ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
לאחר המחילה, המידע הנ"ל לא נכון.נכתב ע"י swsshira770;2175299:ב״ה
החברה הכי מוצלחת לארדיסק היא חברת WD, על כן אני ממליצה ללכת על כונן 2. בהצלחה!
לא תתאכזבי.נכתב ע"י NBR;2175303:טוב
לקחתי את 3
תודה למסייעים
מקוה שלא אתאכזב
נכתב ע"י רמה פלוס;2175360:אגב2, אני בשיטה של איחסון וגיבוי בקשיחים פנימיים.
הכי יעיל הכי נוח הכי מהיר הכי אמין והכי זול.
את וירוס הכופר לא פוגשים סתם.. הוא לא מגיע לבד, אא"כ פותחים לו את הדלת ואומרים לו כנס. מי בדיוק פותח מיילים לא מוכרים? ועוד מוריד את הקבצים שמצורפים אליהם??נכתב ע"י asf;2175365:עד שתפגוש וירוס הכופר...
נכתב ע"י NBR;2175303:טוב
לקחתי את 3
תודה למסייעים
מקוה שלא אתאכזב
לי יש ב"מלאי" גם את 1 וגם את 3.נכתב ע"י swsshira770;2175527:ב״ה
רמה, מבין אלו שפותח האשכול העלה של חברת WD הכי מוצלחים! אני אישית משתמשת באפל..
http://ksp.co.il/?uin=14548&select=.1033..146..148..371.נכתב ע"י נאר לערנען;2175742:אם מותר לשאול כמה עלה לך ???
נכתב ע"י פוש;2176960:למה לא 5?, הבנתי שהוא כמו 3 רק דגם יותר חדש.
נכתב ע"י נאר לערנען;2175742:אם מותר לשאול כמה עלה לך ???
יש קישורנכתב ע"י אמא של זיסי;2176956:כמה עולה 3, ואיפה קנית?
נכתב ע"י רמה פלוס;2176626:לי יש ב"מלאי" גם את 1 וגם את 3.
וללא השוואה... עד שמכלם נמאס לי, אז עברתי לגיבוי בקשיחים פנימיים...
http://ksp.co.il/?uin=14548&select=.1033..146..148..371.
נכתב ע"י פוש;2176960:למה לא 5?, הבנתי שהוא כמו 3 רק דגם יותר חדש.
נכתב ע"י NBR;2177057:היה לי את 5 וללא שום סיבה נראית לעין הוא "הלך"
מנסה משהו אחר, בתקוה שלא אתאכזב..
תודה רבה למייעצים
זה יכול לקרות לכל חברה (תמיד יש מוצרים פגומים) אבל בtranscend אחוזי החזרות יחסית קטן, וגם יש שלוש שנים אחריות. (לי אישית יש שתיים בלי שום תקלות)נכתב ע"י NBR;2177057:היה לי את 5 וללא שום סיבה נראית לעין הוא "הלך"
מנסה משהו אחר, בתקוה שלא אתאכזב..
תודה רבה למייעצים
מגן מפני נפילות (מנסיוןנכתב ע"י ספירלה;2177081:מס' 3 צריך מגן, או שהוא מוגן מנפילות? (יחסית כמובן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים