שיתוף - לביקורת איזה מגעיל אתה!!

• הוסף לסימניות
היום החלטתי להחמיא לכולם.

זה התחיל בבוקר שהחמאתי לאישתי על החביתה עשירת החלבון.

"זו חביתה פשוטה", אמרה.

"אז מה, היא טעימה נורא", התעקשתי.

לאחר מכן החמאתי לביתי בת ה16 על התסרוקת. "יש לציין שהקוקו שלך היום נטול שוונצים ושאר מרעין בישין".

"וואו, תודה אבא", היא התלהבה. "אני שעות עובדת עליו, אבל משום מה נראה לי שעדיין יש עוד קצת כרבולות".

אחר כך עברתי לבני המתבגר: "שמע, משה, מגיע לך צל"ש על כך שלא השארת את הגרבים באמצע הסלון. חסכת ממני ומשאר בני הבית ריחות גן עדן", אמרתי.

גם הוא מאוד שמח מהמחמאה.

לאחר מכן לקחתי את ביתי בת השלוש אל הגן והחמאתי לגננת על מסירותה.
על אף שביתי חוזרת כל יום מקורזלת ומנוזלת ראיתי צורך להחמיא לה על אדיבותה.

בשעה אחת וחצי בצהריים, כשלקחתי את בני הקטן לקנות נעלים חדשות, החמאתי לבעל החנות על הנעליים האיכותיות. "תשמע הסוליה ממש חזקה", אמרתי.

"אתה יודע שלא אני יצרתי אותם", החיוך שלו היה משועשע.

בסוף היום, הלכתי להגעיל את הכלים שאישתי ביקשה ממני. כאן כבר הייתי בפלונטר רציני. לא ידעתי איך להחמיא למגעיל הכלים. האם לומר לו: 'אתה מגעיל נהדר' או 'איזה מגעיל אתה!'.

בסוף אמרתי לו "פש...שמע...אתה אחד המגעילים בעיר!!".

הלה הביט בי במבט שאינו משתמע לשתי פנים. שתי גבותיו, עבות כשני גזעי עץ רחבים, התנגשו זו בזו.
אני שחזיתי מה עתיד לקרות בדקות הקרובות, נשאי מבט מתחנן ליושב בסתר עליון, וביקשתי ממנו שיגאל אותי מידי הגועל.

יושב על כיסא הכבוד שמע את תחינתי. מיד לאחר מכן הגיע לקוח נוסף, והמגעיל התפנה אליו. אני ברחתי עם כליי כל עוד כליותיי בקרבי.

מאותו היום אני לא עושה שני דברים 1. לא מגעיל כלים. 2. לא מחמיא למגעילים גם אם הם מגעילים לי את הכלים בצורה הכי מגעילה ואסתטית שיש!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אחד בא להגעלת כלים ושואל
תגיד מי האיש המגעיל פה??

אדוני המגעיל, אתה ממש מגעיל מעולה!
הלוואי שכולם יהיו מגעילים כמוך!

הכלי למגעיל:

בזכותך יצא ממני כל הגועל.

ועכשיו כל הכלים שלי יהיו מגעילים כמו שצריך

ועל כל זה נאמר:
''אילו היה שם לא היה נגעל...!''
''ועתה - הכה את שיניו...!''

זהירות עם משחקי מילים בקדוש וביקר לנו.
---
ע''ע זלמן ושמיל.
ע''ע היהודים באים.
וד''ל.

לכל הכותבים כאן את המשחקי מילים של מגעיל ומגעיל כלים
רק שתדעו את הנזקים הרגע חזרתי מהגעלת כלים
המגעיל שם קינח את אפו בידיו אמרתי לו באינסטינקט י'מגעיל
הוא גיחך ואמר לי מוכר אחי מוכר

• הוסף לסימניות
סיפור מגעיל ביותר.
תתביישו לכם!! נעלבתי קשות!!

זהו!! אני יוצאת לצמיתות מהפורום המגעיל הזה!;):)

@שלחן עורך הקטע נכתב בהשראת בדיחה מוכרת...

את הקטעים שציטטת לא הכרתי אבל סתם לידיעה שאף אחד מהניקים לא המציא את הבדיחה הזאת.

הניסוח והכתיבה שלי כמובן. אגב, גם הקטע שכתבתי עם הביצים קשות והמורה גם היה בהשראת בדיחה מוכרת. (אין ביצה קשה יש ביצה שקשה לה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את כל ההודעות את מצליחה למחוק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קטע חמוד ביותר!

• הוסף לסימניות
קטע חמוד ביותר!
@חני כהן :) מהמם!
תודה : )

אפשר לקחת השראה מהקטע לסטנד- אפ?
בכיף... את מתכוונת לכל הקטע כמו שהוא בהמחשה או רק לרעיון?

אני מחקתי את ההודעות כי אינן עומדות בכללי הקהילה.

אנא הימנעו להבא.
אני מבינה שההודעות נמחקו מאחר ונגררו לשיח אישי (?)
אם כן, אז מקבלת כמובן. (אבל רק רוצה לציין שמהשהות הקצרה שלי כאן בפורום ראיתי מספיק אשכולות והודעות שסטו מהנושא ונגררו לשיח אישי ועדיין נשארו בחיים...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי הבנתם כבר מהכותרת שמדובר במגעיל כלים?
לא.
בהתחלה חשבתי שאחרי שכולם גימדו את המחמאות שלו נמאס לו להחמיא לאנשים והוא התחיל לקלל ולגדף...

• הוסף לסימניות
אני מבינה שההודעות נמחקו מאחר ונגררו לשיח אישי (?)
אם כן, אז מקבלת כמובן. (אבל רק רוצה לציין שמהשהות הקצרה שלי כאן בפורום ראיתי מספיק אשכולות והודעות שסטו מהנושא ונגררו לשיח אישי ועדיין נשארו בחיים...)
בחיים אל תכתבי ברשת בת כמה את!!!
מתכון בדוק לצרות (העתקתי מקהילת כתיבה)

• הוסף לסימניות
בחיים אל תכתבי ברשת בת כמה את!!!
מתכון בדוק לצרות (העתקתי מקהילת כתיבה)
תודה, לוקחת לתשומת ליבי. לא ממש כתבתי בת כמה אני כתבתי רק שאני צעירה...אבל לא ניראלי שההודעות נמחקו בגלל זה...

• הוסף לסימניות
על זה יש לה זכויות יוצרים, ואין מצב שהיא תיתן להשתמש ברעיון מקורי שכזה!!
אני לא חושבת שהכוונה הייתה לרעיון עצמו אלא לסיטואציות של החביתה, הקוקו, הנעלים וכדו'...שזה אם יורשה לי לומר קצת יותר יצירתי...

אבל אם באמת הכוונה הייתה רק לרעיון של המחמאות - אז קטונתי.
באמת שלא היה צורך לבקש אישור...

• הוסף לסימניות
מקסים ומשעשע
ולא. לא הבת מהכותרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה