דרוש מידע איזה החזרים אפשר לקבל עבור בית החלמה בלידה חמישית

• הוסף לסימניות
אני גם שואל...
אחר לידה רביעית במאוחדת שיא.
מזכירה אחת אמרה לנו שזכאות של 400 ללילה ללידה רביעית, זה רק בשלוש לילות השניים, ובלילות הראשונים אפשר לקבל את ההחזר הרגיל של 235 ש"ח, משהו כזה.
מי יודע/ת?

• הוסף לסימניות
אני גם שואל...
אחר לידה רביעית במאוחדת שיא.
מזכירה אחת אמרה לנו שזכאות של 400 ללילה ללידה רביעית, זה רק בשלוש לילות השניים, ובלילות הראשונים אפשר לקבל את ההחזר הרגיל של 235 ש"ח, משהו כזה.
מי יודע/ת?
זה נכון. ממש עכשיו בררתי בשביל חברה
בשלושת הלילות הראשונים החזר של 285 ש"ח (אני כמעט בטוחה בסכום -אם חשוב לכם אבדוק ביום ראשון) שאותם אפשר לנצל תוך חודש מהשחרור מביה"ח ובנוסף אליהם עוד 3 לילות עם החזר של 400 ש"ח שאותם אפשר לנצל עד חודשיים מהשחרור.
הרבה מנצלים את זה בצורה כזאת-
אם וילד/ טלזסטון וכו' מיד אחרי הלידה ואחרי חודש וחצי- כמעט חודשיים יציאה זוגות למלון וכו (התנאי זה בית מלון או צימר מוכרים ע"י הרשויות ושהקבלה על שם היולדת וכן אני חושבת גם שהם צריכים פירוט כמה מתוך התשלום היה בשביל היולדת עצמה)
אפשר לנצל את 6 הימים מפוצלים-3+3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה