איזה טאבלט מומלץ?

• הוסף לסימניות
מעוניינים לקנות טאבלט 8 אינץ' עם מערכת הפעלה של וינדוס עבור כתיבה בוורד שמיעת קבצי מוזיקה צפיה בספרים בפידיאף ובר אילן
מצאתי שני קישורים לטאבלטים שנראים לי זהים, אבל יש הפרש משמעותי במחיר, ההבדל היחיד שהצלחתי למצוא הוא האם יש אפשרות לאנדרואיד שזה לא נראה לי כ"כ משמעותי בשביל הצרכים שלי.
אודה מאד למי שיוכל להציץ ולראות האם באמת יש הבדל בין שני הטאבלטים שמצדיק את ההפרש במחיר. [או אם מישהו יודע להמליץ על טאבלט אחר שיכול להתאים לצרכים שלי]

https://www.zapals.com/cube-iwork8-...blet-pc-wi-fi-32gb-8-inch-quad-core-hdmi.html
https://www.amazon.com/NuVision-Tou...et-20&linkId=7e6b74f5e015b5affe977e4fe1e5cb7a

• הוסף לסימניות

שני פלסטיקים. תעשו טובה, אל תתעסקו עם זבל.

טאבלט ווינדוס טוב לא עולה פחות מ-700 ש"ח. מה גם שאם ה"בר-אילן" לא מקורי, הוא לא יעבוד..
וסתם אגב, להקליד עם טאבלט זה לא נוח, כי הוא קטן. חוץ מהעובדה שחובה [אבל חובה!] להשתמש עם מקלדת חיצונית [בלוטוס, לצורך העניין], אחרת לא תצליחי להקליד יותר מרבע שעה ברציפות.

לדעתי, מחשב נייד/לפטופ קטן, הרבה יותר נוח.
וכיון שזה עדיין גדול ומסורבל, אז המלצתי: לכי על המחשבים הקטנים של אסוס, עם המסך המתפרק, הם מאוד נוחים לצרכים הללו.

• הוסף לסימניות
תודה
חשוב לי מאד הגודל הקטן, האם בכל אופן יש משהו מומלץ בגודל הזה?

• הוסף לסימניות
תודה
חשוב לי מאד הגודל הקטן, האם בכל אופן יש משהו מומלץ בגודל הזה?
יש את אסוס זאנפד עולה סביב ה600 שח אומנם אנדרואיד אבל אין בעיה להתקין וורד וכ''ו על אנדרואיד מה גם שיש לו כניסת סים זה יכול להיות מאוד שימושי ולשמש כ GPS וכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה