כללי איזה יהלום אתם יותר אוהבים?

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הפורה הזה:http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1645430&postcount=13
לקחתי לתשומת ליבי הרבה מהארותיכם הבונות,
ולהלן התוצאה...
אשמח לחוות דעתכם, מה עדיף:
האם את המודעה הימנית או השמאלית (יהלום מלמעלה או ממול?)
וכן לגבי הצבעים של הטיפוגרפיה (המילים "יהלום" ו"שווים המון") האם יותר טוב הימני או השמאלי?
והאם יש עוד שיפורים נצרכים בעיניכם?

ממש תודה, תזכו למצוות וליהלומים רבים;)!

קבצים מצורפים

• מה עדיף.jpg
    1 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
המודעה הרבה יותר יפה וקריאה, לדעתי הימנית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המודעה יפה מאד ומיוחד.
לדעתי - הימינית יותר יפה.
רק הערה קטנה: הקורס הרי מיועד לנשים?
א"כ יש לשנות את הכותרת ללשון נקבה! (כשאת יודעת שאת)

• הוסף לסימניות
אני במצב הזה, אם לא רוצים לוותר על הטקסט - הייתי בוחר לעשות כתבת תדמית במקום כל זה.
אם כל ההעמדה היפה והמושקעת - זה פשוט לא מושך לקרוא.

נ.ב. נכנסתי לדף נחיתה שבחתימתך, למה את לא נצמדת לעיצוב וחלוקה הזו?

• הוסף לסימניות
כשאני רואה מודעה כזאת, אני ישר עוברת הלאה,
אין לי טיפת סבלנות לקרוא כ"כ הרבה...
ובמבט ראשון המודעה לא משדרת את המסר.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להרוס.. אלא רק לעזור.

זה משדר לי משהו פשוט מידי,
לא מעוצב ברמה שמושכת לקרוא,
לא קראתי מהמודעה שום דבר, רק המילה יהלומים בלטה לי בין כל עומס הטקסטים.

חייב לנסות ולעבוד על זה בצורה קצת אחרת.

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות.
בהתחשב בזה שכל המלל הזה אמור להופיע במודעה. וזה מה שנאלצתי להתמודד איתו, האם יש הצעות לשיפור בזה?
ובעיקר, איזו צורת כותרת עדיפה?
זו השאלה שלי כרגע.
ואשמח להצעות נקודתיות לייעול בתחשב בטקסט הקיים.
ממש תודה!

(דרך אגב, התוצאות בשטח מהלקוחה, מספרות על כך שקהל היעד כנראה כן מחפש פירוט, ודווקא היתה כמות פניות מוצלחת אפילו מהמודעה הראשונה העמוסה יותר. כנראה שלפעמים כללי העיצוב הרשמיים לא תמיד מביאים בסופו של דבר את קהל היעד. או שנסתכל על זה כהשתדלות - והתוצאה ביד ה'. אשמח שההשתדלות תהיה כמה שיותר טובה, יחד עם זאת, לא אוכל לוותר על מסרים שאני נדרשת להעביר.)
כתבת תדמית זה רעיון. ונערכו עם הלקוחה כבר כמה ראיונות בכמה עיתונים. יחד עם זאת, לא כל שבוע יש תקציב לכתבת תדמית, וכן רצוי שיהיו מודעות רצופות שיכניסו אותה לתודעה וגם יתנו מענה בכל שבוע מחדש לאלו שמחפשות את התחום הזה.
מעניין, שמישהי שהתקשרה אליה בעקבות המודעה "העמוסה" אמרה לה בזה הלשון: "אהבתי מאד את המודעה. היא מאד יפה, ברורה ומסקרנת..."
ונכון שאותה אחת לא באה מתחום העיצוב, אולי אני צריכה לשאול לחוות דעת ב"איש את רעהו" ולקבל דעות גם מכל עמך בית ישראל ולא דווקא מתחום העיצוב? מה אומרים?

• הוסף לסימניות
בגדול אם תסדרי את הטיפוגרפיה זה יוכל לעבור.

שימי כותרת אחת גדולה וברורה- בלי משחקי גודל ומיקום לכל מילה במשפט.
תשתמשי רק בפונט 1- בשביל העינין תשחקי עם משקלים.

תחלקי את העמוד ל2- כך שיהיה ברור מה כותרת ומה מלל רץ במודעה,
אפשר לעשות את זה ע"י חלוקה עם רקע כהה למעלה וכיתוב לבן של הכותרת.

המילה שברי יהלומים- זה לוגו?
אם כן אולי תורידי אותו ללמטה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי כיוון שונה, עכשיו זה יותר טוב? או לא?

קבצים מצורפים

• נסיון נוסף פרסום לאלעד.jpg
    KB 772.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב, המרווחים בין השורות גדולים מדי לדעתי.
הפונט בכותרת לא נראה לי, בייתי מנסה להחליף לפונט של הלוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;1662654:
הרבה יותר טוב, המרווחים בין השורות גדולים מדי לדעתי.
הפונט בכותרת לא נראה לי, בייתי מנסה להחליף לפונט של הלוגו.
כבר צמצמתי בין הרווחים לעומת המודעה הראשונה, עדיין לצמצם עוד?? (מקווה שזה יהיה קריא...)
וכן, האם התכוונת להחליף לפונט של המילים "שברי יהלומים", כי כשניסיתי את זה, אמרו לי שזה טוב לשתי מילים, אבל למשפט שלם זה יצא פחות מוצלח... מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
הכותרת האחרונה יותר טובה
אהבתי יותר את היהלום הימני בהודעה הראשונה
העץ והאיש למטה תורמים המון לאוירה תשאירי אותם

• הוסף לסימניות
תקשיבו רגע,
כל תגובה עוזרת לי מאד! ואני בודקת אפשרויות ל"אתחול מחדש", כמו שמישהי הגדירה את זה. (וגם אם תראו את הפרסום הזה מתפרסם בסוף בצורה הזו, זה לא אומר שלא לקחתי לתשומת ליבי את כל ההערות וההארות, אלא שלמדתי ממכם הרבה ואני איישם אותם בעז"ה בפרסומים אחרים, או שאצליח לשכנע במקרה הזה.)
כרגע, הנתונים הם שאני צריכה להתמודד דווקא עם כככללללל הטקסט הזה, וכבר הורדתי ממנו מה שהיה שייך. מבחינת תוצאות בשטח, יש היענות לפרסום והלקוחה דווקא מרוצה. (או שהיא לא יודעת מה היא מפסידה, או יכלה להשיג יותר עם מודעה יותר טובה...)
אני, בתור גרפיקאית, רוצה לדעת שעשיתי כמיטב יכולתי כדי להסתדר עם הנתונים האלו בצורה המוצלחת ביותר שאפשרית.
קחו את זה כאתגר! לפעמים ניאלץ להתמודד בחיים עם נתונים שלא נאהב באופן אישי...
יש לכם טיפ, שינוי ממוקד, השבחה ספיציפית שאפשר לעשות עם המודעה הזו, או שנגזר עליה להישאר ככה כמות שהיא???
תזכו למצוות ובתקווה להבנה!

בגדול, האם עדיף להישאר עם הסגנון הראשון שהעליתי: http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1661409&postcount=1
או הסגנון הזה: http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1662498&postcount=13

• הוסף לסימניות
האחרון הרבה יותר מסודר ונעים לעין. בלי השוואה בכלל...!!!!!! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1662946:
האחרון הרבה יותר מסודר ונעים לעין. בלי השוואה בכלל...!!!!!! :)

הו, סוף כל סוף!:eek:
אני מבינה שזה עדיין לא מספיק טוב. אבל כהשוואה, זה כבר משהו.
לנדא יקרה - יש לך הצעה נקודתית לשיפור?

• הוסף לסימניות
אני יחזור לע מה שכתבתי-
המשחק הטיפוגרפי בכותרת לא טוב.

משהו בסגנון המצורף יעשה את העבודה לדעתי טוב יותר (הסקיצה נעשתה במהירות לא להיתפס לבעיות שלה)

קבצים מצורפים

• Untitled-1-01.jpg
    KB 563.2 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה