בקשה איזה חוק הייתם רוצים לקדם??? חוקים הגיוניים וניתנים ליישום... אני יכולה להגיש את זה דרך ח"כ לוועדה בכנסת...

מצב
הנושא נעול.
מפלגה שלא עמדה בהתחייבותיה לבוחרים
תאלץ להחזיר את כספי הבחירות +מע"מ
יש לי את זה בהרבה יותר פשוט ואפילו עם שם: חוק בנט
מפלגה שמפרה הבטחת בחירות אינה יכולה להיות בקואלציה!
רק שמי שאמור לאכוף את החוק לכאו' הוא בג''ץ כך שחבל על האנרגיות...

נערך לאחרונה ב:
אין דבר כזה להתאים את התשתיות מראש לכמות כפולה של יחידות.
ואם כבר מדברים על מקלחת ומעלית גם החשמל שמגיע לבניין מותאם למספר יחידות מסויים.
אפשר להכפיל ולשלש את הספק החשמל לכמה שרוצים
ואין שום קשר בין עוצמת המים לכמות היחידות לכל אחד יש צנרת נפרדת

בדיוק הפוך-
אם היו מסדירים את זה היו יכולים להציב דרישות ולהתאים תשתיות למס' היחידות
כרגע זה לא נספר ולא מתופעל כראוי
אם היה חוק, העיריה היתה יודעת כמה בתי אב וכמה דיירים גרים בעיר ומתאימה את התשתיות,
ומחייבת את בעלי היחידות להסדרת כל נושא בנפרד
ולא לתת לאנשים לבנות כראות עיניהם בלי להתחשב בשכנים שלהם.
להתאים תשתיות זה בעיקר בזמן הבנייה.
ובעלי היחידות לא יששו לשלם על תשתיות ופשוט יעשו בצורה לא חוקית.
אם תהיה הסדרה אין זה אומר שאנשים לא יבנו מעבר למה שאפשר להסדיר...

אחרי שהתחתנת לא גרת ביחידה?
אולי נחוקק חוק שאסור להביא יותר מ 2 ילדים לעולם, הילדים תופסים את המעליות והמקלחות *10 מזוג צעיר
כל אדם באופו אישי לא קשור להיגיון שמאחורי החוק.
(ולשאלתך גרתי ביחידה בבניין ללא מעלית שמספר היחידות בו היה הגיוני. בבניין שלי כיום יש יותר יחידות מדירות...)
ילד תופס מעלית הרבה פחות מתינוק עם עגלה בגודל של אוטובוס (מפרקי)
ולכן עוד שבע ילדים תופסים פחות מקום מזו"צ נוסף.

להתאים תשתיות זה בעיקר בזמן הבנייה.
ובעלי היחידות לא יששו לשלם על תשתיות ופשוט יעשו בצורה לא חוקית.
אם זה היה מוסדר העיריה היתה מחייבת לפני אישור הבניה להוסיף קווי מים/ביוב על חשבון הבונה
והיו אוכפים את זה בשטח.
כרגע כל אחד עושה מה שהוא רוצה בכלל בלי להתחשב בסביבה.

לגבי חניה, שימוש במעלית, עגלות בכניסה לבנין וכו'
אפשר גם את זה לעגן בתקנות עירוניות ברורות לשוכר ולבעלי היחידה במקום לתת להפקרות לחגוג.
לדוג: מי שגר ביחידה בבנין זה על דעת שהוא לא חונה בחנית הבנין
לא משאיר עגלות בכניסה, משלם ועד בית כמו כולם (או מוגדל) וכדו'

@אופקים 1 RA @ה' אוהב אותך אוהב אותך
ולכל מי שחושב שחבל שאני לא חסויה... אין לי סיבה להתחבאות מאחורי שום קיר !!!!
זכיתי להיות בת של אדם גדול!!!! והוא עשה עושה וימשיך לעשות טוב לכלל האוכלוסיות והמגזרים...
ואם יש מישהו שיש לו בעיה או קושי ספציפי שישתה מים קרים .... ויכול לעבור לפרטי כדי שהאשכול לא ינעל...
ולשאלת מליון הדולר: מה אני עושה עם שלל הרעיונות שהעלו כאן? אני יאגד בעזרת ה את החוקים הכי הגיוניים וניתנים ליישום ויעביר הלאה לח"כ שכן יכולים להציע הצעות חוק....ובעזרת ה יהיו תוצאות טובות...
פורים שמח :)

נערך לאחרונה ב:
מה אני עושה עם שלל הרעיונות שהעלו כאן? אני יאגד בעזרת ה את החוקים הכי הגיוניים וניתנים ליישום ויעביר הלאה לח"כ שכן יכולים להציע הצעות חוק....ובעזרת ה יהיו תוצאות טובות...
פורים היום רבוייסי ועוד פחות מחודש אנחנו הולכים לשאול מה נשתנה... מה עם כל ההבטחות שנתנו לנו לפני הבחירות? בואו נתחיל מזה

מי עדיין מאמין בכנסת ובנבחריה?
מישהו יכול להעלות חוק אחד טוב שעשו?
ולא רק שעשו אלא גם שזה עושה את פעולתו ולא רק על הנייר?
ובכלל הרי כל משהו טוב הבג"צ פוסל מיידית...
בקיצור, זה נראה לי יותר השתעשעות בחלומות וורודים, מאשר משהו שיכול באמת לקרוא.

יש לי אפשרות לעזור לקדם חוקים חדשים במדינה...
איזה רעיונות חדשים יש לכם לחוקים שיעזרו לנו לחיות יותר טוב?
בואו ותשפיעו!!!
חוקים לזכויות נשים חרדיות
שאין להם בעל
ובן שקופות ולא קיימות !! (לפעמים גם הילדים שלהם)

@אופקים 1 RA @ה' אוהב אותך אוהב אותך
ולכל מי שחושב שחבל שאני לא חסויה... אין לי סיבה להתחבאות מאחורי שום קיר !!!!
זכיתי להיות בת של אדם גדול!!!! והוא עשה עושה וימשיך לעשות טוב לכלל האוכלוסיות והמגזרים...
ואם יש מישהו שיש לו בעיה או קושי ספציפי שישתה מים קרים .... ויכול לעבור לפרטי כדי שהאשכול לא ינעל...
ולשאלת מליון הדולר: מה אני עושה עם שלל הרעיונות שהעלו כאן? אני יאגד בעזרת ה את החוקים הכי הגיוניים וניתנים ליישום ויעביר הלאה לח"כ שכן יכולים להציע הצעות חוק....ובעזרת ה יהיו תוצאות טובות...
פורים שמח :)
כולנו שותים מים קרים כל חודש אחרי קבלת התלוש משכורת...

חוק פיצול דיורים.
במצב הקטסטרופלי שקיים במדינת ישראל, שהמחירים של הדירות בשמיים, ושכירות דירה רגילה עולה כמו משכורת*4 להתיר פיצול יחידות דיור, אין שום הגיון בחוק האבסורדי שאוסר על פיצול דירות, אין שום נזק ב 2 זוגות צעירים שמגיעות לגור בבנין ולא מפריעות לאף אחד, במקום משפחה עם 30 ילדים
7 מתנגדים 1 תומך אני קובע שהצאת החוק נפלה ברוב קולות :cautious:
עכשיו הבנתי למה לא עוברים חוקים כי על כל חוק יש פסטיבל שלם של ועדות ונציגי הבנקים ונציגי היועמשי"ת ונציגי המכללות וכו' וכו' וכל מי שמרוויח הרבה כסף מהמצב הקיים

חוק מינימום ריבית על העו"ש בכפוף לפריים וחוק או תקנה להקמת מוקד טלפוני ארצי של משרד התחבורה שיוכל בזמן אמת לקנוס ולחייב הוצאת אוטובוסים את חברות התח"צ
עדיף חוק שיקשר בין הרווח של הבנק מריביות שהוא לוקח מהציבור, לבין הריבית שהוא יחויב לתת על יתרת זכות בעו"ש.
כלומר שבנק יחויב לתת ריבית של לדוג' חצי אחוז פחות מהרווח הממוצע שלו מאשראי.
הסכום הוא דוגמא, צריך לתמחר את הבדלי דרוג האשראי בין הבנק ללקוחותיו, ועוד כמה פרמטרים ואכמ"ל.

לאסור התקנת מנועי מזגנים מעל 2-3 מטר ללא מנוף.

ובמקרה הפרה, להטיל קנס כספי גבוה בין על המתקינים ובין על המזמינים, +החרמת המזגן.

פחד אלוקים לראות גוף מושחל החוצה בגובה 4 קומות ויותר,
רגל מצילה אחת... בתוך הבית,
ופטישון ענק בידיים.

או במקרה הטוב
מתקין עם רגל אחת על המזגן (הלא מחובר)
ורגל אחת תפוסה באיזו בליטה מזדמנת.

לא יקרה כלום!!! אם התקנת מזגן תעלה עוד 500 ש"ח
ואנשים רבים יפסיקו לחיות מנס לנס.

התקנת מזגן היא לא דבר שעושים כל יום,
ואפשרי בהחלט לעמוד בסכום הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה