כללי איזה גודל פונט כדאי לתת לו?

• הוסף לסימניות
אני עובדת כרגע על קישוט קיר בגודל 2.7*2.7 מ'
בתוכו אמור להיות הרבה מלל ומידע.
איזה גודל פונט מומלץ לתת שלא יאבד אבל לא יהיה מדי גדול?
תודה:)

• הוסף לסימניות
אם עובדים על 100% אז בגודל בין 15 ל-18 נק׳ (כמובן שתלוי מאיזה מרחק קוראים את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1283510:
אם עובדים על 100% אז בגודל בין 15 ל-18 נק׳ (כמובן שתלוי מאיזה מרחק קוראים את זה)
באמת?
כי עבדתי על 22 נק' וזה היה נראה לי נורא קטן.

• הוסף לסימניות
יש מישהו שהתנסה ויודע לענות? דחוף לי:confused:

• הוסף לסימניות
אני עשיתי גם בגודל 90-100, אבל זה תלוי בפונט-
פונט "לידר" למשל לא קריא גם בגודל 30, ופונט ספוילר קריא היטב גם בגודל 9.
אין בזה כללים- תשחקי עם הגדלים של הטקסט עד שיהיו מונחים טוב על המשטח, וישתלבו בקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת עם עוגן, קריא בהחלט.
וזה ישב לי טוב בקומפוזיציה עם גדול יותר וגם קטן יותר.
השאלה מה הכי טוב. 90 זה לא גדול מדי לטקסט שהוא לא כותרות?

• הוסף לסימניות
לא כל הפונטים הם אותו גודל.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא ידע להגיד לך איזה גודל פונט
זה תלוי ברקע שלו, כמה הוא "נותן" לאותיות להיות קריאות
בסוג הכתב
בצבע
בכמה המלל צריך להיות מודגש
ובעוד נתונים...
אם את רוצה - הפתרון הכי נוח הוא פשוט להדפיס חלק מהתמונה בגודל אמיתי על דף A4 (אפילו במדפסת ביתי פשוטה), לנסות לשים רחוק, ולבדוק כמה הוא קריא
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה