חו"ד איזה לוגו עדיף? (ככה זה שהסנדלר יחף)

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מה דעת הקהל-- איזה לוגו מתאים ומושך יותר?
חנות בוטיק להלבשה אישית לנשים.

3 סגנונות שונים ממש
אחד מהם זה הלוגו כעת.
מענין אותי לאן זה יוביל:)

לוגו מירי 2025.jpg

• הוסף לסימניות
השני

• הוסף לסימניות
אני כעת מעבירה את החנות שלי למקום נגיש יותר גדול יותר יוקרתי ומעוצב.
מתלבטת אם לשדרג את הלוגו
הסקר הוביל אותי שהלב הענק בלוגו שלי מבטא את ההרגשה בחנות. הזרימה. הקלילות הפתיחות הנוחות.
🤗

אני בגלל שאני בתוך כל המודה של המיתוג מרגישה שזה נדוש הכיתוב הזה ולכן בא לי לשנות.
החברות והלקוחות שסקרתי אותן לקחו אותי לצד של הלוגו הקיים!
הקןלגות הגרפיקאיות משכנעות לשנות..

מה נכון?

זה הלוגו כיום

קבצים מצורפים

• לוגו עיגול.jpg
    לוגו עיגול.jpg
    KB 93.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
הראשון.
רך עגול לבבי, מתאים בול.

השינוי הוא הורדת כל הרקע מסביב. משאיר את הלוגו נקי ומדוייק

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! עזרתם לי לדייק מה הכי מתאים לי...
למרות שרב המקצוענים אמרו לשנות את הלוגו (לפי מה שהולך היום)
הלכתי לפי ה"עם" ונשארתי עם הלוגו. שיפצנו אותו מעט ודייקנו אותו
הלבביות הזרימה והקלילות נשארת עם הלוגו הקיים גם בחנות החדשה:)
שינינו קצת את הקונספט..
בשבוע הבא נשתף אתכם קצת מהעיצוב של החנות שעליה אנו עמלים בימים אלו.
אשתדל לצלם תהליכים...
מקווה שיצא מוצלח כי אנחנו ממש בונים את זה לבד (בעלי ואני) o_O

בינתיים טעימה מהקונספט החדש
מודעה פתיחה2.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה