כללי איזה גודל לחתוך תמונות להעלות לאיביי?

• הוסף לסימניות
בקשה מהמומחיות של פרוג...
צילמתי מוצרים אצל צלמת כדי להעלות אותם לאיביי- לאינטרנט. והצלמת שואלת אותי באיזה גודל היא צריכה לחתוך את התמונות בפוטושופ כדי שיתאימו להעלות לאיבי.. לא מדובר ברזולוציה-פיקסלים. אלא גודל חיתוך -כמו שהיא עושה להדפסה. זה בכל אופן מה שהבנתי ממנה.
רק שחשוב לי להדגיש שהתמונות באיכות הגבוהה שלהן (5000*5000 או משו כזה) נראות פצצה כשעושים זום. אבל בלי זום כשרואים אותן אז איז יש להן מראה של מן גלים כאלה וזה מאד רוקד בעיניים. כשהיא שלחה לי את התמונות באיכות נמוכה כדי לאשר אותן ראו את הצילומים ממש טוב וגם הזום לא היה רע בכלל...
זה כל הפרטים שיש לי לתת אני לא מבינה בזה, האם משהו יכול לעזור לי לעשות סדר בדברים?

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
בשביל להעלות לאיביי את צריכה ברזולוציית נסך
ובשום פנים ואפו לא כמו להדפסה
תעשי צילום מסך של אתר באיביי שהיית רוצה שכך התמונות יראו
ותשלחי לה
את יכולה לעשות תמונה קטנה יותר ושכשלוחצים עליה היא תהיה בהגדלה
ואז תעשי תמונה גדולה יותר
את חייבת להראות לגרפיקאית פיזית איך זה נראה באיביי ואז היא לבד תחשב לפי הדף שבנית

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה!
אבל זו הצלמת שעושה את העריכה... והיא אומרת שאני צריכה לתת לה את הנתונים.
את אומרת שצריך בעצם 2 תמונות מכל פריט? אחת גדולה להגדלה ואחת קטנה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל באיזה גודל לחתוך?

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות ריבוע.
לפי התמונות שבדקתי הם -17.639 ס"מ

• הוסף לסימניות
תודה על כל המענה...
כלומר 17*17? לתמונה הקטנה?

• הוסף לסימניות
לדעתי הקטנה בערך 7/7 או 8/8
והגדולה כפי שכתבו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה