באמת?!אישה- עד עשרה אחוזים ממשקל גופה.
כדי שהוא יחטוף קילה?בשביל מה יש בעל?? אם לא כדי להרים דברים כבדים?![]()
ח"ו עוד זה חסר לי,כדי שהוא יחטוף קילה?
גם לגברים יש את הגבול המומלץ
באמת?!
בכמה דברים בודדים מגיעים ל-10 ק"ג, א"כ הקניות במכולת מיועדים רק לאשה ששוקלת 100 ק"ג ומעלה?!
אחרי קיסרי מרשים עד 5 ק"ג למשך 6 שבועות
באמת?!
בכמה דברים בודדים מגיעים ל-10 ק"ג, א"כ הקניות במכולת מיועדים רק לאשה ששוקלת 100 ק"ג ומעלה?!
אם זו הסיבה היחידה שיש, יפה מצידו שהוא מסכים לסחוב, ועוד דברים כבדים!לא הייתי מסתכנת,
בשביל מה יש בעל?? אם לא כדי להרים דברים כבדים?![]()
גברים עד 25 אחוזים ממשקל גופם.כדי שהוא יחטוף קילה?
גם לגברים יש את הגבול המומלץ
אז לא להרים את השמנמונה שליאני מסכימה אתך שזה לא ''פייר''
אבל זו ההנחיה של משרד הבריאות [העולמי]
ואת זה שמעתי מאחות מוסמכת שהיא אמרה לי אישית לא
לסחוב מעל 6 קילו [אני מתקרבת ל60. משקל, לא גיל]
אני מאמינה שכולנו מרימות תינוקות וילדים ששוקלים אולי פי 2.
יוצא שאין אישה ללא נזקים לרצפת אגן בסברה? זו אכן המציאות, שבגיל מסוים כולן סובלות מרצפת אגן בעייתית?
התאומים שלי נולדו כל אחד מעל 3 קילו!!!!!!אז לא להרים את השמנמונה שלי?
את רואה עלי שלא.תגידי נשארים שפויים אחרי החופשת.לידה עם תאומים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים