- הוסף לסימניות
הכי מתקדם?
יש כבר s9 שמגיע לשכיבה מלאה..
ויש לבדוק אחריות (מי נותן?)
ואם יש אופציה לעברית למי שזה חשוב לו.
הכי מתקדם?
מבחינת S7 זה הדגם הכי מתקדםהכי מתקדם?
יש כבר s9 שמגיע לשכיבה מלאה..
ויש לבדוק אחריות (מי נותן?)
ואם יש אופציה לעברית למי שזה חשוב לו.
כמה האירו היום?
היורו 3.92כמה האירו היום?
יכול להיות שיוצא סביב ה2000 שח?
לפי מה שהבנתיאשמח למה S9 יותר טוב מהדגם הקודם
יש עם קיטור ויש בלי קיטור , מה זה אומר?לפי מה שהבנתי
עוצמת שאיבה 22000PA (לא יודעת מה היה קודם בשביל להשוות)
סוללה חזקה יותר, עובד ברצף לזמן ארוך יותר(נראה לי 50 דקות)
שוטף מברשת במים רותחים + יבוש מלא באויר חם , בכמה דקות בודדות בלבד
נשכב ל 180
מיכל נקיים -1 ליטר (לא יודעת לגבי מלוכלכים)
מערכת מיוחדת למניעת הסתבכות שיערות וכו
טכנולוגיה המאפשרת סיבוביות של המכשיר אמור להקל על התמרון איתו במקומות צרים
מנגנון חזרה לאחור בסיום הפעולה, כך ששואב את המים שנשארים כשעוצרים אותו
אנחנו קנינו לפני 3 ימים את S 9 בעברית 2 שנים אחריות יבואן רשמי במחיר 3050המחיר הכי טוב שהיה אי פעם
TINECO S7 ב1520 ש"ח
כולל משלוח ומיסים
ואם יש פריים 1472 (בערך)
תהנו ק.ש.
צפה בקובץ המצורף 2075431
אם רוצים דווקא את החדש חדש הS9
גם הוא כנראה רק להיום- חגיגת הפריים
במחיר חסר תקדים 2131 ש"ח כולל הכל (3690 ש"ח בארץ)
עם פריים, ק.ש.
Tineco Floor One S9 Artist Vacuum Cleaner 22kPa SmoothDrive 360 FlashDry | Ultra-thin design 13 cm flattens 180°, DualBlock tangle-free, 2-sided edge cleaning, FlashDry system at 85 °C : Amazon.fr: DIY & Tools
Tineco Floor One S9 Artist Vacuum Cleaner 22kPa SmoothDrive 360 FlashDry | Ultra-thin design 13 cm flattens 180°, DualBlock tangle-free, 2-sided edge cleaning, FlashDry system at 85 °C : Amazon.fr: DIY & Toolsamzn.to
יפה! לא נתקלתי ועדיין כרגע 2109 ש"ח באמזון צרפתאנחנו קנינו לפני 3 ימים את S 9 בעברית 2 שנים אחריות יבואן רשמי במחיר 3050
בשלבים של למידה, לא היה לנו דרימייפה! לא נתקלתי ועדיין כרגע 2109 ש"ח באמזון צרפת
לגבי האחריות- לי יש מאמזון,
אחרי שחברה שקנתה כאן התאכזבה האחריות
אבל הכי חשוב,
מה דעתכם על הS9???? איך הוא ביחס S7??
אני רואה כאן את כולם ממליצים על הדרימי במחיר של S7 כזה
ומשום מה נראה לי שהוא לא מתקרב לזה, וחבל
איפה?אנחנו קנינו לפני 3 ימים את S 9 בעברית 2 שנים אחריות יבואן רשמי במחיר 3050
לא נראלי שיש אחריות יבואן רשמי. זה יבואן אחר. גם בחשמל כהלכה ועוד יש/היו מחירים דומים.. תבדקי אם זה ממש אותו צבע של מכשיר ואותן פונקציות.אשמח לעזרתכם,
האם טינקו S9 שמציעים בזול בפער
בחנות רפאלי
אפשר לסמוך שזה אכן יבואן רשמי
כמו שהם מבטיחים?
זה ממש מפליא שבאתר הרשמי של טינקו
המחירים הכי גבוהים!!!!
לדוג': S9 ארטיסט
עולה באתר 3,690 לפני קופון
אחרי קופון 3,390
וברפאלי - - - - 2,990 ש"ח
ובאלקטרו דיל - - -2,810 ש"ח
אני מתכוונת שכול המוצרים הם בהצהרה שיש אחריות של יבואן רשמי שבלי זה אני לא קונה
אני קניתי בשיא החשמל יבואן רישמי ועברית ב 3050 S 9 אז למה ליקנות ב 2990 ספק יבואן רשמיאשמח לעזרתכם,
האם טינקו S9 שמציעים בזול בפער
בחנות רפאלי
אפשר לסמוך שזה אכן יבואן רשמי
כמו שהם מבטיחים?
זה ממש מפליא שבאתר הרשמי של טינקו
המחירים הכי גבוהים!!!!
לדוג': S9 ארטיסט
עולה באתר 3,690 לפני קופון
אחרי קופון 3,390
וברפאלי - - - - 2,990 ש"ח
ובאלקטרו דיל - - -2,810 ש"ח
אני מתכוונת שכול המוצרים הם בהצהרה שיש אחריות של יבואן רשמי שבלי זה אני לא קונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הייליגער באשפער, למה מה קרה?, RACHELEVI ועוד 6 משתמשים9 //