מידע שימושי איזה מבצעים יש עכשיו ב Children Place ?

• הוסף לסימניות
איזה מבצעים יש עכשיו ב Children Place ?
תודה!

• הוסף לסימניות
למישהי יצא לעשות הזמנה מCHILDREN PLACE?
הכוונה כמובן לחברת מועדון דרים כארד VIP,
כי אני לא מצליחה לממש את הקופון של 70 אחוז באתר
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
למישהי יצא לעשות הזמנה מCHILDREN PLACE?
הכוונה כמובן לחברת מועדון דרים כארד VIP,
כי אני לא מצליחה לממש את הקופון של 70 אחוז באתר
אשמח לעזרה
אני הצלחתי.
באמת הסתבכתי קודם, התקשרתי לשרות לקוחות שלהם, התברר שלא הייתי מעודכנת במערכת שלהם שיש לי כרטיס אשראי VIP.

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי.
באמת הסתבכתי קודם, התקשרתי לשרות לקוחות שלהם, התברר שלא הייתי מעודכנת במערכת שלהם שיש לי כרטיס אשראי VIP.
תודה רבה
אבל ההנחה של ה70 אחוז התעדכנה רק לאחר התשלום?
או מה בדיוק?

• הוסף לסימניות
הכוונה דרך טרמינל x.
זה התעדכן לי על אותו רעיון של הטבת יומולדת.
יש שם איזשהוא מקום שצריך לסמן שמשלמים באשראי vip

• הוסף לסימניות
יודעת לכוון אותי איפה אני צריכה לסמן?
כי יש גם קוד קופון שכשאני מקישה הוא רושם שזה לא תקין...

• הוסף לסימניות
1644349006200.png

זה אומר שאני לא מעודכנת אצלם כVIP?

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1060646
זה אומר שאני לא מעודכנת אצלם כVIP?
אני חושבת שבקופה מעל רשימת המוצרים יש שם שאלה לסמן V אם משלמים באשראי VIP.
ובאמת הגיוני שזה לא מעודכן אצלם, הנציגה אמרה לי שיש בעיות סינכרון.
כשאני קניתי היה 70% לא על כל המוצרים, אולי גם עכשיו זה ככה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה