בקשה איזה חוק הייתם רוצים לקדם??? חוקים הגיוניים וניתנים ליישום... אני יכולה להגיש את זה דרך ח"כ לוועדה בכנסת...

מצב
הנושא נעול.
הצעת חוק שיוכלו להטעין את הרבקו באוטובוס כי אין לי סמארטפון ואני לא תמיד יודע כמה יתרה יש לי (הבטחה ישנה)
אולי אפשר גם להטעין דרך הטלפון בשיחה ואז שזה יכנס לתוקף לא (כמו היום) במכשירי הטענה אלא במכשיר עצמו של התשלום באוטובוס

ניסו את זה כבר בברית המועצות...
אסביר את כוונתי : הסיבה שבישראל עלו המחירים מאד היא מסיבה מאד פשוטה, מכיוון שבמעמד הביינים נוצרו פערים מטורפים המתכנתים מרוויחים כפול מהשכירים הרגילים ולכן הם מסכימים לשלם על מוצרי יסוד פי שתיים מכולם נוצר מצב שהצרכניות מרשות לעצמם להעלות מחירים מכיוון שיש שוק גדול שמסכים לשלם את המחירים הגבוהים דבר שפעם לא היה, פעם המחירים היו בסטנדרט של מנהלי חשבונות ולכן המחירים היו בהתאם, במידה ויצליחו לשבור את שוק התכנות ולמעמד הביניים כבר לא יהיה הרבה כסף המחירים אוטומטית ירדו וזאת הייתה כוונתי להשוות את שכר מעמד הביניים

א' כל אוטובוס מחויב בחלונות שכל נוסע יוכל לפתוח אותם אין דבר כזה חלון רק אצל הנהג .
ב' כל עובד במשרד התחבורה מחויב לכל הפחות פעם בשבוע לנסוע בתח''צ .
אם תסתכל על הצעתי למעלה תראה שהיא פותרת את כל בעיות התח"צ

אולי אפשר גם להטעין דרך הטלפון בשיחה ואז שזה יכנס לתוקף לא (כמו היום) במכשירי הטענה אלא במכשיר עצמו של התשלום באוטובוס
הוכחת הניתוק של נבחרי הציבור מהעם זה התחבורה הציבורית
1. אתה לא יכול לסוע תמיד כי אין לך אפשרות לברר יתרה (כמו שכתבתי למעלה)
2. הרמקול שמכריז בקולי קולות כל אוטובוס שנכנס לתחנה. מה הקשר???
3. בנסיעה עצמה כל 2 דקות נוסעים נכבדים זכרו לתקף את כרטיס הרבקו
ניתוק מוחלט! אנשים שיש להם רכב ונהג פרטי לא מבינים בכלל עם מה אנחנו מתמודדים יומיום

חשבתי שאת רוצה להיות חסויה לכן עוררתי אותך על כך.
אם לא אכפת לך אז תכתבי מי זה אבא שלך ובאמת הוא אדם נפלא ומעשי וכבר יהיה יותר אמון אם תכתבי את שמו.
אני מאמינה בו שיקדם דברים.
תודה ! באמת הוא איש עשייה ולא עוד פוליטיקאי.... נשמע שאת מכירה אותי...

סיפר לי מישהו שלמד מדעי המחשב תואר ראשון ,הוא טען בפני שחלק משמעותי מהזמן זה בזבוז זמן.
זה כבר בכלל קטסטרופה
תסבירו לי למה סטודנט שעשה תואר במדעי המחשב מקבל הרבה יותר במשכורת כשלמעשה-אין לו יותר ידע בנושא מכל מתכנת אחר?
אני יודעת ממישהי שכבר חצי שנה למדה במסגרת התואר המון חוקים שקשורים לחוזי עבודה ועכשיו הם התחילו ללמוד על יהדות פולין (כמובן כולל טיסה לאירופה-אלא מה)
ורק אלוקים יודע מה הקשר בין מקצועות אלו לתכנות...

זה כבר בכלל קטסטרופה
תסבירו לי למה סטודנט שעשה תואר במדעי המחשב מקבל הרבה יותר במשכורת כשלמעשה-אין לו יותר ידע בנושא מכל מתכנת אחר?
אני יודעת ממישהי שכבר חצי שנה למדה במסגרת התואר המון חוקים שקשורים לחוזי עבודה ועכשיו הם התחילו ללמוד על יהדות פולין (כמובן כולל טיסה לאירופה-אלא מה)
ורק אלוקים יודע מה הקשר בין מקצועות אלו לתכנות...
מנסיון אין דמיון בהיקף והבנת המערכת בין לימודי תואר ללימודי תעודה

הדבר שלדעתי זה הפתרון כמעט להכל זה שמחירי הדירות ירדו
שמקום שיקנו דירה לפחות ב2 מיליון וישלמו משכנתא כל חודש סכומים מטורפים למשך שנים.
פשוט שדירה תעלה בערך מיליון ושאנשים לא יצטרכו לקחת הרבה משכנתא(נגיד החזר של 1000 בחודש מקסימום)
וככה גם אם יעלו קצת את המחירים של המוצרים/הדלק וכ'ד
זה יהיה סביר כי לאנשים יהיה יותר מאיפה לשלם...

חלק מההצעות פה מזכירות קומוניזם
לעצם העניין צריך לזכור שעל כל חוק יש מלא לוביסטים שמה שטוב לעמך לא טוב להם ויש להם כח עצום גם כנגד מפלגה שלימה כ"ש כנגד חכ ומי מדבר על נערי האוצר
הפנסיות התקציביות זו רק דוגמא

יש חברות הייטק עולמיות שמקבלות כל מיני פטורים ממס וכדו'
להתנות שהפטור ממס הוא בתנאי שהם מקימים את העסק שלהם בתחילת הפריפריה כמו באשדוד וחדרה
ולאט לאט לקדם את החוק הנ"ל לפריפריות יותר רחוקות
אולי זה יתחיל קצת להוזיל את מחירי הדיור
בנוסף שמסיבות ביטחוניות עדיף לפזר את הנכסים הכלכלים והאסטרטגים שלך על פני כל הארץ

כל עובד במשרד התחבורה מחויב לכל הפחות פעם בשבוע לנסוע בתח''צ .
גם עובדי העירייה (שיזיזו משהו...) והכי חשוב שיהיו מחוייבים לנסוע בשעות העומס כמו יום שישי ב12 בצהריים.........

שכל הטבות והנחות שחושבות לפי מבחני הכנסה יהיו מחושבים
לפי שכר נטו ולא ברוטו,
לדוגמא מעונות, ארנונה
לא הגיוני שמורידים מהמשכורת ביטוח לאומי ומס הכנסה,
ואז בהנחה מחשבים הכנסה לנפש על סכום שבכלל לא נכנס לכיס- אלא הלך לקופת המדינה
אין בזה שום הגיון

שמישהו באמת יקדם את עניין החופשה הארוכה בבתי ספר, בקיץ.
כל שנה מחדש, בקיץ, המשרדים מלאים בהורים שמביאים את הילדים, בתורנויות...
אנחנו מכירים כבר את כל הילדים של כל העובדים;)
או לחילופין הורים שנמצאים בטלפון חצי מהיום עם הילדים בבית.
או שהורים משלמים המון כסף על קייטנות, וקייטנות המשך. אחרי מסע מתמשך בכלל למצוא משהו כזה.....
או הכול ביחד:)

הבוסים (אלה הנחמדים) מנסים לנשום עמוק, כי כולם מבינים את כולם. והעובדים מנסים איכשהו לעבוד.
גם אם לא הבאתי את הילד שלי, הילד של ההיא די מפריע, כי משעמם לו... או שאמא שלו לא פנויה לענות לי במייל, כי היא מנסה להדפיס לו ציורים שיעסיקו אותו ל7 דקות...
או עובדות שנאלצות לקחת חופש על ימין ועל שמאל, כי אין להן סידור לילד.
כולם יודעים שהתקופה הזו פחות יעילה בעבודה! וכולם מטורללים עד שהיא מסתיימת....

זה לא אמיתי, ששנים מדברים פה במדינה על החופש ה ג ד ו ל! על הכאוס ההזוי והמיותר הזה, ועולם כמנהגו נוהג.
איזה היגיון יש בכך שמשחררים את הילדים ואין להם מבוגר אחראי??? איפה העניין החינוכי ושירותי הרווחה???
תשחררו את ההורים במקביל, סבבה. ואם זה לא מתאים, אז בבקשה אל תשחררו את הילדים! ממש חשבון פשוט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה