כללי איזה לוגו יותר מוצלח?

• הוסף לסימניות
איזה לוגו יותר קולע למחיצות אקוסטיות?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• קיר זז נוסף.jpg
    KB 104.9 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
משהו באמצע. משהו כמו הראשון אבל מופרד עד למעלה, ולא עם פס אחד אלא עם שניים.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהשילוב של ה"קיר" היציב והכבד עם ה"זז" הדקיק והדינאמי קונטרסטי מדי.
אולי תקחי את ה"זז" השני ותהפכי אותו לאייקון (נפרד, פורץ מתוך עיגול למשל או כל רעיון אחר), ואת הטיפוגרפיה כולה תהפכי לדינאמית יחסית - אבל לא יותר מדי - וכך תפתרי את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכדאי להשתמש עם שני משקלים קל וכבד ולחצות אותו עם קו עבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שניאור770;720315:
אני חושב שכדאי להשתמש עם שני משקלים קל וכבד ולחצות אותו עם קו עבה.

ניסיתי לעשות את זה הבאג הוא שהאות ז' מתפקדת בצורה זועתית כשהיא בפני עצמה
וכשמדובר בשתי ז' זה הופך להיות בלתי קריא!
לכן יצרתי לבד את הז'
וגם רציתי בצורה הנ"ל להזכיר את המחיצה שהיא מתקפלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;720309:
הבעיה היא שהשילוב של ה"קיר" היציב והכבד עם ה"זז" הדקיק והדינאמי קונטרסטי מדי.
אולי תקחי את ה"זז" השני ותהפכי אותו לאייקון (נפרד, פורץ מתוך עיגול למשל או כל רעיון אחר), ואת הטיפוגרפיה כולה תהפכי לדינאמית יחסית - אבל לא יותר מדי - וכך תפתרי את הבעיה.

אולי קצת יותר הסבר נראה לי שלא כ"כ הבנתי!

• הוסף לסימניות
חברה
נגמרו לכם המילים?
או שזה פשוט כ"כ מוצלח שכבר לא צריך להגיד ?!:);):rolleyes::eek::cool::D:eek:

• הוסף לסימניות
אני חושבת שעדיף משהו קליל יותר
הרי לא מדובר בקיר ממש, אלא מחיצה - דקה וקלה
הלוגו כרגע משדר יציבות וכבדות (הראשון). והשני ממש לא מגובש.

הייתי מנסה להניח בצד את עולם האסוציאציות של המילה קיר, כי הוא לא משדר את האוירה המתאימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;720491:
אני חושבת שעדיף משהו קליל יותר
הרי לא מדובר בקיר ממש, אלא מחיצה - דקה וקלה
הלוגו כרגע משדר יציבות וכבדות (הראשון). והשני ממש לא מגובש.

הייתי מנסה להניח בצד את עולם האסוציאציות של המילה קיר, כי הוא לא משדר את האוירה המתאימה

הענין הוא שהיא לא כ"כ דקה היא כן קצת עבה אבל קלילה

• הוסף לסימניות
האמת שחשבתי שזה לוגו לסַפּר והשם - קירח...

סורי, אבל זה מה שצץ לי ברגע הראשון.
בלוגו הראשון שני הז' נראה ח'.

השני יותר טוב אבל עדיין זקוק לליטוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה