כללי איזה לוגו לשלוח ללקוח?

• הוסף לסימניות
הכנתי מחדש לוגו ללקוח- לחברה שמפתחת תוכנות לאייפון.
אני לא אוהבת לשלוח הרבה דוגמאות כי מתחיל להתפזר...
השינוי היחיד שהוא ביקש זה שהיה א'ש' מחובר ולא ש'א'
והמילה פיתוחים.

מצ"ב בדוגמאות שעשיתי עם הלוגו הישן (למעלה)
אשמח לעזרתכם את מה לצנזר

• הוסף לסימניות
אהבתי את ההגשה.
האחרון מענין מאד, אם כי המילים למטה קצת מגושמות. א"א לכתוב רק "פיתוחים"?
אולי תנסי פונט קל יותר. הכיוון טוב מאד!

• הוסף לסימניות
אם הייתי הלקוח הייתי בוחרת את האחרון! :)
ממש מקסים! (מצטרפת להמלצה לגבי הטקסט למטה, להחליף למשקל קל יותר ולהקטין).

אם את רוצה לשלוח עוד דוגמא לדעתי כדאי לך לעבוד על הרעיון של 3 א' אבל בפונט שונה (שקד לא מתאים כאן כלל) - כך שהחץ יהיה ממש חץ שיתלבש בדיוק בתוך החלל של הא' (ואולי יהיה אפשר להוסיף עוד שני חיצים לצידו במשקלים יותר קלים) - לדעתי זה יראה טוב יותר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את האדום אחד לפני האחרון

• הוסף לסימניות
אם מדובר על כיוון של אייפון - הייתי נותן על ה"ש" נקודה באמצע שיזכיר את ה i "..

בכלל הייתי ממליץ על קו יותר צעיר כי האייפון מזוהה עם הצרכן הצעיר יותר ..

בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם האחרון מיוחד
וגם זה שלפניו

• הוסף לסימניות
האחרון, רק בצבעוניות שונה וגימור הייטקי יותר.
תסתכלי מה מקובל בתחום.
ה"אש פיתוחים" צריך לקבל משקל קל.

• הוסף לסימניות
הלוגאים יפים, רק שכרגע זה נראה איזה חברה למערכות כיבוי אש וממש לא משדר צעיר, רענן, אייפוני....
תנסי כמו שכבר אמר אלי770 לנסות לשלב את ה i של האייפון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בין הלוגואיים האחרון לוקח.

• הוסף לסימניות
האחרון המתוחכם ביותר.
זה שבפונט נדב הקליט ביותר.

יפה מאוד

• הוסף לסימניות
3 - א: טכנולוגי ומתאים לנושא
השאר מצלצלים כבאות והצלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה