- הוסף לסימניות
אין הרבה רוטב, מה שהיה כנראה התאדה.נשמע מענין!
איך זה יצא?
איזה טעם?
הציפס נהייה רטוב ברוטב?
הציפס יצא חום-חום, שחיתות שומנית, להבא כנראה נשים תופ"א בתנור לא צ'יפס, מדי שומני.
אבל לפעם ראשונה זה מומלץ.
אין הרבה רוטב, מה שהיה כנראה התאדה.נשמע מענין!
איך זה יצא?
איזה טעם?
הציפס נהייה רטוב ברוטב?
לגבי הביצים
מצד הגיינה אני מבשלת קודם בסיר שמיועד רק לביצים!
לפעמים כבר ברבעי או חמישי כשאני מבשלת לארוחת ערב ביצים אני מוסיפה כמה לשבת...
במקרה הדחק אני מנקה עם סקוטצ' היטב, אחרת זה ממש גועל נפש בעיני.....
מלאכתן נעשית על ידי אחרים...2 מילים שלא הולכות צמוד![]()
אסור לשטוף ביצים מבחוץ ולשפשףלגבי הביצים
מסוכן!!!!!!!
אקמול זה כימיקלים שמתפרקים בבישול...
סכנת נפשות!!!!
בחיידר של הבן שלי, בימי חמישי היו מגישים צו'לנט, והרבה שהיה ממונה על ההכנה, היה מכניס קבוע אקמולים!!!!
לא נורמאלי!!!!!!!!!!
תודהלפי הוראות הבד"ץ והרב ויא שיני שום נגועים מבחוץ והשיניים הבודדות צריכות שטיפה בזרם חזק לאחר הקילוף
אני שמה ברשת מיוחדת (קניתי באושר עד) וכך מוציאה לעצמי מנה מוכנה יותר טעים מלשים שלם כי החתיכות מקבלות יותר טעם.בואי לא נגזים עם לא מזהים....
אי אפשר לזהות במראה. אבל בטעם כן.
אני מוספיה ומאד אוהבת את זה. אבל אם זה יוצא בטעות לאחד הילדים......
לכן אני מוסיפה מלמעלה ומשאירה שלם כדי שיהיה זיהוי. טעים לי, דל קלוריות ולא מגיע למי שלא מעונין בטעות.
אפשר לשים אותם בשקית קוקילגבי הביצים
ועדיף להשרות במי סבון אם מתאפשר. (לפי הע"ח)לפי הוראות הבד"ץ והרב ויא שיני שום נגועים מבחוץ והשיניים הבודדות צריכות שטיפה בזרם חזק לאחר הקילוף
אני ראיתי מודעה של הבדץ שיש להשרות שיני שום במי סבון למשך 3 דקותלפי הוראות הבד"ץ והרב ויא שיני שום נגועים מבחוץ והשיניים הבודדות צריכות שטיפה בזרם חזק לאחר הקילוף
לשים ככה. למעלה.בקשר לביצים, לא הבנתי מה עדיף
לבשל קודם? לשים ככה? (הן לא עלולות להתפוצץ?)
rhon.co.il

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים