עכשיו אני שם לב,הם מציעים גם לקנות כבל USB למדפסת....צריכים אותו כי יש לו צורה שונה או זה כמא הרגילים?פצצה,
בהצלחה
תודה רבה על התשובה המפורטת1. 6475 שחור ל-360 דף צבעוני ל-200, יש וויפי ויש סריקה
2. 495 שחור ל-400 דף צבעוני ל-300, יש וויפי ויש סריקה
כמובן הדיו שכתבתי הוא לא הראשוני שמגיע עם המדפסת,
מה שמגיע עם המדפסת בראשון,(HP) זה בערך 100 בשחור ו-70 בצבעוני
ובשני זה 70 בשחור ו- 50 בצבעוני
ואגב נראה לי שהדגם הוא אחר הוא:2645 הגיוני? כי כתבת 64751. 6475 שחור ל-360 דף צבעוני ל-200, יש וויפי ויש סריקה
שאלת על 6475 עניתי על 6475תודה רבה על התשובה המפורטת
ואגב איזה באיזה מדפסת הדיו יותר זול ?(hp או קנון?)
לא נראה לי הבדל תהומי
ואגב נראה לי שהדגם הוא אחר הוא:2645 הגיוני? כי כתבת 6475
מה זה החברה הזו????מה עם המדפסת selphi cp740
זה עם סריקה וצבעוני וויפי ? וכמה עולה?
וכמה הגודל שלה? ועם בלוטוס?
שאלתי על 2645 נכון זה דגם ישן אך חשוב לי לדעת אם מישהו יודע את כמות הדפים שנותנת תודהמישהו יודע כמה דפים נותנת המדפסות(בשחור וצבעוני) 1:hp 2645 deskget
מחו"למה זה החברה הזו????
מחו"למה זה החברה הזו????
יש וויפי וסריקה בדגם הזה?2645 מקורי 360 בשחור 200 בצבעוני תואם כפול בכמות.
חברה מחול תשאלי מישהו מחול
מה בתואם יש יותר דפים מהמקורי? תמיד כך?2645 מקורי 360 בשחור 200 בצבעוני תואם כפול בכמות
איך אפשר לדעת בטוח אם יש ווי]פי אין לי איך לבדוק אותה כי היא לא לידיסריקה וודאי
וויפי נדמה לי שכן
?מה בתואם יש יותר דפים מהמקורי? תמיד כך?
לא תמיד
יש וויפיאיך אפשר לדעת בטוח אם יש ווי]פי אין לי איך לבדוק אותה כי היא לא לידי
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים