- הוסף לסימניות
יש חוק כזה.חוק "סבסוד ארוחות לעובדים":
כל מעסיק מעל מספר עובדים מסוים יחויב לספק לעובדים ארוחה מסובסדת או תשלום ייעודי חודשי לקניית מזון.
אבל זה לא תלוי במספר העובדים אלא במספר השעות שהעובד עובד ביום.
למה שיהיה קשר למספר העובדים?
בקשה איזה חוק הייתם רוצים לקדם??? חוקים הגיוניים וניתנים ליישום... אני יכולה להגיש את זה דרך ח"כ לוועדה בכנסת...יש חוק כזה.חוק "סבסוד ארוחות לעובדים":
כל מעסיק מעל מספר עובדים מסוים יחויב לספק לעובדים ארוחה מסובסדת או תשלום ייעודי חודשי לקניית מזון.
יש כבר היום אפשרות כזו
תבררו עם חברת חשמל
אין חוק כזה לענדיש חוק כזה.
אבל זה לא תלוי במספר העובדים אלא במספר השעות שהעובד עובד ביום.
למה שיהיה קשר למספר העובדים?
אכן דיפרנציאליות בנושא זה חשוב מאד. כמו כן דיפרנציאליות בימי מחלת ילד. לא סביר 8 ימים בשנה להורה לילד אחד ולהורה ל10....הצעת חוק לחופשת לידה אחר אובדן הריון באופן הדרגתי
טיפשי בעיני שה' בשבוע 22+1 נותנת חופשת לידה מלאה של 15 שבועות
ו22+0 נותנת חופשת מחלה של שלושה ימים בלבד
זה הזוי
צודקת.אין חוק כזה לענד
אני עובדת משרה מלאה במקום ענק ואין ארוחות
למה צריך להתחשב במי שלקח משכנתא גבוהה?הנחה בארנונה - לא הוגן שיהיה לפי מבחן הכנסה, צריך להיות מבחן הכנסה בניכוי משכנתא
או הנחה בארנונה למשלמי משכנתא גבוהה בתקופת המשכנתא
כבר כתבתי שבדקתי ובאמת טעיתי. אין כזה חוק.אין כזה חוק.
דמי לידהשיהיה חוק שחופשת לידה היא לתקופה של שנה פלוס
וזה המוןחופשת לידה היא כבר כיום חצי שנה
מי שמסתדר ל 4 חודשים יסתדר כבר גם הלאהוזה המון
איך מעסיק אמור להסתדר עם שנה כן שנה לא?
הרחבה של ההצעה לכלל חברי הכנסת ודומיהםהצעת החוק שלי
ששרת התחבורה מחובתה אחת לשבוע לערוך סיורים בתחבורה ציבורית ובתחנות
בעיקר בזמני עומס וערבי/מוצאי חג
בלי ליידע ע"כ אף גורם כמובן כדי שלא יתכוננו לזה בהתאם
ומומלץ להתחפש שלא יזהו אותה..
הזוי שמשבצים אנשים לתפקידים שאין להם בכלל מושג מה החוויה של התושב.
אני בעד קודם ליישם ולשפר את הקייםיש לי אפשרות לעזור לקדם חוקים חדשים במדינה...
איזה רעיונות חדשים יש לכם לחוקים שיעזרו לנו לחיות יותר טוב?
בואו ותשפיעו!!!
בקנדה זה ככה היום חופשת לידה עד שנה ונראה לי שהם די מסתדרים שם....וזה המון
איך מעסיק אמור להסתדר עם שנה כן שנה לא?
הייתי בטוח שתהיה תמיכה רחבה יותר אני מעונין לדעת האם אתם לא חושבים כמוני ?חוק חשוב מאוד וללא ספק יציל אנשים וילדים טובים וזה חוק דחוף
אין יותר טוקמן טעינת סים עם אינטרנט לאדם מתחת גיל 18 (אפשר גם להוסיף שלא ניתן לרכוש טוקמן אנונימי אלא רק עם תעודת זהות ועל שמו יהיה הקו ואכמל )הדבר יחסוך כמות נושרים מטורפת שהעלויות שלהם למדינה זה עשרות מיליונים ברוווחה וכו ולא רק במגזר החרדי אלר גם במגזר החילוני ילד בן 13 דרך טלגרם יכול להגיע לאן שבא לו ולהזמין סמים ודברים אחרים מי שבעד שייתן לייק
לא ייתכן שהיום ילד עם 200 שח נוסע קונה שיאומי ו ב 50 שח מטעין לו ללא הגבלה בלי אשראי תז וכו זה אסון הדבר הזה
לאחרונה ניסו לפעול כמה רבנים אך לצערי החכים שלנו זה פחות מעסיק אותם ....
הוכח ברווחה הקשר בין אינטרנט ללא סינון כלל בגילאים אלה לירידה מהשורה ללא קשר לדת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: