חיים סגלוביץ
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מענין אותי לשמוע באיזה טסט עברתם ?
כידוע - ישנם שלושה דרגות לשקר:קשה להרכיב סטטיסטיקה מכזה דבר
אם זה כוונת המשורר..
כנ"לשמיני בערך
ארבע בירוושלים, ארבע במעלה אדומים.
ולמי שאמר שבמעלה אדומים כולם עוברים עד שלישי זו טעות יש הרבה שעוברים שם אחרי,, אומנם זה יותר קל מירושלים אבל עדיין זה גם תלוי בטסטרים, וגם שם יש כל מיני רחובות מעצבנים, והרבה ככרות שאומנם יש בהם מעלה ביחס לירושלים בעניין הזה אבל יש בהם קצת חסרון בהתשלבויות כי זה ככרות ענקיים ומאוד קשה לקלוט את כל הצומת
אין טסטים ברמת גןעברתי ראשון ברמת גן.
חייב לציין, שהמורה שלי לא סתם לימד אותי נהיגה, אלא גם לימד אותי לעבור טסט.
כלומר, כל שיעור עברנו על המסלולים שיכולים להיות בטסט. הוא לימד אותי אותי בכל פניה מה צריך לעשות, בכל צומת איך להשתלב, מה צריך להקפיד בחלק הזה ומה בחלק הזה.
בקיצור, תולה את ההצלחה בו.
אולי זה לא מוגדר כרמת גן...אין טסטים ברמת גן
זה נקרא תל אביב. כי אומנם הטסטים יוצאים מגבול בני ברק/רמת גן,אולי זה לא מוגדר כרמת גן...
יצאנו מהחניון הזה שממול קניון איילון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים