דרוש מידע איזה בשר הכי טוב לחמין???

• הוסף לסימניות
אז אם יש לי קוביות של בשר לחמין לא מעובד הלך על הטשולנט שלי?:cry:

• הוסף לסימניות
אז אם יש לי קוביות של בשר לחמין לא מעובד הלך על הטשולנט שלי?:cry:
ממש לא, לדעתי זה אחד מהבשרים הטובים ג"כ לטשולנט, כי יש בזה הרבה שומן וזה גם יוצא מאוד רך בבישול, במידה מסוימת לדעתי זה יותר טוב מרוב סוגי הבשר שיש, אולי מלבד אסאדו או פלנקאן ו8 ו2

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני בדקתי . ובדקתי כמעט כל חלק
לחמין, 8 לא נראה לי רע אבל...
2 ביחד עם קצת אסאדו זה מושלם
כמובן שאסדו לבד גם מושלם
בכלל אומר שצריך שיהיה שומן

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני בדקתי . ובדקתי כמעט כל חלק
לחמין, 8 לא נראה לי רע אבל...
2 ביחד עם קצת אסאדו זה מושלם
כמובן שאסדו לבד גם מושלם
בכלל אומר שצריך שיהיה שומן
2 יותר מידי יבש ניראה לי או שמיתיבש מאוד מהר בקשר לפלנקן ןאסדו אסדו זה עם עצם פלנקן זה חתיכות

• הוסף לסימניות
אני עושה עם 6 יוצא לי גם מעולה

• הוסף לסימניות
אנחנו שמים בשר 8 ו 9 שזה נקרא אסדו, השומן מוסיף טעם לעילא ולעילא, כדאי לנסות...
לכבוד שבת קודש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה