איזה מאפרת כדאי???

• הוסף לסימניות
בב"ב - דבי וולף. פשוט מדהימה.

• הוסף לסימניות
חוי וייס-מאפרת על....

היא איפרה אותנו לכמה ארועים והאיפור נשאר עד הסוףףףףף
הפלא' שלה:054-6842008

• הוסף לסימניות
על הטוב ביותר משלמים את הגבוה ביותר. (אבל באמת גבוה ביותר!!!)

כמובן שאין על המקצועיות של שרון ברזילאי.
או לחלופין סאשה 0507-518097

רמה דומה ומחיר שפוי יותר-
שרי מנדרוביץ 0524-575757 (יש לה גם אתר)
מנסיון אישי היא פצצה.
(אם מדובר בכלה- לוקחת מחיר מצחיק על איפור חוזר באולם אחרי החופה.)

• הוסף לסימניות
אם כבר העלו את הנושא, אז גם אני יתערב.
מה דעתכן על מלכי שוורץ?
(תגובות באישי)

• הוסף לסימניות
יש לי כמה מעולות! פרטים באישי

• הוסף לסימניות
הבנתי שאצל מיכל וייס צריך להגיע לבית שלה, אני רוצה אחת שתבוא אלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינח;723654:
הבנתי שאצל מיכל וייס צריך להגיע לבית שלה, אני רוצה אחת שתבוא אלי.
ממש לא. אלא אם כן השתנו הדברים בשנתיים האחרונות.

• הוסף לסימניות
יש לי אחת מצוינת, איפור איכותי ועמיד

לפרטים באישי

• הוסף לסימניות
בב"ב?
יש אחת מעולה. לא כ"כ מפרסמת את עצמה, אבל פשוט תותחית
חוי איינהורן 052-7363538

• הוסף לסימניות
בירושליים,
אריאלה 0505542236

איפור מדהים,מקצוענית ברמות,
בטשטוש פגמים וכו.... מספר 1, לא להאמין לתוצאות.........!!!!!!!

גם מחירים סבירים,
אם אני לא טועה 400 לכלה.

• הוסף לסימניות
יש את אביה נפתולין מהצפון...יש אפשרות שהיא מגיעה עד הבית....יש לה מחירים סבירים והיא גם מאפרת וגם מסרקת!!!תותחיתת על...כל אירוע אנחנו לוקחים אותה

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על דבי וולף. אין שום צצורך ב"חיזוק" במהלך החתנוה עד התמונה האחרונה הכל נראה מצוין.

• הוסף לסימניות
גמני נמנית על קהל מעריצותיה של שרון ברזילי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אומנם יקרה אבל שווה כל שקל!!!
ויותר מזה, אני טוענת שמאפרת טובה היא אחת שמוציאה את המקסימום יופי באיפור עדין, לדעתי לא חכמה לשפוך מלא צבע ולהראות טוב, החכמה היא להראות מליון דולר בצורה עדינה!!!!
והיא מומחית בזה!!!!!!!!!!! מ12 בצהריים עד סוף החתונה (4 לפנות בוקר!) נשאר קומפלט, כאילו התאפרנו עכשיו (ב-4...)!!!!!!

אם את רוצה מישהי יותר זולה, יש אחת מקסימה מקסימה!!!!!!! בשם חלי לוז היא די חדשה ועדיין לא מספיק מפורסמת, אבל בהתאם לזה היא גם זולה יותר. היא מקצועית ממש ומלאת סבלנות... אם את לא אוהבת משו, היא מיד מוחקת ומתקנת.
היא באמת בליגה!!!!!!!!!!!!!!!
אני התאפרתי גם אצלה וגם אצל שרון ולדעתי תוך זמן קצר היא תיהיה המתחרה של שרון ומיכל וייס!!!
אם תגידי לה שאני שלחתי אותך היא תעשה לך מחיר!! תפני אלי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה