עזרה איזה חנות ספרים הכי זולה בבני ברק?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות ספרים לחג לכל מיני גילאים איפה הכי מומלץ והכי זול למצוא ספרים לכולם?
אם אתם יודעים מחירים לספרים כמו: לולא האמנתי של ליבי קליין, החדש של גוטמן ופצולי של פקשר, ספר השיאים והנפלאות
אשמח לשמוע
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אין חנות הכי זולה, אלא כל ספר בחנות ההוצאה יותר זול. לדוגמא ספרים בהוצאת יפה נוף יהיו זולים יותר בחנויות שלהם.

• הוסף לסימניות
יש את "סופר ספר" בפינת חזו"א האדמור מגור,
אני קונה שם קבוע.
הפרשי מחירים משמעותיים ממש, בכל ספר שבדקתי!!
(בספרים חדשים)
משהו בין 7 ל 10 ש"ח הבדל.

• הוסף לסימניות
לולא האמנתי עלה לי 71 שח בחנות קטנה ברחוב ירושלים פינת רבי עקיבא לא זוכרת אייך קוראים ל ה

• הוסף לסימניות
נראה לי באלתר המחירים שפויים

• הוסף לסימניות
אורייתא ירושלים פינת רבי עקיבא, אברומוביץ רחוב קוטלר.

• הוסף לסימניות
הנה הפרש למשל באלתר ספרים הספר של ליבי קליין עולה 79 ש"ח
ואומרים פה שברחוב ר' עקיבא פינת ירושלים עולה 71 ש"ח
ואני ראיתי בפלדהיים ב-75 ש"ח

• הוסף לסימניות
פנחס ראובן - חנות זולה ממש לספרי קודש וספרים של אברהם אוחיון מבחר גדול ב18 ש''ח

• הוסף לסימניות
מה הכי זול מחזור המפורש סט 2 כרכים של יום כיפור וראש השנה נוסח אשכנז
כי ביפה נוף אזל המלאי
כנ"ל באור החיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה