המלצה איזה טיולון לקנות?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת נואשות איזה טיולון לקנות.
על יויו ובוגבו חפרנו.
מימה מהמם - ולא פרקטי,
מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מה הכי נכון לקחת לטיסה (בלי קשר למחיר)
האם לקחת את הבוגבו בי 6 זה סיכון שהעגלה תהרס?
איך הכי נח להנייד בטיול?
מה שמפריעה לי בטיולונים של בוגבו ויויו שהידית מאוד נמוכה וא"א להגביהה אותה (בעלי ממש גבוה וקשה לו נמוך)
איזה המלצות יש שיש להם גם ידית גבוהה וגם נח

• הוסף לסימניות
טיולון וייפר של ספורט ליין, לא הדגם השני
טיולון מושלם, יציב, נח, נוסע חלק
נשכב 180 מעלות, מתקפל בקלות
הדגם האפור, מאד פרקטי, קל לכיבוס
מתאים גם לתינוק מגיל לידה כי במצב שכיבה, התינוק לא חשוף לכולם כמו בבוגבו לדוגמא

גנבו לי אותו פעם אחת וקניתי ישר את אותו דגם

• הוסף לסימניות
יש לבייבי סטאר עגלה שלהם שנקראת המילטון היא עולה 1000
והיא נראית עגלה חזקה מתקפלת נהדר נשכבת לגמרי יש לה פגוש
שווה לבדוק
וכן אפשרי גם לעלות איתה למטוס

• הוסף לסימניות
בסוף קניתי יויו,
בשילב היה מבצע ב1690,
וגם היה לי הנחת יומולדת 30%.
אז גם המחיר היה טוב, והעגלה בסדר גמור בינתיים.

• הוסף לסימניות
יש לבייבי סטאר עגלה שלהם שנקראת המילטון היא עולה 1000
והיא נראית עגלה חזקה מתקפלת נהדר נשכבת לגמרי יש לה פגוש
שווה לבדוק
וכן אפשרי גם לעלות איתה למטוס
ומתקפלת כמעט לבד... משהי ניסתה את העגלה הזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה