דרוש מידע איזה בשר הכי טוב לחמין???

• הוסף לסימניות
איך הכי טוב לשים את הבשר בחמין? בתוך שקית או סתם בסיר? [מדובר במספר 8]

• הוסף לסימניות
אני קונה בשר פשוט.
חותכת לגדלים הרצויים, מכנישה לשקית אוכל (מסוג סביר, שלא נקרע בבישול) או שקית קוקי, מתבלת ומוסיפה קורנפלור (קריטי) מערבבת , לא מחוררת ומכניסה לסיר, יוצא רך גן עדן.
רק כדאי לבדוק עם מורה הוראה שזה מותר ואין כאן חשש של איסור טומן.

• הוסף לסימניות
איך הכי טוב לשים את הבשר בחמין? בתוך שקית או סתם בסיר? [מדובר במספר 8]
אם שמים סתם בסיר, כדאי לא לחתוך לפני כן לחתיכות, כי אז זה מתייבש.
עדיף להשאיר גוש
(אפשר לשפוך עליו קצת יין יבש, הוא מוסיף גם טעם וגם רכות)
ואחרי הבישול - בהגשה זה נחתך בקלות,
כך שחבל על העבודה לחתוך מראש...

בשקית? לא ניסיתי

• הוסף לסימניות
גוש גדול לא צף למעלה בסיר?

• הוסף לסימניות
בסיר אצלי, לא! ;)

• הוסף לסימניות
גם אני מניחה את הנתח שלם בתחתית הסיר

• הוסף לסימניות
כמרוקאית שנחשבת מעולה בבישולים אני נחרצת בדעה שהבשר הכי מעדן בחמין זה בשר ראש. זה פשוט פסגת הטעם המעולה וכן במרקם שנהיה בו לאחר שעות כה רבות בבישול איטי. הלוואי שהייתי יכולה להרשות לעצמנו אותו כבשר קבוע בחמין של שבת משום שאנו קונים בשר רק חלק בית יוסף רק של הרב לנדא והמחיר של זה לא מעט.

אחריו הוא כמובן בשר מספר 8.

• הוסף לסימניות
השבת שמנו נתח של 400 גרם אסאדו.
יצא מעדן ורך מאוד.
לדעתי זה הכי טוב אחרי ראש.

• הוסף לסימניות
אני קונה בשר פשוט.
חותכת לגדלים הרצויים, מכנישה לשקית אוכל (מסוג סביר, שלא נקרע בבישול) או שקית קוקי, מתבלת ומוסיפה קורנפלור (קריטי) מערבבת , לא מחוררת ומכניסה לסיר, יוצא רך גן עדן.
מה עושה הקורנפלור ?

• הוסף לסימניות
טוב אז אני מרוקאית.. עמוק בתוך המטבח. לגביי בשר ראש זה שחיתות לשים אותו בחמין הוא כל כל יקר הוא מתאים למנה עיקרית בערב שבת. לחמין שמים בשר 8 לאחר שליקה של שעתיים לפחות עם אגוז מוסקט פלפל אנגלי עלי דפנה ובצל. לאחר השליקה לתת לו להתקרר ורק לאחר שהוא קר לחתוך פרוסות יפות לא עבות ולא מידי דקות ולהניח בסיר החמין על השועית והחומוס.. בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה