- הוסף לסימניות
אם כבר הייתי משתמשת ב2- צלעות, צריך לצאת טוב.מנסיונך?
מה, הם יוצאים יבשים? אין משהו שמתקרב ל8?
אם כבר הייתי משתמשת ב2- צלעות, צריך לצאת טוב.מנסיונך?
מה, הם יוצאים יבשים? אין משהו שמתקרב ל8?
אני משתמשת המון ב2... אני לא אוהבת את השומן ב8, יוצא לי רך מאוד....אם כבר הייתי משתמשת ב2- צלעות, צריך לצאת טוב.
רק כדאי לבדוק עם מורה הוראה שזה מותר ואין כאן חשש של איסור טומן.אני קונה בשר פשוט.
חותכת לגדלים הרצויים, מכנישה לשקית אוכל (מסוג סביר, שלא נקרע בבישול) או שקית קוקי, מתבלת ומוסיפה קורנפלור (קריטי) מערבבת , לא מחוררת ומכניסה לסיר, יוצא רך גן עדן.
אם שמים סתם בסיר, כדאי לא לחתוך לפני כן לחתיכות, כי אז זה מתייבש.איך הכי טוב לשים את הבשר בחמין? בתוך שקית או סתם בסיר? [מדובר במספר 8]
מה ההבדל בין 2 ל8? 2 לא יבש?אני משתמשת המון ב2... אני לא אוהבת את השומן ב8, יוצא לי רך מאוד....
ממש לא יבש זה תלןי איך עושים, אני ספציפית אוהבת בשר רך מאוד אבל בלי שומןמה ההבדל בין 2 ל8? 2 לא יבש?
מה עושה הקורנפלור ?אני קונה בשר פשוט.
חותכת לגדלים הרצויים, מכנישה לשקית אוכל (מסוג סביר, שלא נקרע בבישול) או שקית קוקי, מתבלת ומוסיפה קורנפלור (קריטי) מערבבת , לא מחוררת ומכניסה לסיר, יוצא רך גן עדן.
לו הייתי יודעת...מה עושה הקורנפלור ?
מסכימה איתך לחלוטין. אין כמו בשר ראש לחמין.כמרוקאית שנחשבת מעולה בבישולים אני נחרצת בדעה שהבשר הכי מעדן בחמין זה בשר ראש.
אסאדו במספר זה 9כמה שאלות:
אז מלכתחילה עדיף חלק 8?
אסאדו זה גם ממוספר או שככה קרואים לחלק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים