איזה מבצע בא לכם??<<

• הוסף לסימניות
בס"ד
לאלו שמכירות (ולאלו שעדיין לא) את התכשיטי גולדפילד ו"הלוקיטי" באשכול הסמוך,

אני רוצה לעשות מבצע חיסול לסחורה הקיימת, לפני הגעת הסחורה החדשה,
אשמח לשמוע המלצות על איזה מבצע שהכי מושך אתכן:
1. 20 ₪ מתנה בקנייה מעל 299 ₪.
2. 5% הנחה בקנייה מעל 150 ₪.
3. בקניית 9 פריטים, תכשיט נוסף במתנה!

מצ"ב קישור לקטלוג עם מחירים: http://www.prog.co.il/showthread.php?t=178858&page=2

• הוסף לסימניות
אי אפשר:
4. זוג נוסף במתנה? :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1376849:
אי אפשר:
4. זוג נוסף במתנה? :cool:

זוג נוסף במתנה ברכישת מה?

• הוסף לסימניות
בכל כניסה למפתן החנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1376896:
בכל כניסה למפתן החנות...

ידעתי שזה יבוא...
אבל אני לא יכולה להפסיד, כך שזה לא בא בחשבון.

• הוסף לסימניות
אני הייתי אוהבת מבצע על כל פריט ולא בקניה מעל---

(תמיד אני מעדיפה אחד ב-50% מאשר 1+1)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1376959:
אני הייתי אוהבת מבצע על כל פריט ולא בקניה מעל---

(תמיד אני מעדיפה אחד ב-50% מאשר 1+1)

גם אני אוהבת מבצעים כאלה:)
רק תביני שאלו תכשיטים במחיר ממש ממש זול (!) ובכל מקרה הם נמכרים, רק עכשיו אני מקבלת סחורה חדשה ותמיד כיף לחסל את הישן...

בכל מקרה, אם היתה לי אפשרות הייתי מלכתחילה נותנת אופציה כזו (לפחות כאן בפרוג), אבל אני לא רוצה לצאת בהפסדים. (אני כמעט לא מרוויחה על התכשיטים האלו, זה עסק ממש ממש צדדי שלי, למרות שכאן בפרוג זה תפס מקום נכבד...)

• הוסף לסימניות
טוב...
אני אכניס גם למבצע: בכל קניית תכשיט מעל 59 ₪, זוג עגילי הלוקיטי (מתוך מבחר) ב-20 ₪ בלבד. (במקום 40-50 ₪ )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה