דרוש מידע איזה חברת נעליים לגברים פשוטות מחזיקות הכי הרבה זמן אפילו יקר [וכמה זמן מחזיק] עדיף מניסיון

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• כמו זה.png
    כמו זה.png
    KB 187.4 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
רוקפורט מחזיק לי הרבה יותר מכל נעל אחרת שלבשתי, ועברתי גם הרבה חברות יקרות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק אקו!!!

הנעל היחידה שמחזיקה אצלי, כל השאר נקראו אחרי 4-5 חודשים. אני עם אקו כבר מעל שנה
והנעל ללא שום סימני עייפות! (עברתי גם רוקפורט, אולי נעל יפה אבל ממש לא מחזיקה (וגם לא מאוד נוחה))

• הוסף לסימניות
לנו היה מורן, מנעלי לודמיר
באזור 400 ש"ח
החזיק למעלה משנה
עכשיו כבר ממש התבלה

עכשיו קנינו אחרות בלודמיר, נראות גם מעולה, היה אופציה של רחב בינוני וכו'

• הוסף לסימניות
אני עם ECCO כבר מהבר מצווה, וכל זוג החזיק לפחות שנה
כרגע אני עם אותו נעל כבר שנה וחצי! ורק קצת ירד צבע

אין על ECCO

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין ממסגר נעלי נצח......
מי שלא חווה את הדבר הזה לא יבין ....
כל נעל חדשה אחרי 2-3 חודשים פותחת פה....

לא בטוח שההמלצות פה רלוונטיות
זה מאד תלוי בסגנון היציבה וההליכה של הלובש
אני ואבא שלי קנינו את אותה הנעל ביחד
לי החזיק כמה חודשים
ולו הם היו כמו חדשות במשך ........ שבע שנים!!!!!

• הוסף לסימניות
אי אפשר להשוות, כל אחד עם סוג ההליכ שלו
בעלי מחזיק נעליים יותר מ3 שנים

• הוסף לסימניות
תארו לעצמכם, אני מחזיק נעלי אקו כבר 3 שנים, ואחרי צחצוח זה נראה כמו חדש. וזה הרבה יותר נוח מרוקפורט. אקו היא נעל גמישה, לעומת רוקפורט, שהרגשתי בתוכה כמו בתוך יציקת בטון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה