כללי איזה לוגו עדיף?

• הוסף לסימניות
הבריף בקצרה: מעצבת מטפחות לערב ויום יום בסגנון יוקרתי, טווח מחירים 150-180 ש"ח
פונה לקהל יעד בינ"ל בעיקר צרפתי

הלוגו הנ"ל (השני בתמונה) נבחר מבין 3 דוגמאות שהצעתי ללקוחה, היא שלמה איתו ומאוד מרוצה.. אני לא. הלוגו הראשון בתמונה הוא שיפור של המקורי שנבחר ולטעמי טוב יותר. אשמח לחוות דעתכם איזה מהם עדיף

קבצים מצורפים

• saralea_2_tries-01-01.jpg
    KB 115.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שהטקסט "עיצוב מטפחות וכו" לא יהיה יותר רחב מהשרה לאה שמעליו

• הוסף לסימניות
נראה לי שאני מבינה מה אהבת בראשון,
ההגדלה והנקיון עושים אותו יותר עוצמתי, אסרטיבי, בולט, (לפעמים דבר כזה יכול להתפרש גם כמקצועי).
אבל, צריך להתאמץ כדי להבין שמדובר במטפחות.
לעומתו השני הוא יותר נשי ורך והעיטורים המקסימים שלו נותנים את הקשר אוטומטית לתחום של טקסטיל ואופנה.
השאלה מה רצית לשדר,
לענ"ד קהל נשים שלובשות מטפחות תאהבנה יותר את הצניעות, הרכות, האסטתיקה לעומות התבלטות וחוזק.
אז בחרתי את השני.

אגב, מה שנותן פה את היוקרה לדעתי, זה דוקא היישור למרכז ולא העיטורים
יש מה לשפר מבחינת בחירות של פונטים יישורים ויחסי גדלים, אבל הכיוון בעיני, ממש מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;902929:
נראה לי שאני מבינה מה אהבת בראשון,
ההגדלה והנקיון עושים אותו יותר עוצמתי, אסרטיבי, בולט, (לפעמים דבר כזה יכול להתפרש גם כמקצועי).
אבל, צריך להתאמץ כדי להבין שמדובר במטפחות.
לעומתו השני הוא יותר נשי ורך והעיטורים המקסימים שלו נותנים את הקשר אוטומטית לתחום של טקסטיל ואופנה.
השאלה מה רצית לשדר,
לענ"ד קהל נשים שלובשות מטפחות תאהבנה יותר את הצניעות, הרכות, האסטתיקה לעומות התבלטות וחוזק.
אז בחרתי את השני.

אגב, מה שנותן פה את היוקרה לדעתי, זה דוקא היישור למרכז ולא העיטורים
יש מה לשפר מבחינת בחירות של פונטים יישורים ויחסי גדלים, אבל הכיוון בעיני, ממש מצוין.

בחירת הפונטים היתה מדוקדקת מאוד
הפונט "גורמה" נבחר בגלל האופי הרשמי, יוקרתי שלו
אבל עדין אשמח מאוד לשמוע הערות לגבי ישורים ויחסי גדלים

• הוסף לסימניות
מוכנה להעלות את שאר הלוגואים כדי שנתרשם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;903016:
מוכנה להעלות את שאר הלוגואים כדי שנתרשם?

הם ממש לא רלוונטים, זה הלוגו שנבחר אני רק רוצה להפוך אותו למושלם

• הוסף לסימניות
אין מצב לחבר בין גורמה לפונט האנגלי הנבחר, זה פשוט לא מתאים

• הוסף לסימניות
לכל הפחות, התאמה בין אנגלית לעברית מבחינת סריפ/ סנס סריף

• הוסף לסימניות
הפונט באנגלית הוחלף בהתאמה

וכן שיניתי מעט את גדלי האותיות + תוספות שונות
אשמח לחוות דעת

קבצים מצורפים

• sara lea one more-01.jpg
    KB 101.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הראשון היה הכי טוב, רק הבעיה בו שהL נראה כמו I וכדי שזה לא יהיה אפשר להזיז את העיגול השחור ימינה שיהיה כמו בשני או להקטין טיפה את האותיות (באופן שהעיטור עדיין יהיה המשך שלהן שזה ממש יפה)
לי אישית לא הפריע השילוב בין הפונטים אלא המשקל העבה יותר של גורמה, הקל דווקא די מתאים.

באחרון שהעלת הפונט האנגלי לא משהו אולי תנסי עוד אופציות אם החלטת שהפונט של הראשון לא מתאים

• הוסף לסימניות
השני, מאד מאד מיוחד!
למה לגעת בו?

• הוסף לסימניות
אם אפשר יותר פרטים על הסיבות לבחירה בפונט גורמה, בלי להתייחס לשינויים, משום מה הוא ממש מציק לי בעיניים, ו..תקני אותי אם אני טועה, הכיוון הולך למסר של התבלטות, לא צניעות, בכל מקרה, ההחלטה הזאת קודמת לבחירת הפונטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;905098:
אם אפשר יותר פרטים על הסיבות לבחירה בפונט גורמה, בלי להתייחס לשינויים, משום מה הוא ממש מציק לי בעיניים, ו..תקני אותי אם אני טועה, הכיוון הולך למסר של התבלטות, לא צניעות, בכל מקרה, ההחלטה הזאת קודמת לבחירת הפונטים.

הפונט "גורמה" נבחר בגלל המהות המעודנת יוקרתית שלו. המטפחות המדוברות הן אומנם מטפחות אבל יחסית מאוד מהודרות. לא מדובר כאן על סגנון רך / פריקי בשילוב בדי תחרה וריבוי צבעים, אלא מטפחות עשויות בדי יוקרה, בדרך כלל סאטן. משובצות אבנים, פרחי בד סאטן תואמים ועוד.
בעזרת השם אנחנו כרגע עובדות על צילום המטפחות (אני בשלב הצעת המחיר אם יש צלמת ירושלמית שמעוניינת )
יכול להיות שאם היתי מעלה את התמונות היית מבינה טוב יותר את מהות הבחירה בפונט.
ניסיתי פונטים רבים והבחירה היתה מוקפדת מאוד בהתאמה לאופי העסק
לגבי עניין הצניעות- אמנם נכון שמטפחת מתקשרת אצלינו באופן אוטומטי עם צניעות וטוב שכך, אך אין הדבר סותר את העובדה שמטפחת יכולה להיות יפה, מעוצבת בטוב טעם ויוקרתית.
במידה והיתי פונה לקהל יעד המבקש מטפחות מעודנות יותר ואולי.. צנועות יותר, וודאי שהיתי בוחרת פונט אחר ואפילו כיוון אחר לחלוטין ללוגו
קהל היעד המדובר הוא ברובו נשים צרפתיות מטופחות שמאוד אוהבות להשקיע במראה , לבוש וכו' ובאופן אוטומטי הסגנון של הלוגו הותאם לכיוון
בכל אופן, תודה על ההתייחסות והתגובות, זה מאוד עוזר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;905108:
הפונט "גורמה" נבחר בגלל המהות המעודנת יוקרתית שלו. המטפחות המדוברות הן אומנם מטפחות אבל יחסית מאוד מהודרות. לא מדובר כאן על סגנון רך / פריקי בשילוב בדי תחרה וריבוי צבעים, אלא מטפחות עשויות בדי יוקרה, בדרך כלל סאטן. משובצות אבנים, פרחי בד סאטן תואמים ועוד.
בעזרת השם אנחנו כרגע עובדות על צילום המטפחות (אני בשלב הצעת המחיר אם יש צלמת ירושלמית שמעוניינת )
יכול להיות שאם היתי מעלה את התמונות היית מבינה טוב יותר את מהות הבחירה בפונט.
ניסיתי פונטים רבים והבחירה היתה מוקפדת מאוד בהתאמה לאופי העסק
לגבי עניין הצניעות- אמנם נכון שמטפחת מתקשרת אצלינו באופן אוטומטי עם צניעות וטוב שכך, אך אין הדבר סותר את העובדה שמטפחת יכולה להיות יפה, מעוצבת בטוב טעם ויוקרתית.
במידה והיתי פונה לקהל יעד המבקש מטפחות מעודנות יותר ואולי.. צנועות יותר, וודאי שהיתי בוחרת פונט אחר ואפילו כיוון אחר לחלוטין ללוגו
קהל היעד המדובר הוא ברובו נשים צרפתיות מטופחות שמאוד אוהבות להשקיע במראה , לבוש וכו' ובאופן אוטומטי הסגנון של הלוגו הותאם לכיוון
בכל אופן, תודה על ההתייחסות והתגובות, זה מאוד עוזר!

התיאור של המטפחות מצא חן בעיני, אשמח מאד לראות תמונות! אפשר להשיג באיזור המרכז?
אגב, הלוגו הראשון שהעלית מצא חן בעיני מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירת;905166:
התיאור של המטפחות מצא חן בעיני, אשמח מאד לראות תמונות! אפשר להשיג באיזור המרכז?
אגב, הלוגו הראשון שהעלית מצא חן בעיני מאד!

תודה רבה.
ברגע שנסגור עם צלמת ותהיינה לנו תמונות איכותיות אשמח להעלות . מנסיון אישי מדובר במשהו מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה