כללי איזה לוגו הכי מתאים לחברת בנייה?

• הוסף לסימניות
תודה!

קבצים מצורפים

• סקיצות לוגו יעד.jpg
    KB 81.1 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
1 ו-3 יפהפיים!

• הוסף לסימניות
4 בטוח לא...
אפשר לשנות את העובי של 1?

• הוסף לסימניות
הראשון
אולי לשנות את הצבעים.

• הוסף לסימניות
אני גם בעד 3, אולי כדאי לשים את האותיות הקטות מלמטה כמו בראשון.

• הוסף לסימניות
1 ו- 3 הכי מוצלחים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בן של מלך;547719:
אני גם בעד 3, אולי כדאי לשים את האותיות הקטות מלמטה כמו בראשון.

מצטרף...

• הוסף לסימניות
1 עם קצת שינויים, בלי העיגול למטה ואולי לנסות עם הפונט של 2

• הוסף לסימניות
הטובים שגרתיים

• הוסף לסימניות
אני בעד 1.
אבל את הצבע שווה לשקול שוב.

• הוסף לסימניות
הראשון לדעתי נראה הכי טוב!

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
הראשון בלי העיגול.
בצבע כהה יותר.
כחול עמוק או ירוק כהה..

• הוסף לסימניות
השלישי, הראשון מזכיר לי איזה אתר הנצחה של השואה, לא יודעת למה, אולי גנזך קידוש ה' אולי יד ושם... זה מה שעלה לי בשניה הראשונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה