דרוש מידע איזה גוון רובה מתאים לריצוף?

• הוסף לסימניות
הקבלן טוען שלא משנה גוון הריצוף הוא ממליץ לבחור רובה אפור כהה
אנחנו בחרנו ריצוף בגוון בז' האם עדיף רובה בז' בגוון של הריצוף או לשמוע לקבלן

• הוסף לסימניות
הקבלן טוען שלא משנה גוון הריצוף הוא ממליץ לבחור רובה אפור כהה
אנחנו בחרנו ריצוף בגוון בז' האם עדיף רובה בז' בגוון של הריצוף או לשמוע לקבלן
למה הוא אומר שעדיף אפור?

• הוסף לסימניות
הוא טוען שבסוף הרובה מתלכלכת ונהפכת לאפור
השאלה אם זה נכון גם לבז' או רק לרובה בהירה

• הוסף לסימניות
האשכול ההוא מדבר בעיקר על רובה בהירה
אני שואל על רובה כהה אבל בגוון אחר האם הוא גם יהפוך עם הזמן לאפור או לא

• הוסף לסימניות
צודק בכל מילה, אני לקחת רובה יחסית כהה וזה גם מתלכלך
הכי טוב אפור, זה נראה מראש אחיד ויפה.

• הוסף לסימניות
צודק בכל מילה, אני לקחת רובה יחסית כהה וזה גם מתלכלך
הכי טוב אפור, זה נראה מראש אחיד ויפה.
השאלה היא האם זה משתלב יפה עם ריצוף בז' (לטעמי לא...)

• הוסף לסימניות
לי יש ריצוף בז', ברור שהבז פחות משתלב אבל עדיף כך מאשר מראה מלוכלך שחלק אפור וחלק בז'.
בחדרים עשיתי רובה בצבע חום מוקה קצת כהה וזה חצי מלוכלך וזה עוד יותר גרוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה