את מתכוונת לקרוקודיל שלך?אם הקטנה שלי שוקלת קרוב ל12 קילו, נראה לך שאני לא מרימה אותה?
יופי לך שהם נתנו לך לשבת, כשהתאומים שלי היו בהתקף של כאבי בטן לא היה שייך לשבת איתם, אפילו שהייתי אחרי קיסרי ואפילו שנולדו כל אחד יותר מ 3 ק"ג. אותם זה לא עניין.התאומים שלי נולדו כל אחד מעל 3 קילו!!!!!!
יחד- 6 קילו פלוס.
ואז האחות הזהירה אותי לא לסחוב אותם יחד.
נראה לך שעמדתי בזה?
ישבתי![]()
תכל'ס זה נכון שיש להם יותר כח פיזי , אבל אישה הרבה יותר חזקה בפועל .ח"ו עוד זה חסר לי,
בכל זאת יש להם יותר כח
כמובן שיעשו זאת בצורה הנכונה.
לא הייתי מסתכנת,
בשביל מה יש בעל?? אם לא כדי להרים דברים כבדים?![]()
הסטנדרט הוא שהבעל עוזר ובד"כ נסחבים עם עגלת תינוק, לא אצל כולם זה תמיד כך...ומה נראה לך? בשביל מה יצרו עגלת תינוק![]()
ופרקינסון מאוחר יותר.
לאנשמע מפחיד. זה משהו מוכח?
את יכולה להיות יותר חזקה והוא יסחבמפרגנת לגבר שלי להיות יותר חזק ממני, ושיתכבד לסחוב![]()
לגבר יש יותר כח פיזיתכל'ס זה נכון שיש להם יותר כח פיזי , אבל אישה הרבה יותר חזקה בפועל .
לידות\הריונות וכו' .. אם זה היה הפוך לא היו אנשים בעולם..![]()
יש נשים שמרימות 100ק"ג ויותר
רק אם נעשה בצורה נכונה
לפני שהיא בדקה את שרירי רצפת האגן אחרי לידות - כלום (עד 3-4 קילו, כמו תינוק עד גיל חודש)
אם היא בודקת וגם מתחזקת , במקביל לכל פעילות גופנית - אני לא יודעת על משקל גג
יצאתי ממש מבולבלת....אישה- עד עשרה אחוזים ממשקל גופה.
זה אשכול מלפני 4 שניםבהמוסד לבטיחות וגיהות נראה שההמלצה למשקל הרבה יותר גבוה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים