איזה כרטיס אשראי הכי משתלם?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אנחנו מסוג האנשים שמחזירים כרטיס אשראי אחד לכל אחד.
יודעת שיש כאילו שעושים כרטיסים מקבלים זיכויים ומבטלים וכו׳... לא בנויים לזה.
איזה כרטיס אשראי הכי משתלם להחזיק? למי יש הכי הרבה הנחות והטבות שוות?

תודה!

• הוסף לסימניות
תלוי מה אתם צורכים הכי הרבה

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאחרי אוכל זה קניות באינטרנט, בגדים וכו׳

• הוסף לסימניות
אין שום חברה שנותנת מבצעים והנחות שחנויות חרדיות,
בדרך כלל זה סוג הנחה של 1+1 של סרט בסינמה סיטי....:cry::cry:

• הוסף לסימניות
DREAMCARD VIP הכי משתלם למי שקונה בשילב, פוקס וכו', צוברים 15% על כל קניה [אני בכל אופן צברתי יותר מ-100 ש"ח] ויש מבצעים ממש שווים. [קש-בק פחות מדבר אליי, נגיד עד 8% החזר מאליאקספרס]

ISRACARDTOP
מקבלים שובר של 100 ש"ח בקרטרס/H&O/גולף וכדומה+2 שוברים [200 ש"ח]
ב-9 ש"ח
כל אחד. [גם יש קש-בק]

אלו מבחינתי הכרטיסים השווים. [ל"כאל" יש גם שוברים שווים בהמון חנויות.]

• הוסף לסימניות
CalFixPayBack צוברים אחוז מכל קניה בשנה הראשונה (אח"כ נראה לי 0.75) וניתן לממש בBUY ME בהרבה מאד חנויות.
בשנה הראשונה ללא דמי כרטיס אח"כ מאמינה שאפשר להתמקח.

• הוסף לסימניות
בד"כ הכי טוב זה לעשות אשראי+מועדון ברשת ששם אתם קונים בקביעות (יש, שופרסל, רמי לוי וכדו')

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר כרטיס אשראי שלא צריך לשלם עליו עמלות כל החיים??? (לי ידוע בינתים רק על הייטקזון)

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר כרטיס אשראי שלא צריך לשלם עליו עמלות כל החיים??? (לי ידוע בינתים רק על הייטקזון)
יש הרבה ארגוני עובדים שנותנים כרטיסים ללא עמלות.
ואם מצליחים להוציא מהבנק חשבון ללא עמלות- יכול להיות שהם יתנו כרטיס בנקאי ללא עמלות.
(כמורה אני זכאית גם לכרטיס מקס חינם דרך המועדון של ארגון המורים וגם לכרטיס בנקאי חינם- כי יש לי חשבון מורים בדיסקונט)

• הוסף לסימניות
רוב החברות נותנות שנה או שנתיים ללא עמלות ואח"כ כשמתקשרים לבטל הם מאריכים את זה לעוד שנה (בד"כ עם תנאי למינימום שימוש בכרטיס)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
DREAMCARD VIP הכי משתלם למי שקונה בשילב, פוקס וכו', צוברים 15% על כל קניה [אני בכל אופן צברתי יותר מ-100 ש"ח] ויש מבצעים ממש שווים. [קש-בק פחות מדבר אליי, נגיד עד 8% החזר מאליאקספרס]

איך מקבלים 8% החזר מאליאקספרס? צריך להירשם להטבה?

• הוסף לסימניות
כמובן שצריך להזמין את השני כי מקבלים 25 $ מתנה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה הרבה דיבורים על הכרטיס הזה
אשמח ליותר פרטים.

כנסי לקישור
אני מקבלת כל חודש החזר עם גיפטקארד מקס
זה נחמד, יש גם את הפינוקים באתר, וגם קאש באק בקניה באתרי אינטרנט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך מקבלים 8% החזר מאליאקספרס? צריך להירשם להטבה?
צריך להיכנס לאתרים דרך מקס [ויש הרבה]
יש תוכנית מגיע לך יותר
מבירור שערכתי, לא שווה. בכרטיס הרגיל וגם בכאל, יש שוברים של 100-200 ש"ח ב-30-70 ש"ח פחות
בקיצור הנחות מטורפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה