- הוסף לסימניות
צריך אומץ בשביל להיות שונים מהסביבהכלום לא יאכנע
חלאס עם זה
תלבישי מה שאת רוצה
צריך אומץ בשביל להיות שונים מהסביבהכלום לא יאכנע
חלאס עם זה
תלבישי מה שאת רוצה
גם אני רואה בעיקר לבן בקיץממש מעצבן לקרוא פה את התגובות.
רוב החברות של בנותיי ובנותיי לובשות גרביון לבן בקיץ.
אני מורה ורוב ככל הבנות לובשות לבן בקיץ.
(בי"ע ליטאי בירושלים)
איך בדיוק הגעתן לזה שזה יכנע???
לא ברור לי.
ככה זה בפרוג כל מה שאני לא מכיר זה יכנע ומוזנח ואני כמובן הקלאסי שאין עליו עוררין.ממש מעצבן לקרוא פה את התגובות.
(בי"ע ליטאי בירושלים)
לא ברור לי.
מתארת לעצמי שאחרי האשכול הזה פתאום תשימי לב שהרבה לא לובשות לבן, ככה זה, עניין של תשומת לב...ממש מעצבן לקרוא פה את התגובות.
(בי"ע ליטאי בירושלים)
לא ברור לי.
גם אצלנו במשפחה יש ירושלמים וקסניקים.מתארת לעצמי שאחרי האשכול הזה פתאום תשימי לב שהרבה לא לובשות לבן, ככה זה, עניין של תשומת לב...
גם אני בירושלים מלבישה בקיץ לבן ולאחרונה מישהי אמרה לי בדרך אגב על כך שהיא מלבישה את בנותיה שונה מגיסותיה בקרית ספר, והדוג' היתה הגרביונים, והתחלתי לשים לב (עדיין קניתי לבן עכשיו לתחילת הקיץ, לי זה נראה מתאים ומשתלב הרבה יותר, לא חשבתי שזה עד כדי כך יאכנע),
וכנראה זה גם תלוי בשכונות...
זה בדיוק הבעיה שבירושלים כולם נסחפים אחרי מה שהשכנים עושיםאת כל כך צודקת, אבל מה לעשות שאופנה כך נוצרת.
זה עדר. וברגע שכולם כךהולכות ואת הולכת אחרת אז את מיושנת ולא אופנתית.
לכי בירושלים ותחפשי ילדה שתלך עם גרביון לבן
זה ברור שזה ככהזה בדיוק הבעיה שבירושלים כולם נסחפים אחרי מה שהשכנים עושים
ואם לשכנה בתקנון אסור ללכת עם לבן רק עם שחור (כי הלבן אולי יותר מודרני או ליטאי לא יודעת בדיוק) אז השכנה כבר הולכת וקונה שחור כי לבן זה יאכנע והיא לא יודעת שהשכנה מתה לשים לבן רק אסור ואז כולן הולכות עם גרביון שחור/אפור/כחול בקיץ וזה נהיה אופנתי
ואני צריכה להסביר לבת שלי שלא הולכים עם גרביון כהה בקיץ עם נעל סניקרס לבן כי זה לא מתאים ולא נראה יפה למרות שכל החברות והשכנות הולכות ככה.
מזעזע העדריות הזו.
שכל אחת תעשה מה שנראה יפה בעיניה ולא בעיני השכנה.
כמו שלובשים גרביים מדוגמות, אז גרביונים מדוגמות.איך כאלו גרביונים מדוגמות??
לאיזה בגדים זה מתאים? חלקים לגמריי? או סט בול בול בול בול לכל גרביון? נשמע לא אפשרי
מאה אחוז מסכימה איתך,זה בדיוק הבעיה שבירושלים כולם נסחפים אחרי מה שהשכנים עושים
ואם לשכנה בתקנון אסור ללכת עם לבן רק עם שחור (כי הלבן אולי יותר מודרני או ליטאי לא יודעת בדיוק) אז השכנה כבר הולכת וקונה שחור כי לבן זה יאכנע והיא לא יודעת שהשכנה מתה לשים לבן רק אסור ואז כולן הולכות עם גרביון שחור/אפור/כחול בקיץ וזה נהיה אופנתי
ואני צריכה להסביר לבת שלי שלא הולכים עם גרביון כהה בקיץ עם נעל סניקרס לבן כי זה לא מתאים ולא נראה יפה למרות שכל החברות והשכנות הולכות ככה.
מזעזע העדריות הזו.
שכל אחת תעשה מה שנראה יפה בעיניה ולא בעיני השכנה.
לא צריך לזה אנשים ניטרלים,זה ברור שזה ככה
הרי אם נעלה תמונה של חצאית בהירה עם גרביון בהיר ולחילופין עם גרביון ג'ינס/ שחור
ונעל בהירה
ונשאל אנשים ניטרליים מה יותר מתאים משתלב ויפה
לא חושבת שיהיה 2 תשובות
זה דיימוד, אנחנו יבואנים שלהם.איזה חברה זה? איפה קנית?
קנית במידה המתאימה?ואם כבר מדברים על גרביונים אשמח לעזרתכם
קניתי לילדה את הגרבוינים המיוחדות- מחוררות דקות
והכל נהרס על הפעם הראשונה (חברות איכותיות מאוד!)
איך זה מחזיק אצלכם יותר מפעם אחת?
הבעיה שזה לא מדוגםצבע הגרב מכיתה א' לא תלוי בנו
יש תקנון של בית הספר
בבני ברק אני יודעת - בכל אופן בבית ספר של ביתי - לובשים רק לבן או כחול
בירושלים מסכימים גם אפור - גם לדעתי יותר יפה מכחול או לבן
בסוף מתרגלים לצבע הלבן ולא נראה מזעזע
ומה אתן עושות בשבת? לא קונות לבן מדוגם וכו'..?
או גרב רגל - שלגיל קטן זה מגוחך לשים צבע רגל
לגבי איכות הגרביון
כותנה זה רק נקסט בלבד
מסיון של שנים
יש לי גרביון שעבר מבת אחת לשניה האיכות מצויינת
יש גם צבע כחול ואפור
זה יקר אבל משתלם חד משמעי ונוח מאד ולא דוקר אחרי כמה כביסות
שימו לב לקנות מידה אחת מעל זה מתכווץ אחרי כביסה שתיים
קנו לבן - מארז 5 זוגות גרביונים לבית הספר מבד כותנה עשיר from Next Israel
Shop for White - מארז 5 זוגות גרביונים לבית הספר מבד כותנה עשיר at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
6קנית במידה המתאימה?
איזה אזור נקרע לך?
בת כמה היא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים