דרוש מידע איזה גרביונים מלבישים לילדה בגן חובה בקיץ?

מצב
הנושא נעול.
פחות הולך עם הסטייל המדובר...
כבר הספקתי לראות בימים האחרונים ילדים המזוהים עם "אליטת האופנה" כשאת רגליהם הענוגות מעטרות סנדלים (הן כמובן לא נקנו בשוק בצלאל או בנעלי יוסף את חכים בע"מ...)

אפשר למצוא סנדלים שיקיות ואופנתיות, גם לדעת המחמירים מאד בדקדוקי סטייל.
בבקשה שאף אמא מסורה וטובה שקנתה סנדלים (הכי נכון בעולם!) לא תחוש מחוץ למגרש...

(פלופרס הפך לנחלת ההמונים, ומכיוון שגם פשוטי העם מחככים בהם את כף רגלם - אפשר כבר להירגע...)

@מונופול
יש לך קישור למארז גרביונים רק בצבע אפור בהיר או ג'ינס בהיר?
הקישור שנתת הוא למארז צבעוני וזה לא רלוונטי לילדה בבי"ס
האיכות - מניסיון?
איך המידות בהשוואה לדיזיינס או Cאנד G?
האיכות מנסיון, עדיין לא כיבסתי את כולם, והילדה לבשה אותם רק פעמים בודדות, נראה איכותי.
את רוצה גרביון כותנה ?

בברכה

כבר הספקתי לראות בימים האחרונים ילדים המזוהים עם "אליטת האופנה" כשאת רגליהם הענוגות מעטרות סנדלים (הן כמובן לא נקנו בשוק בצלאל או בנעלי יוסף את חכים בע"מ...)

אפשר למצוא סנדלים שיקיות ואופנתיות, גם לדעת המחמירים מאד בדקדוקי סטייל.
בבקשה שאף אמא מסורה וטובה שקנתה סנדלים (הכי נכון בעולם!) לא תחוש מחוץ למגרש...

(פלופרס הפך לנחלת ההמונים, ומכיוון שגם פשוטי העם מחככים בהם את כף רגלם - אפשר כבר להירגע...)
חד משמעית, יש סנדלים מהממות! ומכירה נשים מאוד סטייל שמלבישות סנדלים לילדות,
ולמה לא? זה הכי נוח, הכי מאוורר, בעיני הכי יפה, ובשונה מפלופרס זה לא 'נעלי בית',

@מונופול
יש לך קישור למארז גרביונים רק בצבע אפור בהיר או ג'ינס בהיר?
הקישור שנתת הוא למארז צבעוני וזה לא רלוונטי לילדה בבי"ס
האיכות - מניסיון?
איך המידות בהשוואה לדיזיינס או Cאנד G?
יש את אלו:

בינתיים לא מצאתי צבע ג'ינס איכותי ומומלץ.

גרביון איכותי
1745310204708.png

יש אלו עם יותר מ13 אלף רכישות. מומלצות.
1745310276152.png

ק.ש.

אפרופו דיוני צבע הגרביון, פגשתי השבוע משפחה שזוכה ככה"נ לתיאור הסטייליסטית העדכנית, הבנות והבנים לבשו כולם סט (לא מבזאר) ונעלי פלופרס (בנות תכלת בנים אפור)
וכנראה האמא שותפה לדיונים, מאחר ומתוך הבנות שגרבו גרביון, היו הצבעים: לבן, אפור, ג'ינס ושחור.
אז אם את כאן, נעים להכיר.
היינו אחרי הילדים שלך בתור לאומגה, הספקנו קצת להכיר.
הם לבושים מתוק וחינני עם כחל צבע גרב שתבחרי לשים.
אבל אם כבר הם לבושים סט, אז עד הסוף... גם בגרביים.

אפרופו דיוני צבע הגרביון, פגשתי השבוע משפחה שזוכה ככה"נ לתיאור הסטייליסטית העדכנית, הבנות והבנים לבשו כולם סט (לא מבזאר) ונעלי פלופרס (בנות תכלת בנים אפור)
וכנראה האמא שותפה לדיונים, מאחר ומתוך הבנות שגרבו גרביון, היו הצבעים: לבן, אפור, ג'ינס ושחור.
אז אם את כאן, נעים להכיר.
היינו אחרי הילדים שלך בתור לאומגה, הספקנו קצת להכיר.
הם לבושים מתוק וחינני עם כחל צבע גרב שתבחרי לשים.
אבל אם כבר הם לבושים סט, אז עד הסוף... גם בגרביים.
האמא רצתה לצאת ידי חובה לפי כל השיטות...
מה שבטוח אפשר לנשום לרווחה, יש היתר ללבוש גרביים לבנות עם פלופרס;)

איזה חלק נשאר לראות?
יש גרב יש חצאית מידי או שמלה ומתחת הטייץ
אם החצאית קצרה וילדות משחקות בכל מיני צורות אז הרבה פעמים רואים את החלק שבין הטייץ לגרביים גם אם בעמידה הכל נראה מכוסה.

אני לא מהסטייליסטיות ולא חסידית, כן חשוב לי שהילדה תראה טוב והכי חשוב לי נוחות הילד!

אני קונה לבנות בגן גרביון מחורר של חברת ANNI או אממי בצבע לבן.
לא זוכרת בדיוק, זה יושב על הרגל מהמם לא חם מידיי ונראה לבוש טוב.
(אצלנו מגיל 3 לובשים במוסדות גרביונים)

גם בביה"ס אני קונה לבנות גרביון של דיזיין לעור רגיש גם נעים מאוד וגם נראה יפה.

מקווה שעזרתי....

אני לא מהסטייליסטיות ולא חסידית, כן חשוב לי שהילדה תראה טוב והכי חשוב לי נוחות הילד!

אני קונה לבנות בגן גרביון מחורר של חברת ANNI או אממי בצבע לבן.
לא חושבת שהגרביונים הללו נוחות בכלל בכלל
הרבה יותר נוח גרביון כותנה של דזיינ

אם החצאית קצרה וילדות משחקות בכל מיני צורות אז הרבה פעמים רואים את החלק שבין הטייץ לגרביים גם אם בעמידה הכל נראה מכוסה.
בגיל 6 זה עדיין מותר(אצלנו לפחות)

בגיל 6 זה עדיין מותר(אצלנו לפחות)
אם הטייץ לא בשביל צניעות אלא סתם נוחות אז מצוין, אבל אם זה בשביל צניעות והטייץ מגיע עד הברך או יותר גרוע- מתחבר עם הגרב כדי לדאוג לכיסוי מלא של החלק בעליון של הרגל להרבה ילדות זה יהיה פחות נח מגרביון כותנה או גרביון במבוק.

לפי ההלכה ילדה בת 3 היא כמו בחורה בת 18 או אישה לעניין צניעות....
תלוי שיטה.

גרביים שמנת, דנטלים ושות'
כיבסתי במכונה עדינה, יחד עם פרטי שמנת נוספים.

הגרביים נהיו לבנות.
איך מונעים את זה?

רוצה לדעת לפני הגרביים הבאות (שעדיין באריזה)..
אצלי קבוע השמנת הופך לבן אחרי כביסה או 2

לפי ההלכה ילדה בת 3 היא כמו בחורה בת 18 או אישה לעניין צניעות....
טעות

אם כי מגיל 3 נוהגים הרבה אנשים לשים כדי להרגיל לזה
הלכה זה לא
ואם אני בכל זאת טועה, אשמח לראות מקור הלכתי לזה.

טעות

אם כי מגיל 3 נוהגים הרבה אנשים לשים כדי להרגיל לזה
הלכה זה לא
ואם אני בכל זאת טועה, אשמח לראות מקור הלכתי לזה.
אאל"ט המשנה ברורה כותב שדיני צניעות חלים במלואם מגיל 3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה