בקשה איזה חוק הייתם רוצים לקדם??? חוקים הגיוניים וניתנים ליישום... אני יכולה להגיש את זה דרך ח"כ לוועדה בכנסת...

מצב
הנושא נעול.
לאסור התקנת מנועי מזגנים מעל 2-3 מטר ללא מנוף.

ובמקרה הפרה, להטיל קנס כספי גבוה בין על המתקינים ובין על המזמינים, +החרמת המזגן.

פחד אלוקים לראות גוף מושחל החוצה בגובה 4 קומות ויותר,
רגל מצילה אחת... בתוך הבית,
ופטישון ענק בידיים.

או במקרה הטוב
מתקין עם רגל אחת על המזגן (הלא מחובר)
ורגל אחת תפוסה באיזו בליטה מזדמנת.

לא יקרה כלום!!! אם התקנת מזגן תעלה עוד 500 ש"ח
ואנשים רבים יפסיקו לחיות מנס לנס.

התקנת מזגן היא לא דבר שעושים כל יום,
ואפשרי בהחלט לעמוד בסכום הזה.
לאסור התאבדות....

שתהיה אפשרות לבתי עסק/ עירייה להסתכל במצלמות אם היתה גניבה או חשד בלי אישור משטרה או אישור מהיר ופשוט
( נגנבו לנו 2 קונקירט חשמלי במקום שיש מצלמות בוודאות והגנב מצולם שם אבל ההינו צריכים לבקש אישור מהמשטרה שאחרי חודש החזירו לנו מכתב שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור פשוט חוצפה וטיפשות שהיה אפשר בקלות לתפוס אותם והמשטרה התעלמה- אחד המקרים היה בסופר שהגנב קנה וצריך להשים מספר טלפון בקניה אבל עדיין היה צריך אישור משטרה)

1. חוק השוואת המשכורות לעליות במחירים. בכל פעם שעולה מחיר של איזשהו מוצר, החל מחלב והמשך בדלק וכלה במחירי רכב וכו', באופן אוטומטי ובמקביל יעלו גם המשכורות. אותו כנ"ל לגבי דירות. אין שום היגיון שדירה שעלתה לפני שני עשורים חצי מיליון, תעלה עכשיו 2 מיליון ויותר וכל זה מבלי שהמשכורות עלו באותה מידה. זה עושק של הציבור. גם אם יש את הכלל של ביקוש והיצע, צריך במקביל לאפשר לאנשים לחיות. לא יתכן שמשפחה שמתפרנסת במאמצים רבים לא מצליחה לשמור על חשבון בנק מאוזן ונקלעת לחובות רק בגלל עליית מחירים מטורפת.
2. חוק שיהפוך את מקצוע החינוך למקצוע מועדף ומתוגמל יותר ממקצועות אחרים. היום כל ערביה בשוק יכולה להיות סייעת בגן ילדים יהודי ולעשות ככל העולה על רוחה מבלי לתת על זה דין וחשבון! בואו תראו מה קורה בערים שסמוכים אליהם כפרים ערביים. המשכורות לסייעות כל כך נמוכות והיחס כל כך משפיל שבחורות צעירות בורחות מהמקצוע הזה, ומי נשאר? ערביות, וכן נשים מבוגרות שאין להן הרבה אופציות מכל מיני סיבות. אם יהפכו את המקצוע הזה (ואותו כנ"ל לגננות ומורות, רק ששם הנושא פחות פרוץ) למקצוע שווה, עם משכורת טובה באמת ולא איזה סכום מינימום שלא שווה את ההשקעה העצומה שלהן, החינוך יהיה טוב יותר וניתן יהיה לסמוך על הגן. אני לא סייעת, אבל יש לי חברות סייעות ושתדעו לכם שהמצב בגני הילדים ובמוסדות לילדים מיוחדים הוא איום ונורא! אני חושבת שהורים לא יודעים מה עובר על הילדים שלהם, איזה טיפוסים מגדלים להם את הילדים ואיזה טראומות הם עושים להם. ובאותו עניין, נהגי ההסעות לאותם גנים ומוסדות הם ערבים ברובם, נוסעים כמו מופרעים בכביש (בזמן האזעקות הם המשיכו לנסוע ואמרו שאם יהיו טילים בסמוך הם ישאירו את הילדים לבד וילכו למצוא מקלט), לא מתייחסים לילדים (וגם הסייעות בהסעות לא תמיד מתייחסות יפה), וכך קורה ששעתיים אם לא יותר מהזמן של הילדים שלכם הם נמצאים ברכב סגור שנוסע בפראות, עם אנשים עויינים, ואין פוצה פה ומצפצף!! וכל זה למה? כי מזלזלים בכל מה שקשור בחינוך ונותנים לפושעים לטפל בילדים. (אני מאמינה שאצלנו זה פחות חמור, כי אצלנו הגננות יר"ש ברובן וכן הסייעות, אבל גם להן מגיע יחס ומשכורת טובה. אצל החילונים זו קטסטרופה לא נורמלית ואני לא מצליחה לרדת לסוף דעתם של החילונים שמאפשרים לילדים שלהם להיות מטופלים בצורה כזו אגרסיבית).

1. חוק השוואת המשכורות לעליות במחירים. בכל פעם שעולה מחיר של איזשהו מוצר, החל מחלב והמשך בדלק וכלה במחירי רכב וכו', באופן אוטומטי ובמקביל יעלו גם המשכורות. אותו כנ"ל לגבי דירות. אין שום היגיון שדירה שעלתה לפני שני עשורים חצי מיליון, תעלה עכשיו 2 מיליון ויותר וכל זה מבלי שהמשכורות עלו באותה מידה. זה עושק של הציבור. גם אם יש את הכלל של ביקוש והיצע, צריך במקביל לאפשר לאנשים לחיות. לא יתכן שמשפחה שמתפרנסת במאמצים רבים לא מצליחה לשמור על חשבון בנק מאוזן ונקלעת לחובות רק בגלל עליית מחירים מטורפת.
ה' ישמור ויציל אינפלציה מטווורפתתתת תוך חודש 150,000 ש"ח = דולר
ההגיון הוא שכמה שלאנשים יש יותר כסף הם מסכימים לשלם יותר על המוצרים וחוזר חלילה
אם כבר חוק הפוך שכל פעם שעולה מחיר של מוצר המשכורת יורדת וכך אנשים יקנו יותר בתבונה והמחירים ירדו אוטומטית מכיוון שלא יהיה כסף לאנשים המחירים ירדו

ה' ישמור ויציל אינפלציה מטווורפתתתת תוך חודש 150,000 ש"ח = דולר
צודק. אבל אני בטוחה שאפשר בכל זאת לעשות משהו. לא הגיוני שאני ארויח בדיוק אותו דבר וההוצאות שלי על אותם דברים רק יגדלו.

שכל אדם ידע את הזכויות שמגיעות לו ולא רק מי שבקהילה ששם זה מפורסם או משהו אחר כמו מלגות לימודים שאיכשהו לא מצאתי כלום ואין לי מושג מתי ואיפה לחפש למה אני צריכה לשלם לאתר שימצא לי מלגה?
צריך לעשות המלגה היא לא רק על תואר אלא גם על לימודים ארוכים
למה מי שעושה תעודת הוראה ואז השלמה לתואר תוכל לקבל שנה אחת ומי שעושה תואר תוכל לקבל כל שנות הלימודים

1. להוריד את מחירי הדלק, אין אף סיבה בעולם שמחירי הדלק יעלו כפול מבשאר העולם.​
  2. ההטבות שניתנות מהמדינה עד גיל 18 - להאריך עד לגיל 24.​
  3. לבטל את התשלום בכביש 6 כשהתנועה שם פקוקה.​
  4. להוריד את המע"מ ממוצרי יסוד (כמו לחם חלב וגבינה ירקות ופירות וכו') ל 10% - ואולי אפילו לגמרי.​
  5. להעלות את המהירות המותרת בכבישי ישראל, אין אף סיבה שכבישים רחבים ואיכותיים המהירות שם תהיה מוגבלת ל - 80 קמ"ש.​
  6. הגברת התחרות בין הקופות חולים והבנקים (מתן אפשרות לפתיחת עוד קופות חולים ובנקים - ישמש כמנוף לחץ על הגופים הקיימים להשתפר).​
  7. שיתוף לקוחות הבנק ברווחים. כיום הבנקים מלווים כספים ומשכנתאות תמורת ריביות גבוהות - והכסף שהם מלווים זה מהכסף שהלקוחות מפקידים אצלם - פשוט אחת לשנה שהבנק יחלק אחוז מסוים מהרווחים שעשה מההלוואות ומהמשכנתאות בין כלל לקוחות הבנק שהיו ביתרת זכות.​
  8. בדומה לבחירת ראש עיר ומפלגה - שאחת למס' שנים התושבים יצביעו לאיזה חברת תחבורה הם מעדיפים שתשרת אותם! יגביר את התחרות והשירות.​
  9. הפיכת התלוש למובן יותר, כיום תלוש המשכורת כתוב בצורה מסורבלת ולא מובנת הגורמת לעובדים רבים להפסיד את זכויותיהם - פשוט לפתוח ראשי תיבות וה'קודים' המופיעים בתלוש למשהו מובן וליהודים הייתה אורה.​

2. חוק שיהפוך את מקצוע החינוך למקצוע מועדף ומתוגמל יותר ממקצועות אחרים. היום כל ערביה בשוק יכולה להיות סייעת בגן ילדים יהודי ולעשות ככל העולה על רוחה מבלי לתת על זה דין וחשבון! בואו תראו מה קורה בערים שסמוכים אליהם כפרים ערביים. המשכורות לסייעות כל כך נמוכות והיחס כל כך משפיל שבחורות צעירות בורחות מהמקצוע הזה, ומי נשאר? ערביות, וכן נשים מבוגרות שאין להן הרבה אופציות מכל מיני סיבות. אם יהפכו את המקצוע הזה (ואותו כנ"ל לגננות ומורות, רק ששם הנושא פחות פרוץ) למקצוע שווה, עם משכורת טובה באמת ולא איזה סכום מינימום שלא שווה את ההשקעה העצומה שלהן, החינוך יהיה טוב יותר וניתן יהיה לסמוך על הגן. אני לא סייעת, אבל יש לי חברות סייעות ושתדעו לכם שהמצב בגני הילדים ובמוסדות לילדים מיוחדים הוא איום ונורא! אני חושבת שהורים לא יודעים מה עובר על הילדים שלהם, איזה טיפוסים מגדלים להם את הילדים ואיזה טראומות הם עושים להם. ובאותו עניין, נהגי ההסעות לאותם גנים ומוסדות הם ערבים ברובם, נוסעים כמו מופרעים בכביש (בזמן האזעקות הם המשיכו לנסוע ואמרו שאם יהיו טילים בסמוך הם ישאירו את הילדים לבד וילכו למצוא מקלט), לא מתייחסים לילדים (וגם הסייעות בהסעות לא תמיד מתייחסות יפה), וכך קורה ששעתיים אם לא יותר מהזמן של הילדים שלכם הם נמצאים ברכב סגור שנוסע בפראות, עם אנשים עויינים, ואין פוצה פה ומצפצף!! וכל זה למה? כי מזלזלים בכל מה שקשור בחינוך ונותנים לפושעים לטפל בילדים. (אני מאמינה שאצלנו זה פחות חמור, כי אצלנו הגננות יר"ש ברובן וכן הסייעות, אבל גם להן מגיע יחס ומשכורת טובה. אצל החילונים זו קטסטרופה לא נורמלית ואני לא מצליחה לרדת לסוף דעתם של החילונים שמאפשרים לילדים שלהם להיות מטופלים בצורה כזו אגרסיבית).
בהחלט צריך יותר יחס טוב לעובדי חינוך
וגם תמיכה לעובדי חינוך חדשים מצד המוסד

סבבה לי עם זה!!!!
חשבתי שאת רוצה להיות חסויה לכן עוררתי אותך על כך.
אם לא אכפת לך אז תכתבי מי זה אבא שלך ובאמת הוא אדם נפלא ומעשי וכבר יהיה יותר אמון אם תכתבי את שמו.
אני מאמינה בו שיקדם דברים.

צודק. אבל אני בטוחה שאפשר בכל זאת לעשות משהו. לא הגיוני שאני ארויח בדיוק אותו דבר וההוצאות שלי על אותם דברים רק יגדלו.
תוכיח לבוס שלך שאת שווה יותר ,
מה הקשר לחוק ??

חוקים לזכויות נשים חרדיות
שגם אישה תוכל להיות 'אב הבית' לענין תשלום הביטו"ל
היום זה עובד שהבעל משלם ביטו"ל ו'פוטר' את כלל בני הבית (אשה וילדים מתחת גיל 18) מתשלום (אא"כ הם עובדים ואז יורד להם בנוסף מהתלוש)
והאבסורד הוא שא"א להגדיר את האשה כאם/אב הבית ואז היא 'תפטור' את כל בני הבית ולא בעלה
למי זה יעזור?
לכל החרדים שנשותיהן עובדות והם אברכים והיום גם הם משלמים ביטו"ל וגם נשותיהן משולמות בעבודה, ואם האשה תוכל להיות 'אב הבית' היא תשולם מהעבודה והוא לא יצטרך לשלם סתם
(בדיוק כמו שאם רק הבעל עובד היא לא משלמת שוב, כך שיהיה גם במקרה הפוך אז מה אם זה קורה בעיקר (או רק) אצל חרדים???

אם רוצים הורדת מחירים זה שיהיה משכורת שווה לכל השוק קרי מתכנתת=מורה=מנהלת חשבונות=מזכירה=גננת מרוויחים עד 10,000 ש"ח
ניסו את זה כבר בברית המועצות...

עוד חוק שנראה לי חייבים לקדם (ועדיף אפילו בתקנה ולא בחוק-אולי קשור למקלב)
שאוטובוס שאין בו מכשירי תיקוף מאחור לא חייבים לשלם בו או עכ"פ א"א לקבל בו קנס
דחוווווף
הצעת חוק שיוכלו להטעין את הרבקו באוטובוס כי אין לי סמארטפון ואני לא תמיד יודע כמה יתרה יש לי (הבטחה ישנה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה