דרוש מידע איזה טיולון מומלץ?

הרושם שקבלתי הוא שאכן ליויו יש חסרונות משמעותיים מאוד.
מצד שני - סביבי נשים רבות שמרוצות ממנה.
את הוינג אני לא ממש רואה. (לגמרי הגיוני בכפוף לנהירה ההמונית ליויו)
ומה שמאוד מגרה אותי ביויו - זה שאפשר להתחדש בקלות ולהחליף ריפודים (ובכלל המראה שלה שהוא יותר...)
בקיצור - מתלבטת.
אשמח לשמוע מכאלה שיש להן וינג כבר תקופה מכובדת ויש להן המלצות/דיס
תודה
לי יש WING כבר יותר מחצי שנה, ואני מאד מאד מאד מרוצה!!!
נוסעת בקלילות, מתקפלת ביד אחת, קלה לנשיאה, מעוצבת מהמם (לטעמי)
מחיר - חצי מהיויו.
בקיצור - ממליצה בחום :)

כמו שהבנת, לי יש ווינג כבר יותר משנה (ולגיסתי יש כבר שנתיים, ולגיסה אחרת יש גם שנה) כולנו באופן גורף
מרוצות מאוד מאוד מאוד!!!
ואגב, דווקא סביבי (שכנות, חברות וכו') יש המון ווינג, כנראה צריך לדעת איפה לגור ;)

מגיבה בשם אחותי -
ממליצה על הwing כל מה שאמרה הקודמת אחת לאחת.
רק שלי יש אותה כבר שנתיים ו2 בנות עליה וסוחבת מצוין.
רק להעלות ולהוריד את המושב זה עם חוט כזה מעצבן קצת ולא עם קלפיס להוריד זה בקלות,אך להעלות כשהילד יושב קצת קשה.
אך גם ביויו ככה ובכל העגלות הממותגות.
בהצלחה.

אז גם לי יש את הווינג, לא יודעת להשוות ליויו, אבל על פניו נ שמע שיש לה את כל המעלות שלה: נסיעה, קיפול, עיצוב, קלילות, וגם יציבות.
אבל אני חיבת בכ"ז לומר את מה שכן מפריע לי בה(שוב בלי קשר להשוואה ליויו שאולי גם בה יש את אותם בעיות)
מענין אם גם אתם תסכימו איתי
ראשית מבחינת כביסה- נכון שהכל כביס, אבל לא כ"כ פשוט לפרק ולהחזיר. למי שרגיל לבוגבו - שהיא מושלמת בקטע הזה(בנוסף לשלל המעלות) קהש מאד להתרגל לסיבוך פה. וטיולון לפחות לטעמי- צריך להתכבס בתדירות גבוהה.
שנית- הישיבה שלה- אין לה ישיבה ממש של 90 מעלות, ושוב בהשוואה לבוגבי - היה קשה להתרגל.... זה רק אצלי? אולי אנחנו לא יודעים למשוך מספיק? תעדכנו. לי ממש מפריע שגם הישיבה שלה היא חצי שכיבה.
והדבר האחרון- הרמה והורדה של המושב, אולי זה בכל הטיולונים עם החוט, בכל אופן אני לא מצליחה להתרגל למשיכת חוט זו, היא קשה נורא. לא שייך לעשות זאת כהשתינוק בפנים למשל. אולי שוב זה דפקט אצלי? ואולי שוב זה בגלל שתהרגלתי לנוחות של הבוגבי ששימשה אותי נאמנה עד שהגיעה הזמן לעבור לטיולון קליל.
אשמח לתגובות. ולדעתי בקצרה- אם יש לכם בוגבו- כל עוד יש אופציה- פשוט תמשיכו עם הטיולון שלה :)

תודה
למעלה משנתיים זה תקופה מכובדת?
אני כבר כתבתי לעיל שאני מאוד מרוצה ממנה, וזה לא השתנה
אני מאוד מרוצה מסילבר קרוס ווינג.
1. יציבה מאוד יחסית לעגלות הצרות.
2. קיפול נוח במיוחד - ביד אחת, בלחיצה אחת.
3. נשכבת לשכיבה מלאה - לא כמו היויו.
4. נוסעת בקלות - גלגלים נוחים.
יש לי אותה כבר כמעט שנה - והיא במצב ממש מצוין, למרות שאני חורשת עליה (אבל אני לא מעלה אותה במדרגות)

אז גם לי יש את הווינג, לא יודעת להשוות ליויו, אבל על פניו נ שמע שיש לה את כל המעלות שלה: נסיעה, קיפול, עיצוב, קלילות, וגם יציבות.
אבל אני חיבת בכ"ז לומר את מה שכן מפריע לי בה(שוב בלי קשר להשוואה ליויו שאולי גם בה יש את אותם בעיות)
מענין אם גם אתם תסכימו איתי
ראשית מבחינת כביסה- נכון שהכל כביס, אבל לא כ"כ פשוט לפרק ולהחזיר. למי שרגיל לבוגבו - שהיא מושלמת בקטע הזה(בנוסף לשלל המעלות) קהש מאד להתרגל לסיבוך פה. וטיולון לפחות לטעמי- צריך להתכבס בתדירות גבוהה.
שנית- הישיבה שלה- אין לה ישיבה ממש של 90 מעלות, ושוב בהשוואה לבוגבי - היה קשה להתרגל.... זה רק אצלי? אולי אנחנו לא יודעים למשוך מספיק? תעדכנו. לי ממש מפריע שגם הישיבה שלה היא חצי שכיבה.
והדבר האחרון- הרמה והורדה של המושב, אולי זה בכל הטיולונים עם החוט, בכל אופן אני לא מצליחה להתרגל למשיכת חוט זו, היא קשה נורא. לא שייך לעשות זאת כהשתינוק בפנים למשל. אולי שוב זה דפקט אצלי? ואולי שוב זה בגלל שתהרגלתי לנוחות של הבוגבי ששימשה אותי נאמנה עד שהגיעה הזמן לעבור לטיולון קליל.
אשמח לתגובות. ולדעתי בקצרה- אם יש לכם בוגבו- כל עוד יש אופציה- פשוט תמשיכו עם הטיולון שלה :)
לא היתה לי בוגבו!
כל העגלות היום עם המשיכה מאחורה.
כן הקטע של הכביסה קצת מעצבן,אחת הבנות אצלי קלטה את הרעיון והיא אחראית לפרק לי את העגלה פעם בחודשיים לכביסה.
*מי שבאשדוד מוזמנת לבוא לפרוק,דמי עמלה בלבד!;)

לי יש את הwing
והיה נראה לי מאוד מסובך לפרק אותה אמרו לי עם ברגים וכו' אז פשוט מכניסה את כולה לאמבטיה ושוטפת יוצא חדש,אך אשמח לשמוע איך מפרקים אותה
תודה.
וכן- אין בדיוק 90 מעלות אבל ילד שיושב יציב יושב ישר ולא צריך כל כך את המשענת-מחזיק בפגוש

אני משתמשת בבייבי גוגר הקטנה, היא מאד נוחה, קלה ומתקפת קטן. עדיין לא הורדתי את הריפודים, כי זו עגלה די חדשה, אבל עושה רושם שזה יורד.

קניתי באמזון במחיר 650 שח. שזה חצי מהמחיר שלו בארץ. ונדמה לי שהם עושים עליה משלוח לארץ.
ממש סורי על ההקפצה
עדיין מרוצה? כמה זמן היא החזיקה לך? יש לך את הקישור לאמזון? הוא עדיין פעיל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת