איזה כיריים מומלץ ליחידה?

• הוסף לסימניות
להעביר צנרת גז יעלה כמה אלפים, השאלה אם שוכרים פוטנציאליים מעדיפים דווקא גז, או שלא.

ואם לא גז, מה כן מומלץ?

• הוסף לסימניות
לא יודעת איך הגעת למסקנה שהעלות של צנרת גז תגיע לכמה אלפים...
אצלי הקבלן הניח את הצינור מתחת לריצוף עם שארית בהתחלה ובסוף - עלה כמה מאות ש"ח
ואח"כ טכנאי גז חיבר לנקודת הגז בהתחלה ולכיריים (כולל ברז) בצד שני - עוד כמה מאות ש"ח.

בכל אופן
אנשים אוהבים גז, בהחלט
כי ביחידות דיור בד"כ החלופה היא כיריים פשוטות על השייש (הקטן)
אז אם העלות של צנרת גז היא כל כך גדולה
תוכלי לקנות כיריים חשמליות טובות יותר בכמה מאות ש"ח ולהכין להם מקום במטבח (4 להבות ולא רק 2)

• הוסף לסימניות
לי היה את אותו סיפור ובאמת אמרו לי שזה יעלה באזור 700-1000
החלטנו ללכת על כיריים חשמליות
ועכשיו אני אומרת שזה מלכתחילה
אני שמחה שהלכתי על ההחלטה הזאת

• הוסף לסימניות
לי היה את אותו סיפור ובאמת אמרו לי שזה יעלה באזור 700-1000
החלטנו ללכת על כיריים חשמליות
ועכשיו אני אומרת שזה מלכתחילה
אני שמחה שהלכתי על ההחלטה הזאת
את המשתמשת או את בעלת היחידה?

• הוסף לסימניות
כדאי לקחת בחשבון, שא בכל יחידה אכן מותר השימוש בגז.
לרוב יחידות בנויות בקומות תחתונות, מחסנים וכד' מה שאסור שם השימוש בגז.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון גם עלות חודשית של כ30 ש"ח לחודש לגז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה