בקשה איזה חוק הייתם רוצים לקדם??? חוקים הגיוניים וניתנים ליישום... אני יכולה להגיש את זה דרך ח"כ לוועדה בכנסת...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
1. מי שיתלונן על אוטובוס שלא הגיע יקבל פיצוי כספי [מה שידוע לי היום החברה נקנסת על כך לקופת המדינה, מה שגורם שהרבה אנשים לא טורחים להתלונן וממילא חברות התחבורה לא משתפרות]

2. לבטל את ההוראה המטופשת (בעיני) לא לפרסם לו"ז של תחבורה ציבורית בעיתונים - למה מה קרה אני צריך לחפש כל הזמן במחשב, ומה יעשה מי שאין לו בבית ב"ה מחשב???

• הוסף לסימניות
באוירת ימי הפורים הארוכים שהתרגשו עלינו השנה בשמחה רבה - -
אספר שחלום אחד קטן לי כבר כמעט עשוריים. אם כי החלום הוא בהחלט אחד הבלתי ניתנים לפתרון,

והרי הוא לפניכם;

מצפה בכליון עיניים, בנשוך שפתיים, בזקירת אוזניים, בנשוב נחיריים, ובקמיצת אגרופיים.
בכמיהת הלב. ובמשאלת כל עצמותי תאמרנה..
שיקום הח"כ, השר והטפסר.
אמיץ הלב, פטיש החזק, שנון הלשון, חד כתער, חת מאף ח'ד.
את חלציו כגבר יארוז, את אזניו במרץ יחסום, את ליבו בזריז יאטום,
ו....
יבטל את...
ה..
חופש הגדולללללללל

בו כל בן ובת ישתומם משתעמם, יסתובב וישתובב.
את הוריו יאתגר, את אחיו יטמטם, את סובביו יטרטר.

או אז הסטירה כקול פעמונים תפתיע, עת הנערה את קולה תשמיע.
בגרון ניחר צווחה תבליע, עת תשכיל אבא בחדר הפציע..

סוף מעשה גנוז במערכת, לעת לה כל אם מיחלת, בו זקנים וזקנות ישבו, ניחוחות קדומים יעלו, גרעין חמניה יפצחו, אבטיח גם יאכלו, בכמיהה לאותם הימים שהיו.

בקיצור - לבטל את החופש הגדול ל-3 שבועות כבני הישיבות.

• הוסף לסימניות
חוק להארכת החופשת לידה לפי מספר לידה
בשבוע על כל לידה
ושמענק הלידה מהביטו"ל יהיה שווה לכל הלידות, איזה היגיון יש שזה יהיה פוחת והולך (אולי שיהיה מוסיף והולך) מלבד לדפוק את החרדים?

• הוסף לסימניות
באוירת ימי הפורים הארוכים שהתרגשו עלינו השנה בשמחה רבה - -
אספר שחלום אחד קטן לי כבר כמעט עשוריים. אם כי החלום הוא בהחלט אחד הבלתי ניתנים לפתרון,

והרי הוא לפניכם;

מצפה בכליון עיניים, בנשוך שפתיים, בזקירת אוזניים, בנשוב נחיריים, ובקמיצת אגרופיים.
בכמיהת הלב. ובמשאלת כל עצמותי תאמרנה..
שיקום הח"כ, השר והטפסר.
אמיץ הלב, פטיש החזק, שנון הלשון, חד כתער, חת מאף ח'ד.
את חלציו כגבר יארוז, את אזניו במרץ יחסום, את ליבו בזריז יאטום,
ו....
יבטל את...
ה..
חופש הגדולללללללל

בו כל בן ובת ישתומם משתעמם, יסתובב וישתובב.
את הוריו יאתגר, את אחיו יטמטם, את סובביו יטרטר.

או אז הסטירה כקול פעמונים תפתיע, עת הנערה את קולה תשמיע.
בגרון ניחר צווחה תבליע, עת תשכיל אבא בחדר הפציע..

סוף מעשה גנוז במערכת, לעת לה כל אם מיחלת, בו זקנים וזקנות ישבו, ניחוחות קדומים יעלו, גרעין חמניה יפצחו, אבטיח גם יאכלו, בכמיהה לאותם הימים שהיו.

בקיצור - לבטל את החופש הגדול ל-3 שבועות כבני הישיבות.
אני חשבתי על רעיון יותר טוב לחלק את זה ל3 שבעות כמו הבחורי ישיבות ובנוסף כל שבוע יום אחד שבו יכינו ויעזרו ללימוד תורה
דהיינו להכין עוגות וכד' ולשלוח לכוללים ולישיבות ולעמלי תורה
או לעזור לזקנים בבתי אבות
לבקר חולים וכד'

• הוסף לסימניות
אני חשבתי על רעיון יותר טוב לחלק את זה ל3 שבעות כמו הבחורי ישיבות ובנוסף כל שבוע יום אחד שבו יכינו ויעזרו ללימוד תורה
דהיינו להכין עוגות וכד' ולשלוח לכוללים ולישיבות ולעמלי תורה
או לעזור לזקנים בבתי אבות
לבקר חולים וכד'
טוב, אם זורמים על חלומות אתן גם את שלי

שכל שטיבלעך יתחייב לספק חדר + גננת מ 7-8, מה אנחנו אמורים לעשות עם הילדים למען ד'????

• הוסף לסימניות
חוק שיעניק זכויי מס לכל הורה שמעביר כספים לרכישת דירה לילדיו,
ההגיון- המדינה רוצה לעזור לזוגות להגיע לדיור (הגרלות וכו'),
העברת הון עצמי ע"י ההורים עוזרת לחזון זה , לפחות שיזדכו במס כתמריץ

• הוסף לסימניות
חוק שיעניק זכויי מס לכל הורה שמעביר כספים לרכישת דירה לילדיו,
ההגיון- המדינה רוצה לעזור לזוגות להגיע לדיור (הגרלות וכו'),
העברת הון עצמי ע"י ההורים זו עוזרת לחזון זה , לפחות שיזדכו במס כתמריץ
ואולי לפחות שלא יקחו מס על הרווחים של חיסכון לכל ילד,
ידעתם שכל הרוחים שם חייבחם במס? מה זה שונה מפנסיה וקרן השתלמות?
היתי בהלם כשגיליתי את זה

בנוסף: חוק שלבנקים אסור לגבות עמלות על פעולות, אם המדינה מחייבת אותנו לשים את הכסף בבנק ואוסרת עלינו להעביר במזומן סכומים גדולים, שתתכבד ותממן גם את כל העמלות המטופשות האלו, הגיוני לא?

• הוסף לסימניות
ואולי לפחות שלא יקחו מס על הרווחים של חיסכון לכל ילד,
ידעתם שכל הרוחים שם חייבחם במס? מה זה שונה מפנסיה וקרן השתלמות?
היתי בהלם כשגיליתי את זה
פנסיה גם חייבת במס (אמנם מס הכנסה ולא רווחי הון, אבל חייבת במס...)

• הוסף לסימניות
יואו לדעתי זה קריטי,
חוק שחייבת לצאת לפועל-

אם יש לי חופשי ברב קו אני לא צריכה לתקף באוטובוס.
אם אין לי חופשי, אתקף וירד לי מהערך צבור,

אין שום הגיון בתיקוף עם חופשי, וכך רק מי שאין לו חופשי והוא לא תיקף- יקבל קנס.
ולא כאלו שבטעות המכשיר לא קלט אותם למרות שיש להם חופשי... ונקנסו.

• הוסף לסימניות
בנוסף: חוק שלבנקים אסור לגבות עמלות על פעולות, אם המדינה מחייבת אותנו לשים את הכסף בבנק ואוסרת עלינו להעביר במזומן סכומים גדולים, שתתכבד ותממן גם את כל העמלות המטופשות האלו, הגיוני לא?
לא קשור לנושא, אבל הייתי חייבת לשתף: תמיד אמרו לי את זה המון, אבל לאחרונה עשיתי את זה סוף סוף. ניגשתי לבנק שלי (פאגי) דרשתי פטור מעמלות או שאני עוברת לבנק אחר, וקיבלתי את מבוקשי...!! אז שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
שמזכירות/ים בבתי ספר יוכרו ויקבלו תקנים ושעות כמו כל עובד הוראה ולא כמו שרתים ומנקות..

דברתי ע"כ לפני כמה שנים עם השר מיכאל מלכיאלי מש"ס אבל הזנחתי את זה ומן הסתם לא קודם לשומקום.

• הוסף לסימניות
לא קשור לנושא, אבל הייתי חייבת לשתף: תמיד אמרו לי את זה המון, אבל לאחרונה עשיתי את זה סוף סוף. ניגשתי לבנק שלי (פאגי) דרשתי פטור מעמלות או שאני עוברת לבנק אחר, וקיבלתי את מבוקשי...!! אז שווה לנסות.
גם לי יש פטור, אבל למה צריך לבקש (שזה גם דרך אגב מוגבל בזמן) וחוצמז'ה שלא כולם מקבלים,
המדינה דורשת מאיתנו שכל הכסף יהיה מפוקח ומערימה המון קשיים על מי שלא מפקיד בבנק - אז למה שאני אספוג את זה???

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה