איזה חברה של קופה רושמת עדיף קומקס/ריטליקס?

• הוסף לסימניות
עדיף מבעלי נסיון תודה

• הוסף לסימניות
אני חושב קומקס מנסיון אצל אחרים.
תוכלי לברר אצל חבר שלי שמתעסק בתחום
חזקי 0502634430

• הוסף לסימניות
מישהי שעובדת בקומקס אמרה לי ההפך אבל לא מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם ריטליקס
אבל קומקס בכמה מקומות ראיתי והיו ממש טובים
(יתכן שזה תלוי גם בסוג העסק, כשמבררים כדי לברר אצל עסקים בסגנון דומה)

• הוסף לסימניות
אין לי נסיון עם ריטליקס
אבל קומקס בכמה מקומות ראיתי והיו ממש טובים
(יתכן שזה תלוי גם בסוג העסק, כשמבררים כדי לברר אצל עסקים בסגנון דומה)
סופר

• הוסף לסימניות
ממליץ עליהם
לכאורה זו התוכנה הכי מתקדמת בשוק (ואולי גם הכי יקרה).

• הוסף לסימניות
ממליץ עליהם
לכאורה זו התוכנה הכי מתקדמת בשוק (ואולי גם הכי יקרה).
ממש לא מומלץ מנסיון רב שנים שבענו רוצים לעבור לתוכנות טובות יותר

• הוסף לסימניות
ממש לא מומלץ מנסיון רב שנים שבענו רוצים לעבור לתוכנות טובות יותר
יש לכם נסיון עם תוכנות אחרות?
כי יש מצב שכמה שלא הייתם מרוצים עם זו.. עם האחרות על אחת כמה וכמה, קחו זאת בחשבון.
אשמח לשמוע ממה "שבעתם"?

• הוסף לסימניות
יש לכם נסיון עם תוכנות אחרות?
כי יש מצב שכמה שלא הייתם מרוצים עם זו.. עם האחרות על אחת כמה וכמה, קחו זאת בחשבון.
אשמח לשמוע ממה "שבעתם"?
מהיחס

• הוסף לסימניות
והחברות האחרות הרבה יותר מתקדמות תשאל בכל הרשתות הגדולות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה