מה נחשב משכורת מכובדת?

• הוסף לסימניות
10,000 ומעלה. ושזה יהיה הכנסה ממקור אחד.
אבל תמיד יש על מה להתמקח.

• הוסף לסימניות
בנק איגוד ובנק יהב נותנים הלוואה עד 100K
בריבית של פריים + 1%
למעבירי משכורת מ 5,000 ש"ח ויותר

• הוסף לסימניות
ביהב לא הייתי.
באגוד - הייתי במשך שנה. והיו מעולים. יחס אישי מאוד גבוה.
לא הייתי צריך שה"משכורת" תכנס דווקא ממסלקה, היה אפשר לעשות העברה בנקאית מבנק אחר - וזה עבר את המערכת.

איך שההלוואות האלו עובדות זה כך - אתה לוקח הלוואה בריבית משוגעת, בין 5-9 %. ואם תעמוד בתנאים באותו החודש, בחודש הבא תקבל החזר על הריבית.
התנאים על פי רוב זה -
1. הכנסת משכורת מסכום מסויים.
2. שימוש באשראי בסכום של 2,000 ש"ח
3. מינימום 10 פעולות בחשבון.

המטרה שלהם שבאמת תעברי אליהם, ולא שרק תעשי בכאילו.

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע על בנק מומלץ לנושא משכנתאות
כרגע לא צריכה משכנתא, אך בעוד כשנה מתכננת לקחת (עד 250,000)
חושבת להתחיל כבר עכשיו חשבון מסודר בבנק מומלץ, שיראו את המשכורות (נכנסות מדויק ב"ה)
ויכלו על סמך המשכורות והחיובים לתת משכנתא בריביות נמוכות ככל האפשר
תודה

(כרגע אני בפועלים, מומלץ להישאר? איך המשכנתאות שלהם?)

• הוסף לסימניות
מסתבר שיש כאלה שעונים יותר על הצרכים הללו ויש פחות. אבל זה נראה שזה תלוי בעיר, בסניף ובעובדים הספציפיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה