נכתב ע"י gilafr40;n4981233:לאיזה גיל? לכעתה א'?
אני קניתי את היקר ב250 שנה שעברה לכיתה א'
וחברה של בתי קנתה את האורטופדי ההוא
אין להשוות את ההבדל- האורטופדי הרבה יותר מותאם להן, מסודר ונוח
הצטערתי ממש וכמעט קניתי חדש!!
היקר הוא גדול ורחב , ולכיתה א לא היה מוצלח.
(הבת שלי קטנה בגוף, אבל עדיין...)
נכתב ע"י אנוכי;n4981276:COOL איכותי מאוד ועמיד,
נכתב ע"י מתענין באתר;n4981253:אולי לא הבנתי אותי, כל הילקוטים שאני מדברת הם אורטופדים נראים כמעט אותו גבר. רק הסוג של ה250 נראה יציב יותר....
נכתב ע"י gilafr40;n4981291:אז אולי זה לא מה שאת מדברת...
לא יודעת מה נקרא אורטופדי ומה לא.
הבת שלי קנתה מהסוג הזה:
![]()
חברה שלה קנתה כזה...
![]()
נכתב ע"י pessi&chani;n4981331:ההוא מהתמונה השניה, אל תקנו!
לבת שלי שסיימה א' קניתי בשנה שעברה, וממש כל השנה לא נהניתי מהילקוט.
ההפרדה בין התאים לא מוצלחת, הגב מתעגל, לא יודעת, ממש לא נהנינו הילקוט התבלגן מהר מאוד... (בלי לדבר על חוסר הפרקטיות של הצבע הבהיר שהתלכלך מאוד מהר)
וכעת אנו תקועים איתו גם לכתה ב'..
נכתב ע"י חולי;n4981292:מודן לא מומלץ בכלל, תיקים לא איכותיים שנקרעים מהר.
נכתב ע"י דבורה ק;n4981380:דווקא לי היו 3 ילקוטים של מודן, מעולים!!! בסוף כיתה ג', רק חיפשתי למי להעביר... (השלישי עדיין בשימוש, השני פנוי למסירה,)
נכתב ע"י pessi&chani;n4981331:ההוא מהתמונה השניה, אל תקנו!
לבת שלי שסיימה א' קניתי בשנה שעברה, וממש כל השנה לא נהניתי מהילקוט.
ההפרדה בין התאים לא מוצלחת, הגב מתעגל, לא יודעת, ממש לא נהנינו הילקוט התבלגן מהר מאוד... (בלי לדבר על חוסר הפרקטיות של הצבע הבהיר שהתלכלך מאוד מהר)
וכעת אנו תקועים איתו גם לכתה ב'..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים