כללי איזה גופנים אלו? מישהי מזהה?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אא.PNG
    אא.PNG
    KB 31.3 · צפיות: 21
  • בב.PNG
    בב.PNG
    KB 137.9 · צפיות: 19
  • גג.PNG
    גג.PNG
    KB 75.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הפונטים שזיהתי: ב-2 בקטע הפנימי זה "מסע" של פונטביט., ב-3 הכותרת היא "פרקטיקה" מפונטביט ופונט הטקסט עצמו הוא גוטמן דוד מחודש.

• הוסף לסימניות
תביא אותם יותר מחודדים.

• הוסף לסימניות
טעות! טקסט התוכן ב-3 זה פונטקסט של פונטביט

• הוסף לסימניות
1.
כותרת - צנובר פונטביט
טקסט - אבשלום פונטביט

2.
כותרת - חקיקה פונטייפ
שם הכותב - נצח פונטייפ
טקסט - אבשלום

3.
כותרת - פרקטיקה פונטביט
טקסט - פונטקסט פונטביט

• הוסף לסימניות
ובכן אני הוא שמעמד את העלון הזה!
הפונטים כמו שעוצמה אמרה...
העלון יפה, נכון?

• הוסף לסימניות
אני מעמד את זה בוורד...
חחח

• הוסף לסימניות
עזרה

מישהו מזהה את הפונט הזה? די חשוב לי. תודה

קבצים מצורפים

• פונט.PNG
    KB 6.4 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד!!!
נכתב ע"י yd3646;2188687:
אני מעמד את זה בוורד...
חחח
כל הכבוד! זה מאוד יפה
אבל בעיני לעמד בוורד זה כמו לטאטא את הבית עם מברשת שיניים

• הוסף לסימניות
מי שיש לו עיצוב בידיים, מבין ויודע - יכול גם לעצב בוורד וגם בכל תוכנה אחרת אם הוא מכיר את האפשרויות.. (בדיוק כמו שמי שלא יודע לעצב ו'אין לו את זה' יכול להיות אלוף בפוטושופ ולא להצליח להגיע לתוצר מושלם עם רמה..)
רק שזה בהחלט עבודה קשה יותר ופחות אוטומטית מאינדיזיין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;2189450:
תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד!!!

כל הכבוד! זה מאוד יפה
אבל בעיני לעמד בוורד זה כמו לטאטא את הבית עם מברשת שיניים

זה בגלל שאינך מכיר ושולט בוורד.
יש דברים שיותר מתאים לעמד בוורד מאשר באינדיזיין
למשל ספר סטנדרטי (לא ספר קודש) עם הערות שוליים שצריכות כותרת מעליהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה