יש לי מכשיר כשר לפחות ניראה כשר -הטאצ הקטן -'פוקאט' ניקרא@יהודה וולף זו התשובה לשאלה הראשונה
והשניה יש מלא מכשירים דואל סים לך לחנות ותבחר....
נראה לי שהיא התכוונה "דאבל סים" - מכשיר שניתן לשים בו 2 סימים, ואחד כשר ואחד לא.מזה דואל סים?
יהודה וולף מוכר עוד דברים חוץ מהדרןיש לי מכשיר כשר לפחות ניראה כשר -הטאצ הקטן -'פוקאט' ניקרא
כך יהודה וולף לא יעזור לי כי הוא מוחר מכשירים של הדרן
ולא הבנתי מה ענית על התשובה השניה
מזה דואל סים?
התכוון*נראה לי שהיא התכוונה "דאבל סים" - מכשיר שניתן לשים בו 2 סימים, ואחד כשר ואחד לא.
שני סים לא קשור לחברת תקשורת, קשור למכשיר טלפון, שיש בו מקום לשני סיםעד עכשיו היית על חברה מסוימת
אבל הבעיה בחברה שהיא גולשת על אנטנות של חברות אחרות מה שיוצר מלא שיבושים בקו
מכירים חברה כזו?
או מכשיר שאפשר לשים עליו 2 סימים
תודה רבה מראש
לבעלי יש סים של X2ONE ועובד מעולהעד עכשיו היית על חברה מסוימת
אבל הבעיה בחברה שהיא גולשת על אנטנות של חברות אחרות מה שיוצר מלא שיבושים בקו
מכירים חברה כזו?
או מכשיר שאפשר לשים עליו 2 סימים
תודה רבה מראש
אני מעונינת שיהיה לי בסים השני רק s.m.s בלבד!אפשר אצלי לקבל פתרונות ל 2 מספרים על אותו הסים
מזה?לבעלי יש סים של X2ONE ועובד מעולה
אני מעונינת שיהיה לי בסים השני רק s.m.s בלבד!
את זה אתה עושה?
010 תקשורת כשרה 0587635541
האם האם נותנים שלמספר השני יהיה רק s.m.s ז"א בלי גלישה אינטרנטית שכביכול חסומה010 תקשורת כשרה 0587635541
ומה נותן לך המספר השנילי יש מספר כפול על אותו סים של סלקום
אתה מקבל מספר אחד לא כשר ואחד לא כשר ואתה בוחר מאיפה להוציא שיחה ע"י חיוג למספר מסויםהאם האם נותנים שלמספר השני יהיה רק s.m.s ז"א בלי גלישה אינטרנטית שכביכול חסומה
ומה נותן לך המספר השני
s.m.s ?
לא הבנתי מה הכוונהוהודעות ה SMS נשלחות כמובן מה"טרף"
שם של חברהמזה?
מי זה?
אוקי תודה! כמה היא טובה?שם של חברה
המספר הכשר משמש לשיחות בלבד הטרף משמש לשיחות+הודעותלא הבנתי מה הכוונה
הוא ממש מרוצהאוקי תודה! כמה היא טובה?
ועל איזה אנטנות הם עובדות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים