אני צריך דחוף לדעת איך נקראים 2 גופנים אלו, [ולפחות משהו מאוד דומה].
Y yilob משתמש צעיר עימוד ספרים 17/9/17 הוסף לסימניות #1 אני צריך דחוף לדעת איך נקראים 2 גופנים אלו, [ולפחות משהו מאוד דומה]. קבצים מצורפים 0001.PNG KB 2.5 · צפיות: 24 0002.PNG KB 2.9 · צפיות: 23
ג גרפיקנער משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי עימוד ספרים עריכה תורנית 17/9/17 הוסף לסימניות #2 הראשון כמדומה נקרא 'ירושלמי', לא זוכר מי מוכר אותו. נראה לי שיש איזה אתר אמריקאי שמוכר חבילות פונטים, שזה בין הפונטים שהוא מוכר.
הראשון כמדומה נקרא 'ירושלמי', לא זוכר מי מוכר אותו. נראה לי שיש איזה אתר אמריקאי שמוכר חבילות פונטים, שזה בין הפונטים שהוא מוכר.
Y yilob משתמש צעיר עימוד ספרים 17/9/17 הוסף לסימניות #4 וגם זה זה פשוט מישהוא שרוצה שיהיה בדיוק כו שעשו לו מישהו אחר, ורק הביא לי PDF קבצים מצורפים 0003.PNG KB 3 · צפיות: 23
חיטובים משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 17/9/17 הוסף לסימניות #5 פתח את הפדף, לחיצה ימנית במקום כלשהו בעמוד, Documnt Properties\Fonts. שם תוכל לראות את כל הפונטים ששימשו במסמך.
פתח את הפדף, לחיצה ימנית במקום כלשהו בעמוד, Documnt Properties\Fonts. שם תוכל לראות את כל הפונטים ששימשו במסמך.
Y yilob משתמש צעיר עימוד ספרים 17/9/17 הוסף לסימניות #6 כך זה נראה???? קבצים מצורפים 0004.PNG KB 2.3 · צפיות: 25
חיטובים משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 17/9/17 הוסף לסימניות #7 אכן במקרה זה לא יועיל. האנגלית השני לדעתי הוא טיימס ניו רומן בולד.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת