איזה חוג לבנים את מעדיפה?

• הוסף לסימניות
אנגלית... לא חשבנו, למרות שהבת שלי השניה מעבירה חוגי אנגלית בעיר אחרת...אבל מה אתם חושבים שהנהלת התתי"ם יגיבו? הםיסכימו? אולי זה פריצה בחומה? יש כאן חששש כלשהו או בעיה? אני מתייעצת כדי לדעת אם המחשבה שלי נכונה או דמיון?

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה בגיל 4-5 בחוג אומנות, בגיל 5-6 בחוג נגרות, בגיל 6-7 בחוג אלקטרוניקה,
ומגיל 8 עד היום (11) הוא בחוג נגינה.

בכל החוגים הוא נהנה מאד ועד היום הוא "מיבין" באלקרוניקה, יודע לנגר, אוהב אמנות והכי הכי - נגן בנשמתו...

תצליחו
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2296167:
אנגלית... לא חשבנו, למרות שהבת שלי השניה מעבירה חוגי אנגלית בעיר אחרת...אבל מה אתם חושבים שהנהלת התתי"ם יגיבו? הםיסכימו? אולי זה פריצה בחומה? יש כאן חששש כלשהו או בעיה? אני מתייעצת כדי לדעת אם המחשבה שלי נכונה או דמיון?

אצלנו יש כאלו ששולחים לאנגלית ויש כאלו שלא, אבל הת"ת לא מתערב בזה. (שלא כמו בית ספר בית יעקב שאוסר להשתתף בחוגים חיצוניים ומקפיד על כך)
כן יש הקפדה על גיל מקסימאלי של בנים שלומדים אצל מורה (בת), וגם פה זה נע בין גיל 9 ל 12 בערך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ספורט-טיפולי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;2296186:
הבן שלי היה בגיל 4-5 בחוג אומנות, בגיל 5-6 בחוג נגרות, בגיל 6-7 בחוג אלקטרוניקה,
ומגיל 8 עד היום (11) הוא בחוג נגינה.

בכל החוגים הוא נהנה מאד ועד היום הוא "מיבין" באלקרוניקה, יודע לנגר, אוהב אמנות והכי הכי - נגן בנשמתו...

תצליחו
חני

חני , תודה... למי שיש חוש לנגינה אכן זה משהו מהנשמה... זה תרפיה לנפש...

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל פרטים על חוגים בבני ברק לילד בגיל 6-7 - נגרות, אלקטרוניקה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מה עושים בחוג נגרות?
ואלקטרוניקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2295187:
הבת שלי פותחת חוג לבנים גילאי ת"ת - היא הפעילה בעיר אחרת חוגי טיסנאות, אומנות, פלסטלינה, נגרות, בלונים ומדעים ( כל מיני ניסויים מענינים)- מה לדעתכם הכי מתאים ויעניין בנים?
מה מתאים לגיל 5-6-7?
מה מתאים לגילאים 8-10?
אשמח לתגובות!

יכולה להשאיר פרטים ? מתעניינת מאד בחוגים לגילאים אלו ...

• הוסף לסימניות
החוגים בהתארגנות... לקח יותר זמן משציפינו- כדי שיהיה מסודר ורציני ולא חובבני.
אתן פריטם ומודעת פתיחה בתחילת שבוע הבא

• הוסף לסימניות
אלקטורניקה

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן 5
וחולם על נגרות
אני גרה בפרדס כץ
אשמח אם יהיה כזה חוג

• הוסף לסימניות
יש חדש בנושא החוגים לבנים ???

• הוסף לסימניות
כן כן הוא ייפתח! הבת שלי עסוקה מאוד בזה, היא ב"ה רבת פעלים, מפעילה חוגים, גימבוריסטית מצליחה, מפיקה ימי הולדת , בת מצוות, ו...ו...
אז הפליירים ישלחו מחר להדפסה ויחולקו בס"ד בסופ"ש

• הוסף לסימניות
אז הנה כל הפרטים, בבקשה אל תשלחו לי שאלות באישי, פשוט תתקשרו;)

• הוסף לסימניות
לכל מי ששלחה לי הודעות האישי....

• הוסף לסימניות
אין שום פרטים על עיר / מיקום

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי הכל בתחילת האשכול, מה שנשאר זה לפרסם את סוגי החוגים...
בכל מקרה - זה בבני ברק ליד משואות - רח' ירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה