דרוש מידע איזה חברת משלוחים זו?

• פותח הנושא D123
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מספר המעקב מתחיל ב- YT, (משלוח מעליאקספרס)
איזה חברת משלוחים זו?

• הוסף לסימניות
מי יודע?

• הוסף לסימניות
תנסי להעתיק את מספר המעקב לאתר של דואר ישראל ואז תראי מה נותן לך...

• הוסף לסימניות
תנסי להעתיק את מספר המעקב לאתר של דואר ישראל ואז תראי מה נותן לך...
כותב לי אין מעקב משלוח מדלת לדלת, אבל במעקב של עליאקספרס כתוב שההזמנה נסגרה

• הוסף לסימניות
מה זה חשוב דרך מי תקבל את החבילה?
תדביק את המספר המלא באחד הקישורים ואולי תגלה היכן זה משוטט בעולם

• הוסף לסימניות
כותב לי אין מעקב משלוח מדלת לדלת, אבל במעקב של עליאקספרס כתוב שההזמנה נסגרה
לא הבנתי?!
מה הכוונה "בעלי אקספרס כתוב שההזמנה נסגרה"?
מה זה אומר? שהמשלוח הגיעה אלייך??
קיצור לא הבנתי אם אפשר פירוט אשמח לעזור...

• הוסף לסימניות
מה זה חשוב דרך מי תקבל את החבילה?
תדביק את המספר המלא באחד הקישורים ואולי תגלה היכן זה משוטט בעולם

אין מידע.

לא הבנתי?!
מה הכוונה "בעלי אקספרס כתוב שההזמנה נסגרה"?
מה זה אומר? שהמשלוח הגיעה אלייך??
קיצור לא הבנתי אם אפשר פירוט אשמח לעזור...

קבצים מצורפים

• מעקב 1.jpg
    מעקב 1.jpg
    KB 161.5 · צפיות: 30
  • מעקב 2.jpg
    מעקב 2.jpg
    KB 78.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
מעצבן, גם לי זה ככה היה ולא הבנתי כלום עד שיום אחד קיבלתי הודעה שמחכה לי חבילה בדואר.

שכתוב נמסר (באתר אלי אקספרס) הכוונה לא ללקוח ואין לי מושג למה הם רושמים כך,
לגבי דואר ישראל המספר מעקב לא נכון, תחפשי עוד מספרים שנראים לך מספרי מעקב ואז תבדקי שוב בדואר ישראל ואם לא שם אז שמתי לב שבצילום של מעקב החבילה שצירפת רשום משהו למטה HFD שזה חברת שליחויות תנסי לבדוק גם שם.
בכל אופן מספר מעקב של דואר ישראל זה עם שתי אותיות באנגלית בהתחלה ,מספר כלשהו ואז שוב שני אותיות באנגלית.
בהצלחה, מקווה שעזרתי.
כל שאלה אשמח לנסות לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה