בקשה איזה חוק הייתם רוצים לקדם??? חוקים הגיוניים וניתנים ליישום... אני יכולה להגיש את זה דרך ח"כ לוועדה בכנסת...

מצב
הנושא נעול.
חוק שאפשר לתבוע כלי תקשורת או בעלים של עיתון, בתביעת נזיקין, עקב פרסום השקעות מפוקפקות, או ארגונים שרלטנים, כמובן צריך לזה סייגים, כי לא הכל הם יכולים לדעת. אבל בגדול יש את הדברים המפורסמים שידועים בציבור ועדיין בשביל בצע כסף ממשיכים לפרסם אותם ולהפיל אנשים תמימים בפח יקוש..
מצטרף.
חושב שזה חוק חשוב מאוד וקריטי להציל את הציבור.
הרי ברור למשל ש***** עילי* היה ידוע לכל מי שקצת מבין
שזה ממש *****
אבל עיתון מגזרי מסוים החליט שזה בסדר למפמפם את זה....

בלת"ק חלקי

עו"ד ומתווכי דירות- לבטל מן העולם את מושג התשלום לפי אחוזים מהנכס !!
שיהיה לפי סכום מוגדר מראש!
אף פעם לא הצלחתי להבין את ההיגיון של הדבר המטופש הזה, כאילו העו"ד שמלווה עיסקה עובד יותר קשה אם הנכס יותר יקר?!!

ועוד דבר חשוב.
ביטול ההעדפה מתקנת ברפואה.
דבר שמוביל לבעיות....

למשל בעייני זה לא הגיוני שחיילים שנלחמו בעזה מטופלים על ידי רופא ערבי(אין בעיה ברופא ערבי כמובן,
אבל המציאות שבאחוזים יש יותר רופאים ערבים רק בגלל העדפה מתקנת ולא על בסיס מקצועי
הוא לא ראוי בעיני)

העדפה מתקנת זה טוב במקצועות שלא חיי אדם תלויים בהם
במקצועות של חיי אדם חייבים רק על בסיס כישורים.

באמת מעניין למה לאלרגיה לחלב , בוטנים וכו, נותנים במיידי ולגלוטן לא
כי זה לא מסכן חיים. לא נותנים לרגישות לחלב או לבוטנים (אא"כ זה 2 מאותה משפחה).
אפשר לעשות את אותם קריטריונים לצליאק- 2 מאותה משפחה או הנדירים שזה ברמה מסכנת חיים.

3. חוק שאוסר על כל פעילות ציבורית ועל כל דמות ציבורית לחלל את השבת.
לפחות בפרהסיה. זה מזעזע. הודעות שיוצאות במהלך השבת. ואני לא מדברת על שחרור חטופים וכו'. אלא על הודעות שדחוף לאי מי להוציא דווקא במהלך השבת. נגדיר את זה ככה- כל מה שלא תוציאו ביו"כ אל תוציאו בשבת. כנ"ל על חילולי שבת ממשלתיים אחרים.

יחד עם זאת אני חושבת שצריך להגביר אכיפה משמעותית (אפילו לעשות אכיפת פתע אחת לחודש ) בכל החברות שמפעילות(אקסטרה סופרבוס קווים וכו) בכל הארץ בדגש על ערים מרכזיות ,ועל כל חברה להגיש דוח מצולם מתי יוצא השעה שאמור לצאת אוטובוס והעם יצא(חייב להשיג תעוד של משהו)
ועם אין דוח על החברה לשלם קנס משמעותי(גם עם אותו חברה הביאה חברת תגבור)
מעבר לזה
בחברת אלקטרה אפיקים יש אדם שזה התפקיד שלו. הוא יושב בתחנת המוצא הראשונה וכל אוטובוס שמגיע הוא עולה ומתקף את הכרטיס שלו וכך מדווח את שעת היציאה. זה מעולה ממש כמעט אין איחורים
לעומת חברת דן לדוג' שה' ישמור..

כי זה לא מסכן חיים. לא נותנים לרגישות לחלב או לבוטנים (אא"כ זה 2 מאותה משפחה).
אפשר לעשות את אותם קריטריונים לצליאק- 2 מאותה משפחה או הנדירים שזה ברמה מסכנת חיים.
אני מכירה מקרה טרי שאשרו מיד קצבה לתינוקת עם רגישות לחלב
אין עוד מקרה במשפחה

הצעה שלי: לחייב הקמת שירותים ציבוריים בפארקים. (שלחתי בעבר לשלי יחימוביץ ולא עזר כלום.)
הנה המכתב:

רציתי לבקש מכם לעשות הצעת חוק שתחייב הקמת שירותים ציבוריים בפארקים עירוניים שונים,
המצב כיום קשה במיוחד לציבור הנשים!
מגיעים לפארק לכמה שעות עם הילדים ואין מקום לשירותים
(הגברים יכולים להסתדר) אבל דווקא הנשים אין להם את האופציה,
יש כאלה שפונים לחנויות ומשרדים סמוכים (במידה ויש)
אבל בחלק מהפעמים הם מסרבים בגלל העומס.
הדבר יוצר אי נעימות וקושי רב.

הייתי מציע לחייב כל רשות מקומית להתקין בפארקים שלה שירותים ציבוריים
צריך לעמוד ע"כ שזה יהיה נקי ומתוחזק ועם מצלמות בכניסה למניעת הטרדה מ.

אני חושב שהחוק צריך להיות משהו בסגנון של :
הרשות מחוייבת להתקין 2 שירותים ציבוריים שיהיו פתוחים בשעות ___-_____
בכל פארק ששטחו מעל ___ קמ"ר
ולא יפחתו מ1/2/3 פארקים בשטח הרשות.

זה אומר שפארק כמו גני יהושע ופארק הלאומי יהיו חייבים בהצבת שירותים ומנגד ביישוב קטן שאין כזה פארק גדול אבל יש שם פארקים מרכזיים כמו פארק בילינסון בפ"ת, פארק ענבה במודיעין וכד' יצטרכו תמיד להתקין שירותים בכל 1-3 הפארקים והגינות הגדולים של היישוב.

עד כאן לשון המכתב.

אני רציתי שיהיה שירותים בכל 3 הפארקים הגדולים שבכל יישוב , הרעיון שלי היה שזה פארקים שיוצאים אליהם להרבה זמן וזה לא גינה ליד הבית שמקסי' עולים לרגע הבייתה.
וכל עיר עם הפארק הגדול שלה , ולכן בתל אביב זה יהיה גני יהושע, ובמודיעין עילית זה יהיה הפארק בכניסה לעיר ז"ל
זה ממש חשוב.
וגם בכבישים בינעירוניים!
בצרפת נניח יש כל כרבע שעה מפרץ עם מקומות חניה, ספסלים ושירותים. בלי חנויות בלי כלום.
רק מקום בטיחותי ומוסדר לעצירה.
לפעמים אפשר לעמוד בפקקים שעות וכדי למצוא שירותים צריך לרדת מהכביש ולהתחיל לחפש תחנת דלק. לא הגיוני.

זה כבר בכלל קטסטרופה
תסבירו לי למה סטודנט שעשה תואר במדעי המחשב מקבל הרבה יותר במשכורת כשלמעשה-אין לו יותר ידע בנושא מכל מתכנת אחר?
אני יודעת ממישהי שכבר חצי שנה למדה במסגרת התואר המון חוקים שקשורים לחוזי עבודה ועכשיו הם התחילו ללמוד על יהדות פולין (כמובן כולל טיסה לאירופה-אלא מה)
ורק אלוקים יודע מה הקשר בין מקצועות אלו לתכנות...
היא בטוח עושה תואר במדעי המחשב? כי זה ממש לא חלק מהסילבוס.

וגם שיהיה חוק על לבוש מינימאלי ומכובד במרחב הציבורי
מה שהולך בקיץ ברחובות זו קטסטרופה מהלכת, שאגב בארה"ב ומדינות נאורות לא ניתן למצוא מראות מזעזעים כמו פה.
כמעט בכל מקום בעולם רואים הכל. אולי באיראן לא.

אני מכירה מקרה טרי שאשרו מיד קצבה לתינוקת עם רגישות לחלב
אין עוד מקרה במשפחה
לא מסכן חיים? (קוצר נשימה, תגובה של מערכות כמו פריחה+ הקאות, FTT קיצוני כתוצאה מהקאות של אלרגיה. בקיצור כל מה שיכול לגרום לרופא אלרגיה להגדיר את זה כאלרגיה חריפה שמצריכה השגחה צמודה/ אפיפן.)

דרך אגב- אני בעד להטבות לצליאק. אבל אני רק אומרת שהזכויות שלהם זהות לשל כל הרגישויות הלא מסכנות חיים.
קמח זה דבר בסיסי וזה עולה כפול 8-10 מקמח רגיל וכל מאכל שיש בו קמח המחיר כפול כמה

קמח זה דבר בסיסי וזה עולה כפול 8-10 מקמח רגיל וכל דבר שיש בו קמח המחיר כפול כמה
לא אמרתי שלא. אמרתי שזה המצב כרגע. מי שיקדם משהו בעניין- יבורך. (לא אמרתי שהם לא זכאים מצד ההגיון, אלא שהם לא זכאים מבחינת ביטוח לאומי כי מבחינתם זה כמו כל הרגישויות. אגב- אסטמה עור כן מקבלים? אסטמה רגילה מקבלים או רק אם היו אשפוזים ומקבלים משאפים קבוע כל יום פעמיים או שתיהם ביחד?)

לעגן חוקית אפשרות למעצר של נוכלים הפועלים על פי החוק (בלא קשר בדווקא לעסקאות נדל"ן מפוקפקות),
לא תיתכן מציאות שאנשים אלו מסתובבים חופשי והאנשים אשר נפלו ברשתם ואבדו את כל הונם עומדים בפני שוקת שבורה.

הצעת חוק לחופשת לידה אחר אובדן הריון באופן הדרגתי
טיפשי בעיני שה' בשבוע 22+1 נותנת חופשת לידה מלאה של 15 שבועות
ו22+0 נותנת חופשת מחלה של שלושה ימים בלבד
זה הזוי

הצע"ח ללומדים מסלול רפואה שיהיה להם פטור מלא/חלקי מגיוס לצה"ל בכדי שיוכלו להמשיך את הלימודים.

המצב כיום הוא שכאשר יהודי שמסיים צבא מתחיל לימודי רפואה עמיתו הערבי כבר קרוב לדוקטורט.

(תוסיפו לזה גם את כל המלגות שהם מקבלים מקרנות שונות ומשונות והעדפה מתקנת והנה קצת הסבר למצב היום

שאחוזים גדולים מהרופאים הם ערבים והצפי לשנים הקרובות שזה יגדל באחוזים עוד הרבה יותר) .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה