דרוש מידע איזה החלקת שיער בריאה היום?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מתייעצת לגבי סוג החלקת שיער שנחשבת היום לבריאה וטובה,
הבנתי שהחלקה יפנית לא בריאה בכלל ואף גורמת לעיוותים בפנים, ואילו החלקה משקמת טובה יותר,

אך יש הרבה סוגי החלקות, מה הכי טובה?

• הוסף לסימניות
גם אותי מענין, יש מישהי שעשתה החלקה יפה עם תנועה (לא מקלות) והיתה מרוצה?

• הוסף לסימניות
גם אותי מענין, יש מישהי שעשתה החלקה יפה עם תנועה (לא מקלות) והיתה מרוצה?
אני עשיתי החלקה קרמית, שזה הפעולה שהיא הייתה צריכה לעשות, וזה לא עבד!!!
אשמח לדעת על משהו כזה שעובד...

• הוסף לסימניות
החלקה אורגנית ממה מורכבת?

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה אורגנית (שנקראת גם "משקמת") והיא מרוצה מאוד!! מחזיק יפה ל 6-7 חודשים (תלוי בצמיחת השיער שלך...) ובחלוף התקופה, צריך ללכת לעשות תיקון על שורשי השיער.
מתולתלות מאוד, יצטרכו בערך כל 3 חודשים ללכת לבצע תיקון שורשים...

לא משנה לאיזו החלקה החלטתן לבסוף שאתן הולכות. זו בחירה שלכן... כי בסופו של דבר, מה שטוב אצל אחת לא בהכרח יהיה טוב אצל השניה.

אבל!!! תבררו היטב לפני כן, אם חומר ההחלקה מכיל פורמלין.
זהו חומר מסוכן, שמשמש לשימור איברים וניקוי גופות ובעל יכולת ליצור תאים מסרטנים!!
בד"כ משמש בהחלקות קראטין. אך יש כאלו שעושים החלקות קראטין ללא פורמלין.
תבררו לפני כן היטב!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה