איזה גיטרה לקנות

• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם,
אני רוצה לקנות לילדים גיטרה, לא מבינה בזה כלום, רק חשוב לי שיהיה משהו טוב שגם אחרי שידעו לנגן היא תספק אותם, ולא יבקשו אז גיטרה טובה יותר, ומצד שני לא רוצה כרגע להשקיע סכום מדי יקר.
על מה ממליצים, ומה חשוב לקנות עוד יחד עם הגיטרה.
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות גיטרות ספרדיות יד שניה . ולהרויח איכות ותקציב.
מה גם שגיטרות ישנות בדרך כלל העץ התיישן והצליל נשמע יותר טוב לרב.

• הוסף לסימניות
אם הם מתחילים לנגן עדיף לקנות להם גיטרה קלאסית, כך זה נקרא וזה הכי טוב למתחילים, טווח המחירים של זה מתחיל באזור ה 250 ש"ח (הגיטרות אם האכות הטובה), או שאפשר לקנות יד שניה כמו שאמרו כאן, צריך גם לקנות נרתיק ומכוון לגיטרה, ואם הם לומדים בלי מורה יש ספר מיוחד שמלמד איך לנגן בגיטרה וזה עולה בערך 50 ש"ח. בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
כתבו כאן דברים מצויינים אבל אשמח להרחיב:

הגיטרה הראשונה שלי עלתה לי 250 והחזיקה שנתיים עם המיתרים!!!! אבל זה היה בפוקס...
אם רוצים שהיא תספק גם אחרי שהם ידעו לנגן ויפתחו שמיעה, המחיר קצת יותר גבוה (בסביבות 350-600 ש"ח, תבררו על Cort חברה מצויינת שנותנת תמורה טובה למחיר)
וכמו שכתבו לגבי יד שניה ספרדיות שזה הכי טוב, אבל צריך לדעת לבדוק גיטרה לפני שקונים אחרת אפשר לעבוד עליכם, מי שלא מנגן ושומע גיטרה לפחות שנתיים בדר"כ לא יודע לשמוע גיטרה אם היא ברמה או לא! צריך לראות את הבנייה שלה, את ההדבקות, להבין בעץ ובגימור לכן זה אופציה פחות טובה למתחילים אא"כ אתם סומכים על מישהו או נעזרים ב"מייבין".
כמובן שמדובר על קלאסית, לא ממולץ להתחיל מאקוסטית, מי שאני מכיר שהתחיל מאקוסטית התייאש די מהר, וזה גם לא מעניק טכניקה נכונה.
עוד משהו לא מומלץ בשלב הזה זה גיטרה מוגברת, אם יצעו לכם, פשוט תשלמו יותר על ההגברה ופחות על הגיטרה...
כלים נחוצים נוספים:
  • נרתיק (basic...)
  • מכוון (אם אין שמיעה אבסלוטית..., עדיף עם מסך ולא עם הפשוט עם הנורות, מניסיון-לא שווה.)
  • קאפו (כדי שגם ברמת מתחיל יהיה אפשר לנגן שירים שונים בסולמות שונים.)
  • מס' מפרטים (חשוב להדגיש שבהתחלה עדיף לא להשתמש עד שלא מקבלים טכניקה טובה ,לקלאסית עדיף בעובי של 0.60-0.88)
  • ספרי לימוד (כמו שכתב יוסף.לי, יש של אבי ברק- לימוד מהיר, פחות תאורתי, או יגאל טב-אל: יותר תאורתי ומעמיק - לימוד איטי. )
בהצלחה!​

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה